Pedofilinin tam olarak ne olduğunu biliyor musunuz?

• İlk önce şunu söylemeden geçemiycem çünkü linç edilmek istemiyorum bu pedofili denen şeye kesinlikle karşıyım henüz daha ergenliğe girmemiş 18 yaşını geçmemiş reşit olmamış çocuklara cinsel gözle bakan ona ellerini süren bütün herkesin elleri kırılsın!!!
Bu insanlar arasındaki adı sübyancılık bilimdeki adı pedofili olan şey aslında başka şeylerden çok farklı bir kavram pedofili demek henüz daha 18 yaşına gelmemiş cinsel yetisini erişmemiş erkek ya da kız herhangi bir çocuğa cinsel açıdan Yaklaşan lanet insanlara denir. pedofili gerçek adı budur herhangi bir ilişki ister aşk olsun ister flört ister arkadaşlık herneyse arada belirli bir yaş olması iki tarafta reşit olduktan sonra hiçbir önem arz etmez bu PEDOFİLİ değildir.
sizden ricam lütfen artık insanlara yorum yapmaktan vazgeçin yani karışmayın tamam fikrinizi belirtin ama karışmayın.

Pedofili ile İlişkide Yaş Farkı Arasındaki Anlam Farkı Nedir?

bakın yukarıya bir içerik bıraktım okumanız için👆👆👆

lütfen sizin okumanızı rica ediyorum sonra da bu soruda görüş paylaşın fikirlerinizi belirtin emin olun normalde sorularda gelen görüşleri yorum yapmam ama bu soruda herkese kendi görüşü mü de paylaşacağım.

hadi bakalım görüşlerinizi bekliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben galiba soruyu tam anlatamadım soru aslında şu pedofili ile ilişkilerde artık her ne gelirse aklınıza aşk flört ya da arkadaşlık herhangi tür bir ilişki de yaş farkı ama şöyle düşünmenizi istiyorum iki tarafta eşitliğini geçmiş artık yani ikisi de 18 yaş ve üstü sizce bu pedofili sübyancılık mıdır bence değildir ama bunu sübyancılık diye adlandıran insanı ağır derecede İQ yoksunu olduğundan benim şüphem yok.