Kör müsün lafı saygısızlık mıdır? Kim haklı kim haksız lütfen sonuna kadar okur musunuz?

Akşam yürüyüşüne çıkalım dedik burnumuzdan geldi. Oturduğumuz bölgedeki köpekler bizi tanıyor bizimle geziniyor sevdiriyorlar vs. Ama şöyle bir sorun var ki arasından bir iki tanesi özellikle belli bir tiplemedeki insanlara koşup havlıyor maksimum kıyafetini çekiştiriyor. Çünkü bazı insanlar zarar vermiş özellikle siyah kıyafetli olan erkeklere yapıyorlar bunları. Ama hiç yaralama vs olmadı bu zamana kadar.
Biz parktaydık siteden parka 2 adam girdi onlara koştular aslında sakin karşılasalar koklayıp gidiyor ama korkuyor olabilirler tabiki. Bizde yardım etme maksatlı gittik. Onlar site içine girdi kapı da sonuna kadar açık ve kapanmıyor. Köpeği kardeşim engelliyor yaklaşmasın diye adam almış bastonu ben bunları dövmeden gitmem, illa zehirleyelimmi tarzı konuşmuş ben duymadım.
Sonrasında biz engel olurken gelip site burası içeri niye sokuyorlar falan dedi. Öyle diyince bende sinirlendim kör müsünüz parkın kapısı han kapısı gibi açık dedim. Hepsi erkek koca adamlar yok sen nasıl konuşuyorsun terbiyesiz diye üstüme yürüyüp bağırmaya başladı adam sopayı bana doğru salladı. Sonrasında bende ne saygısızlık yapmışım dedim kör müsün demişim. E görmüyor musunuz kapı açık diyorum inatla saçma saçma bağırdılar ben ne zaman onlara doğru gittim sakince o zaman üstümüze yürümeyi bıraktılar utanmasalar döveceklerdi. Şimdi kim haklı kim haksız? Çocuk korkuyor diyor çocuk kendisi köpeğe havlıyor ki köpek zaten çocuklara asla yanaşmaz adamlara koştu sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Bence ben haklıyım yine olsa yine yaparım
Kör müsün lafı saygısızlık mıdır? Kim haklı kim haksız lütfen sonuna kadar okur musunuz?