Akşam yürüyüşüne çıkalım dedik burnumuzdan geldi. Oturduğumuz bölgedeki köpekler bizi tanıyor bizimle geziniyor sevdiriyorlar vs. Ama şöyle bir sorun var ki arasından bir iki tanesi özellikle belli bir tiplemedeki insanlara koşup havlıyor maksimum kıyafetini çekiştiriyor. Çünkü bazı insanlar zarar vermiş özellikle siyah kıyafetli olan erkeklere yapıyorlar bunları. Ama hiç yaralama vs olmadı bu zamana kadar.
Biz parktaydık siteden parka 2 adam girdi onlara koştular aslında sakin karşılasalar koklayıp gidiyor ama korkuyor olabilirler tabiki. Bizde yardım etme maksatlı gittik. Onlar site içine girdi kapı da sonuna kadar açık ve kapanmıyor. Köpeği kardeşim engelliyor yaklaşmasın diye adam almış bastonu ben bunları dövmeden gitmem, illa zehirleyelimmi tarzı konuşmuş ben duymadım.
Sonrasında biz engel olurken gelip site burası içeri niye sokuyorlar falan dedi. Öyle diyince bende sinirlendim kör müsünüz parkın kapısı han kapısı gibi açık dedim. Hepsi erkek koca adamlar yok sen nasıl konuşuyorsun terbiyesiz diye üstüme yürüyüp bağırmaya başladı adam sopayı bana doğru salladı. Sonrasında bende ne saygısızlık yapmışım dedim kör müsün demişim. E görmüyor musunuz kapı açık diyorum inatla saçma saçma bağırdılar ben ne zaman onlara doğru gittim sakince o zaman üstümüze yürümeyi bıraktılar utanmasalar döveceklerdi. Şimdi kim haklı kim haksız? Çocuk korkuyor diyor çocuk kendisi köpeğe havlıyor ki köpek zaten çocuklara asla yanaşmaz adamlara koştu sadece.
Biz parktaydık siteden parka 2 adam girdi onlara koştular aslında sakin karşılasalar koklayıp gidiyor ama korkuyor olabilirler tabiki. Bizde yardım etme maksatlı gittik. Onlar site içine girdi kapı da sonuna kadar açık ve kapanmıyor. Köpeği kardeşim engelliyor yaklaşmasın diye adam almış bastonu ben bunları dövmeden gitmem, illa zehirleyelimmi tarzı konuşmuş ben duymadım.
Sonrasında biz engel olurken gelip site burası içeri niye sokuyorlar falan dedi. Öyle diyince bende sinirlendim kör müsünüz parkın kapısı han kapısı gibi açık dedim. Hepsi erkek koca adamlar yok sen nasıl konuşuyorsun terbiyesiz diye üstüme yürüyüp bağırmaya başladı adam sopayı bana doğru salladı. Sonrasında bende ne saygısızlık yapmışım dedim kör müsün demişim. E görmüyor musunuz kapı açık diyorum inatla saçma saçma bağırdılar ben ne zaman onlara doğru gittim sakince o zaman üstümüze yürümeyi bıraktılar utanmasalar döveceklerdi. Şimdi kim haklı kim haksız? Çocuk korkuyor diyor çocuk kendisi köpeğe havlıyor ki köpek zaten çocuklara asla yanaşmaz adamlara koştu sadece.
Güncellemeler
+1 yıl
Bence ben haklıyım yine olsa yine yaparım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bence bu durumda saygısızlık değil hatta az bile demişsin
Değil mi ama korkacağımı sandılar heralde 4 tane koca adam kör müsün dedim diye üstüme bağırarak bir yürüyor esas onların yaptığı terbiyesizlik. 67 yaşındayım kızım yaşındasın diyor üstüme yürüyor bastonu oğlandan almış baston sallıyor. Bastonla köpek dövmekten bahsediyor. Üstelik birde yardım ettiğimiz için laf yedik bu iki oldu ne biçim insanlar anlamadım ama bir daha köpek bir yerlerini de ısırsa görmezden gelicem
Ben üstülerine gidip diplerine girmesem daha da bağırıyorlardı. Ayakları popolarına vura vura kaçıyorlardı insanlık yaptık yardım ettik bana da aslan kesildiler
67 yaşında sen kızına da bağırıyor musun baston mu sallıyorsun da bana da böyle yapıyorsun ama şunu unutma ben senin kızın yaşındayım kızın değilim beni kızına benzetme sakın keşke böyle deseydin 😇
suç sende bırak isirsin koparsin dünyadan bir mikrop eksilir işte
Ne biliyim hayvan için de korktum almış eline oğlundan bastonu köpek kovalıyor rahatsız
bu yaşlılar hep böyle ya cahiller ya da kör cahiller 😇
Kızın yaşındayım ama üstüme yürüyorsun dedim zaten. Diğerleri de yaşı vardı evet ama maksimum 30 lu yaşlarda 4 ü birden çıkıştı bir anda haksızken neye sinirlendiler bende anlamadım başta 😂
Daha öncede aynı şeyi başkasıyla yaşadık hava karlı elimizde poşetler site içine girmesinler diye çok uğraştık ama olmadı sonra bizden önce girdiler yine bir adama havladılar biz tuttuk adam geçti onun arkasından bina önüne kadar bizi takip etti köpekler bariyer altı açık kırk kere dedim zincir koyun diye yapmadılar ben ne yapabilirim ki. Şansa bina girişinde aynı adamın oğlu geçerken ona havladılar ama yanaşmadı bile ona siz geçin dedim gitti sonra bıraktık çıktık eve çıkmamla telefon çalması bir oldu gidip bizi şikayet etmişler köpekleri site içine sokmuşlar besliyorlar diye. Üstüne birde bina grubunda bir daha kapı önünde besleyen olursa fena olur yazmış sorunlu. Bütün kamera kayıtlarını aldım bende. Sonra kapadılar çenelerini bu sondu zaten asla karışmıyıcam
Köpeğe kızamıyorum çünkü bazı rahatsızlar bilerek kışkırtıp zarar veriyor hayvan da kodlamış kafaya nerede ona benzeyen biri var ona koşuyor. Onlar da haklı korkuyor ama burada ben napabilirim hep suç bize kalıyor. Kedi için de aynılar zaten olay korku değil bunlar kafadan rahatsız
senden muazzam bi avukat olur bak demedi deme sen bu dilsiz insanları bu kadar savunurken kim bilir bizi nasıl savunursun 😇😇😇
qklimca seni küçük görmüşler ve korkutmaya çalışmalar falan ama boşuna uğrasmislar...
adı üstün de be hayvan bu düşünmesi yok ki tabiki de iyi tarafı da kötü tarafı da olacak illaki
Ahhaha küçüklüğümden beri bana söylenen meslek 😂 Potansiyelimi görmek için üniversite sınavına çalışıp gireceğim seneye bakalım belkide seçimim olur 🥲 Yaşım biraz büyüdü ama 2 tane okumuşum 3. Yü okumaktan da zarar gelmez sanırım
İşte gelde anlat. Sakin karşılasa oda koklayıp gidiyor aslında ama korkusu olan insana da bunu diyemiyorsun işte
7 kocalı gürbüz var neden 7 üniversiteli sen olmayasın ki😇😇
Ahahaha olur gibi 😂
kullanıcı isminden de belli oluyor ki hırcin ve kararlı bir kişiliğin var 🤣😂🤣
Yok o yaşadıklarımdan
anladım 😇 neler yaşadın acaba ki kullanıcını bunu yaptın sen 😇😇
Ya isim bulamadım da bir milyonunca hesap olunca böyle oluyor. Ama ruh hastası ettikleri doğrudur. Fazlasıyla yorgunum ne yalan söyliyim.
bu saate uyanık olman ne kadar roh hastası olduğunu fazlasi ile gösteriyor emin ol 😇😇
bu kaçıncı hesabın bilmem ama sürekli gel gitler yaşıyorsun galiba 😇😇🍀
Ahaha sahurdan sonra uyuyamadım. Aman uyusam da uyumamış gibi uyanıyorum. Gece 12 ye kadar çalışıp 3 saat uykuyla nasıl duruyorum bilmiyorum ama cin gibiyim şu an
ahahaha benim 48 olacak uykusuzluğu akşam saat 6 bitiyor nöbetim gözlerim kan topladı altı morardı resmen 😇😇😇benim mecburiyetten uyumuyorum sen keyfine yatmiyorsun ruh hastası olmakta master yapmışsın vallaha zaten havalar soğuk yatqgin için sıcak uyusana ne güzel 😂🤣😂🤣
Uyuyamıyorum işte sabah 7 de kalkıyorum bu ara sürekli. Uyusam bile hiç uyumamış gibi uyanıyorum istersem 10 saat 12 saat uyuyayım kalktığımda dayak yemiş gibi oluyorum. Uykum baya problemli ya 😂 Bütün gece konuşuyorum, mızmızlanıyorum, kendimi sıkıyorum, hatta bir kere az kalsın kendimi boğuyordum uyurken son anda nefessizlikten uyandım
psikolojik sorun desen sende var
ruh hastası sende var
avukatlık sende var
artistlik desen sende var
hırçınlik desen sende var
uykusuzluk sende var
uykuculukta sen var
ne ararsan ara hepsi sende var ben anlamadım seni 🤣😂🤣😂🤣
yüce Rabbım seni yaratırken ortaya karışık mı yaptı anlamadım ki 😂🤣😂🤣
Ahahaha 😂😂 Aynen ortaya karışık birşeyler 😅 Normalde asabi ve hırçın değilim bence biraz asabiyet var evet ama bu bastıramayacağım şekilde yüksek de değil. Bende tahammülsüzlük var biraz artık kimseye katlanamıyorum kafam kaldırmıyor. Psikolojik sorun değil aslında benim yerimde bir başkası olsa şu an sanırım Bakırköy'de yatıyordu gerçi bana da az kaldı 😂😂
🤣😂🤣😂🤣 hadi diyorlar ya deliyi adam edemem ama adamı deli ederim diye işte sen bunun vücud bulmuş halisin yeminle 🤣😂🤣😂🤣 artık zateb kimse kimseye tahammül edemiyor ki bırakıyor herkes 😂🤣 Bakırköy'e gidersen emin ol orada yatan arkadaşlar seni görseler olum biz akıllıyım hasta değiliz ki halimize şükür edelim derler 🤣😂🤣😂🤣😂🤣
İç dünyamı olduğu gibi anlatsam yüksek ihtimalle beni kapatırlar zaten 😂 Vallahi herkesle kendimi bir tutamayacak durumdayım. Zaten insanlar da genelde beni biraz garip buluyor sanırım. Ama çevrem de inanılmaz geniş en azından olduğumuz gibi kabullenmişler beni 😂
seni ihbar edeceğim kaçak var diye 😇😂🤣😂 zaten kimse ile bir tutma sen türünü tek örneğisin ilk ve tek Amerika seni duysa gelip inceler vallaha 😂🤣😂🤣sen garip değilsin ki değişiksin bu bariz belli zaten 😇😇 çevren geniş çünkü seni herkes merak ediyor ve tanımak konusmak istiyor 😇😂🤣😂 tanıdıktan sonrada korkuyor arkadaşlığımı bitirsem bana zarar verirmi diye korkudan devam ediyorlar 😂🤣😂🤣😂🤣😂
Ya hiçte bile 😂 Sende öldürdün gömdün yerin dibine soktun arkadaş ya iyi ki biriyle kavga ettik 😅
kavga mi yalana bak sen şuna 3cü dünya savaşını çıkardım desene 🤣😂
Ben bir şey demedim onlar üstüme çullandı bir kere hem ne yapsaydım bana sopa sallıyor üstüme yürüyor diye geri mi kaçsaydım bende onların üstüne gittim dayaktan korksaydık ohoo
Terbiyesiz
Peki 😂
Keşke bıraksaydım bir yerlerini ısırsaydı köpek daha insancıl terbiyeli olurdum
Çok uzun okumadım yine de içimden sana laf sokmak geldi
Peki 😌 Okursan haber ver fjfk
Çok uzun mümkün değil
Abi okusana ya 😂 Şimdiye kırk kere okumuştun.
Özetle biz sokak köpekleriyle gezerken site kapısından parka dayılar girdi köpeklerden biri de erkeklere gıcık onları kovaladı site kapısı açıktı köpek site içine girdi bizde köpeği tuttuk burası site içi niye sokuyorlar diye ortaya laf atınca bende sinirlendim kör müsün han kapısı açık diye kızdım bu yüzden saygısız oldum
BenDe köpekten korkarım ayrıca bizim sitedede senin gibi köpek sokmaya çalışan terrrrrbiyesizler var
Yahu ben zaten onu korumak için tuttum köpeği. Ben sitenin içine sokmadım onların peşine girdi. Bizim site hem istemiyor hemde parkın kapısını açmışlar geri de kapanmıyor ben geri çıkarmaya çalışıp ona yardım ederken öyle bir laf edince kör müsün kapı açık dedim. Ben kimseye neden korkuyorsun demiyorum ama gelip de köpekleri dövmeden gitmem, illa zehirleyelimmi diyen birine de susmam kimse kusıra bakmasın
Öyle bişey yaparsa polisi ara şikayeti ol
Ama yine de seni sevmedim
Herkesten çok ben dedim köpeklerin girdiği alanları kapatın diye adamlar hem önlem almıyor hemde parkta bile değil arazide besliyoruz diye bize laf söylüyor. Başkaları sokuyor biz laf yiyoruz. Hak mı bu?
Ben seni bir yerden tanıyorum da neyse 😂 Allah bilir ne zaman konuştuk. Ya konuştuk ya kavga ettik o kesin
Ben seni tanımıyorum sadece için hiç ısınmadı sana
Ya polise şikayet etsen de fayda etmiyor. Bu insanların derdi korku değil kediye de aynılar. Ya ortalıkta köpek yok karlı hava adam güvenliğin kulübesine tıklatıp köpekler saldırıyor köpekler saldırıyor diyip geçiyor ama ortada bir tane köpek yok manyak bunlar oynatmış
Hayır yaaa onlar güvenliği oynatıyor arada bende yapıyorum. Ama seni pek sevmedim
Adını gördüğüme eminim başka bir hesapta konuştuğumuza da yüksek ihtimalle ben hesabı kapatıp kaçtım 🥲
Sen bana köpek mi çekiyorsun kaçtım falan diyip
Anladık abi sevmedin 😂
Yok ya o yüzden değil bu benim kaçıncı hesabım bende saymadım bilinmesini istemediğim bazı şeyler var oldu da sana da anlattıysam kendimi kötü hissettiğim için hesabımı silip gitmişimdir.
Konuştuğumuza adım kadar eminim ama kim olduğunu tam hatırlamıyorum sadece hesap adını tanıyorum
Hayır anlatmadın yaz bakim sen bana
Haaa hatırladım sen şu kızlık diken doktor var mı diye sormuştun
Oha naptın yok abi öyle değil
O zaman sen kocamı vurdum polisi arayım mı yoksa cesedi gömeyimmi diye sormuştun
Oha lan noluyor 😂😂😂
Hangisisin kızım sen söylesene bulmaca çözdürtme bana
Bunların hiçbiri değilim o kesin 😅