Esimle anlasmazlikta kim hakli?

Eşime duzensizligi ve pisliginden dolayı kızıyorum. Ornek vermek gerekirse coraplarini cikarinca yere atmasi ustunden cikardigi giysileri koltugun ustune koymasi. Camasir sepetine atmasını istiyorum. Ayaklarinin kokmasi ben yika diyene kadar yikamamasi. Copleri atmak damacanayi degistirmek onun gorevi. Copler gunlerce birikir su biter degistirmez illa ben soyluyorum kiziyorum kendin yapsana diye unutuyorum diyor. Eskiden konusuyordum artik biktim sanki karsimda cocuk varmis da ona tembih ediyormuşum gibi surekli soylemekten sıkıldım. O yuzden konusmalarimin dozaji artti. Daha agir konusuyorum surat asiyorum. Yuz vermiyorum kiziyorum. Düzensizliği maddi konularda da var. Aptalca harcamalar yapıyor 100 bin kazansa 200 bin harcıyor ama ne kendine ne eve bir şey de katmiyor.

O da yogun calistigi icin kafasinin karisik oldugunu cabaladigini benim konusma tarzimdan suratsizlik yapmamdan rahatsiz oldugunu soyluyor seni baskasi cekmez diyor.

Tarafsızca düşünmeye çalışıyorum. Benim bir yanlışım oldugunu sanmıyorum beni kiskirtan bunaltan sabrımı taşıran o oluyor çünkü. Bu gidişle birbirimizden soguyacagiz. Sizce benlik bir şey var mı?

Esimle anlasmazlikta kim hakli?