Aldattı? Sende tekrar konuşup ona şansmı verdin 🤣 Sana gelip hata yaptım pişmanım falan deyip özür dilediyse heyy yavrum heyy Hata bilerek yapılmaz unutma bacımm 👍
Şans vermedim sevdiğim için konuştum ki zaten kabul etmedi de aldatmadım dedi durumda arkadaşıma denettirdim kız sevgilin var mı diye sordu arada oluyor demiş ondan dolayı ayrıldım.
Ayrıldıktan sonra başkasıyla oldum o aralar bunuda çok engelledim kaldırdım yenisiyleyken bununla bi konuşmamız oldu ama asla aldatma gibi değil o barışmak istedi falan ben olmaz affetmem dedim sonra eski sevgilimden ayrıldım aklım bunda olduğu için bununla yeniden konuşmaya başladık ama barışmadık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tabiki sen hakklisin 2 günlük çocuk için 2 yıllık arkadaşını asla silme ben öyle bir hata yaptım çok pişmanim
Normal arkadaşınsa karışmaya hhakkı yok sevgili olucaksanızz
Hiçmi arkadaşın olmucak
Normal arkadaş ama erkek diye yapıyo
Tamamda sevgilin var diye normal sohbet edip ders olsun iş olsun bi drum olsun konuşacağın erkek olmucakmı? Bu kıskançlık felan değil saçma salak bişi
İstediğini yapsın kendi Snap kullanıyo aldattı diye ayrıldık zaten
Aldattı? Sende tekrar konuşup ona şansmı verdin 🤣
Sana gelip hata yaptım pişmanım falan deyip özür dilediyse heyy yavrum heyy
Hata bilerek yapılmaz unutma bacımm 👍
Şans vermedim sevdiğim için konuştum ki zaten kabul etmedi de aldatmadım dedi durumda arkadaşıma denettirdim kız sevgilin var mı diye sordu arada oluyor demiş ondan dolayı ayrıldım.
🤦🏼♂️ neyini seviyorsunuz yaa bırak illa hauatında biri olmak zorundamı
çok iyi demişsin uzak dur bu çocuktan. senden başka kimse senin arkadaşlarına karışamaz.
Iyy bunu dediği an soğur engellerdim zaten
Sradan ergen tartışmaları 😂😂😂
Allahın kırosu ya bırak gıtsın
Çocuk haklı
Sebep? Kendisi Snap kullanıyor
Sen kapat ondan sonra ona söyle oda kapatsın yoksa ayrılın
Ya biz birlikte değiliz.
Birlikte değilsiniz biliyorum ayrılın derken yolları hayatları ayırın
Eski sevgiliyle konuşulmaz
Son cümle ağır olmuş
içim rahatladı kapak olmuş beyefendiye 😂
Seninde hıncını alamadığın durum var galiba
yok aldım ben 8 ay önce 😊
Seninkinin bitme nedeni neydi
aldatmıstı
Ooo seninki baya baya hak etmiş ama
Fiziksel aldatma mı sanal mı
evet
bilmiyorum sanal galiba
Geçmiş olsun diyeyim
Benim kide benimleyken arkadaşıma denettirdim kız sevgilin var mı diye sordu arada oluyor dedi bende bundan ayrıldım.
Arada nasıl oluyor ya 😂😀
Bilmem
Resmen açık kapı bırakmış 😀
:)
Geçmiş olsun diyeyim ne kadar oldu ayrılalı
4 ay
Ama kabul etmedi ayrıldığımızı sahiplenmeye devam etti yavaş yavaş anladı
O sürede iletişim halinde miydiniz
Ayrıldıktan sonra başkasıyla oldum o aralar bunuda çok engelledim kaldırdım yenisiyleyken bununla bi konuşmamız oldu ama asla aldatma gibi değil o barışmak istedi falan ben olmaz affetmem dedim sonra eski sevgilimden ayrıldım aklım bunda olduğu için bununla yeniden konuşmaya başladık ama barışmadık
Ayrıldıktan sonra başkası ile oldum derken
Bunla ayrıldım başka bi sevgilim oldu ondan da bu aklımda olduğu için ayrıldım
Anladım baya sıkıntılı günler geçirdin desene
İstersen Diğer den yazabilirsin