Annem kız arkadaşımdan nefret ediyor, ne yapmalıyım?

Öncelikle görüşünü belirtip yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ediyorum. Gelelim konumuza başlıkta söylediğim gibi annem kız arkadaşımdan hiç haz etmiyor bunun sebebi ise şöyle ben 2 senedir sevgilimle beraber çok güzel hep hayalini kurduğum bir ilişki içerisindeyim ve onun ailesi ile çok güzel bir ilişkim var ve beni sevip sayarlar aynı şekilde benim ailem ve yakınlarım kuzenlerim yengemler dedemler kardeşlerim vesaire hepsi kız arkadaşımı çok sevip sayarlar ve bana da hep yakıştırırlar sonumuzun olmasını hepsi çok ister sürekli yengemleri ziyarete gelir kuzenlerime kardeşlerime hepsine çok değer verir bu 2 ay öncesine kadar aynı şekilde annem içinde geçerliydi hatta bundan 2 sene öncesine kadar bizim birlikte olmamızı isteyen oğlum ben bu kız gibi gelin istiyorum diyen kişi annemdi…. Evet biliyorum çok garip neyse devamını anlatmadan şöyle bir bilgi vereyim 6 ay önce falan dedemlerin terasına bir kız geldi bu kız annemin arkadaşının tanıdığı, dedemler bizim üst katınızda oturuyor ve annem bu kıza yardım etmek amaçlı dedemlerin evini açtı ve bir işede soktu bu kızda benim sevgilimle aynı yerde işe girdiler neyse bir zaman sonra bu kız benim sevgilimi sürekli alttan alttan biz görmeden anneme dolduruyormuş iftiralarla yalan dolanlarla, ben bunu çok sonra farkettim ama olan oldu ve annem ikisinide yüzleştirmek amaçlı bizim evde bir araya getirdi ama anneme sanki büyü yapılmışcasına hiç bir şekilde kızın yaptığı söylediği hiç bir şeyi görmedi artık annemi o kadar zaman boyunca nasıl doldurup ikna ettiyse benim sevgilimin kötü bir insan olduğuna ki öyle bir şey yok ben buna defalarca kendim şahidim, annem ne yaptı etti sevgilime bir ton hakaretler bağırmalar yapınca sevgilimde kendine bunu yediremedi doğal olarak neyse göz yaşları içinde kıza bağırdı hepsi senin yüzünden Allah seni bildiği gibi yapsın falan filan kız buna vurmaya kalktı peçeteliği falan fırlattı o sıra zaten sevgilim evden ağlayarak çıktı gitti bende arkasından gidip sakinleştirdim, annemle 1 hafta kadar falan konuşmadık çünkü o tartışma esnasında anneme hep düzgünce bak anne hata yapıyorsun adaleti davranmıyorsun dediğim için bizde ufaktan birbirimize girmiştik sonra aramız gün geçtikçe düzeldi benim annem sürekli gece gündüz çalışan bir kadın psikolojik açıdan biraz kötü olduğu için ona biraz zaman tanıdım zamanla hatasının farkına varır dedim 2 ay kadar geçmesine rağmen hala aynı kadın, değişen hiç bir şey yok hatta geçtiğimiz günler tekrar birbirimize girdik şu anda aramız açık ve konuşmuyoruz ben hep küçük yaştan buyana anne baba arasında kalmış biriydim anne ve babam ben küçükken ayrıldı hep aralarında ezilen bendim ve şu an yaşım 23 ve ben bu yaşımdan sonrada gelecektede benim için çok önemli olan annem ile sevdiğim kadın arasında kalmak istemiyorum ikiside benim için çok fazla değerliler ve napıcağımı şaşırmış durumdayım buraya kadar okuduysanız ve kafanızı şişirdiysem özür dilerim iyi günleriniz/ geceleriniz olsun tekrardan çok teşekkürler..
Annem kız arkadaşımdan nefret ediyor, ne yapmalıyım?