Uykudan uyandım köpek bağırıp duruyor tam benim camın önünde bizi uyutmuyor bıktım ya artık sorumsuz insanlardan 😠
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
köpeğin havlaması ile sorumsuz insanların ne alakası var köpek birisine mi ait
Zaten sinirliyim köpek köy hayatına alışkın getirip bağladılar bıraksın diye bagiriyo sahibi de uyuyor ben niye uykumdan olayım ya bağlı olduğu yeri tirtikliyor resmen cigiryor
Evet birsine ait tam canımın önünde dinlemek zorunda mıyım evet sorumsuzlar kimseyi rahatsız edemezsin komşu bile kalktı sese
Haklısın sonuna kadar. İnsan olmayı öğrensinler, şikayet et..
Önce uyar sonra et
Konuşmuyorum o kişilerle Allah'a havale ediyorum kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok tam bir saattir bağırıyor bağlı olduğu için
Konuşmuyorum derken kavgalı mısın yoksa tanışıklık mi hiç yok
Tabiki de kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ama bunu önceden dile getirmediysen bunları anlamaları çok düşük bir ihtimal o yüzden rahatsızlığını onlara sözlü olarak belli etmelisin. Hayvanın da şiddet gördüğünü düşünüyorsan eğer şikayet etmen en doğrusu
Maalesef insanlarımız artık hiçbir şekilde hiçbir olay için anlayış göstermiyor ama işin en doğru ve güzel yöntemi konuşarak anlaşmak baktın olmuyor o zaman da şikayet edersin ama bu insanlar tekin değil başım belaya giriyor dersen de direkt şikayet et
Evet kavgaliyim köpeği bu akşam getirdiler bağladılar kendileri uyuyor komşu kalktı hayvanla konuşuyor bir inip bakmaları gerekmez mi çok bagiriyo bir saattir duymamalari mümkün değil surekli bize rahatsızlık veriyorlar zaten bıktım saygısız insanlar soylesende umursamazlar yarın akşam yine aynısı olur ki olucakda
O zaman şikayet edeceksin başka bir ihtimal kalmıyor. Sorun köpekte değil tamamen ebeveynlerin de sen şikayet ettiğin zaman belki anlarlar diye düşünüyorum.
Benim çocuğuma tehdit bile yaptı çocukları kaç defa uyardım 4defa yaptı en son başkası dedi iş kötüye gidiyo diye yani laftan konuşmadan anlayan insan deiller kasıtlı benim rahatsiz olmam hoşlarına bile gidiyor yani şiddet uygulamaya bile kalktilar
O zaman hiç durma ve hemen şikayet et neden bu zamana kadar bekledin ki
Evet sorun ebeveylerde hayvanın suçu yok anladı birakilmicani şu an sustu inşallah tekrar başlamaz inşallah o ipi zinciri koparıp kurtulur
Anladığım kadarı ile evlisin eşin bu duruma tepki gösteriyor mu? Yani çocuğunuza şiddet uygulamışlar hiç polisi falan aramadiniz mi
Durdurdular bizi kötülük olmasın diye sabır ettik ama olmuyor çok yoruldum bini geçti yaptıkları ev alip taşınmak istiyoruz hemde akraba
Valla abla şimdi bu devirde de ev alıp taşınmak da çok doğru bir karar değil hem o kadar masraf hem de bozulan düzen olacak sen en iyisi şikayet et yapacak bir şey yok maalesef. Hayvan da hem eziyet görüyor demişsin onu da alıp bakım evine götürürler artık. Gerçekten böyle şeylere çok üzülüyorum insanlarda empati, saygı ve edep bitmiş artık çok üzücü
Evet tepki gösteriyor zaten önce ona yapıldı bazi şeyler oda birikim yapmak için başka ilde çalışıyor ben ise sabrediyorum burdan kurtulmak için ev alıp gidicez inşallah polisi aramadık olay büyümesin diye çünkü bunlar akraba köyde de yakınız
Dünyada ki en tehlikeli varlık akrabalık resmen. Sen akrabamız diye hoş görmeye çalışıyorsun ama onlar seni hoş görüyor mu? Etraftaki insanlar bile bunun farkındadır. Kişiye hak ettiğini vereceksin ne eksik ne de fazla. Büyük konuşmak istemem, Allah da böyle şeyler yaşatmasın ama biri benim çocuğuma şiddet uygulayacak değil akrabam annem ya da babam olsa tepki veririm. O yüzden bırak bu aram kötü olmasın işlerini
Bu evimizde bize rahatlık olmaz çünkü anlaşamıyoruz eşimde istemiyor duzelmiyolar soguduk artık huzursuz edilme k çok zor bir şey
Haklısın abla ama demek ki hiç doğru düzgün tepki verememişsin bu şahıslara yoksa böyle rahat olamazlardi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Çocuğuma şiddet olmadı sözlü itham oldu tartisdim bende zaten ki gerekeni yaptım aynı binada zor bazı şeyler oay baştan uzun neyse senide rahatsız ettim anlatmakla bitmez hayırlısı olur inşallah Allah büyüktür
Bende aile apartmanın da büyüdüm, az da olsa anlayabiliyorum yok aram bozulmasın yok söz olmasin demekle geçiyordu her günümüz. Ben büyüdükten sonra kimse bana laf edemez oldu bunu kendim sağladım benim demek istediğim şey bu tam olarak. Allah yardımcın olsun abla en iyisi başka yere taşınmak
Beni anlamama sevindim eşimin başı belaya gidecek diye korkuyorum oda birsure sabır ediyor gitmek en doğrusu inşallah hakkımızda hayırlısı olur Cok teşekkür ederm sohbet için hayırlı geceler