Bu durumda halimden şikayetçi olmakta haklı mıyım, değil miyim?

Geçen seneye kadar İzmir'de üniversite okuyordum ve özel bir yurtta kalıyordum, ama bölümümü ailemin zoruyla seçmiştim ve azami süremi doldurduğum için okuldan atıldım. Geçen sene ise yine İzmir'de, aynı yurtta kalarak Yks'ye hazırlandım, bu sene ise yine İzmir'de üniversite okuyacağım. Yurt olarak yine aynı yurtta kalmak istiyordum, ama kontenjanları dolduğu için başka bir yurda kaydoldum. Kaydolduğum yurt 3 kişilik oda için aylık 8,000 TL alıyor, ama neredeyse hiçbir imkan sunmuyor. İnternetteki reklamlarında çok iyi bir yer olarak tanıtmışlar, ama gerçekten hiç de öyle değil. 5 katlı yurtta asansör yok, merdiven basamakları da yamuk yumuk, odalarda hiç ayna yok. Tekrardan üniversite okumak, reklamlarda gördüğüm resimlerine bakarak bu yurtta kalmak için adeta can atıyordum, ama pişman oldum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yurtta yapılacak bir şey de olmadığı için yatağımın üstünde yatıp durmaktan bir hoş oldum...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca internetine de bağlanamıyoruz, bağlansak bile çok kötü. O yüzden kendi İnternet paketlerimizden kullanıyoruz.
Bu durumda halimden şikayetçi olmakta haklı mıyım, değil miyim?