Güncellemeler
+1 yıl
Yurtta yapılacak bir şey de olmadığı için yatağımın üstünde yatıp durmaktan bir hoş oldum...
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca internetine de bağlanamıyoruz, bağlansak bile çok kötü. O yüzden kendi İnternet paketlerimizden kullanıyoruz.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
haklısın
Eger sosyal biriysen cok da umrumda olmasin. Zaten nadiren girirsin. Sozlesme yapmadiysan diger yurtta yer ayirt bosalinca seni alsinlar.
Fazla sosyal biri değilim, ayrıca biraz fazla mükemmeliyetçi biriyim. Ayrıca bu tür şeyler benim sos sosyalleşmeme de engel oluyor.
Sözleşme de yaptım, ama yurttan ayrılmam halinde ücretimin bir kısmının alınıp geri kalanının iade edileceği söylendi.
Haklisin insanin yasam alani kotu olunca psikolojikmen kotu oluyor. Sozlesme yaptin mi?
Mesajin yeni geldi. Bosuna paran gitmesin. Bence 1 sene sık disini basta zor gelse de alisirsin buyuk dertler degil odanin icin onemli temizse yeter ayna da yoksa 1 ayna al kendine gore sonra yine goturursun evine. Internet sikintiysa tasinabilir int var onu al gonlune göre harca int modeme benziyor zaten. Bosuna paran gitmesin.
Haklısın