Diğer Sizce şikayet etmelimiyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Beni eklemiş bir kaç gün takip etmedim ki kimseyi etmiyorum bu arada…Bugün takip ettim bir kaç saat sonra çıktım böyle mesaj atmış.Şikayette bulunmalı mıyım?Siz olsanız ne yaparsınız? Sizce şikayet etmelimiyim? Cevapla Mesaj Soruları Takip Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Üslup gerçekten yanlış. Ama anafikir doğru. Kimse kimseyi hayranmış gibi takip etmek zorunda değil. Takipten çikiyorsaniz, o kişiyi de takibinizden çıkarmanız gerekti. Şikayet etmek ile uğraşmak da vakit kaybı olur ancak benim gözümde. 0 0 Yorumla
elation Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Nereye şikayet edeceksin? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uzaya Yorumla elation +1 yıl Verdiğin cevaplara bak.Üsluba bak. Yorumla Soran +1 yıl Araştır nereye ediliyor bunu da bilmiyosan yani Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şikayet edince nolcak 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Araştır öğrenirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bir şey olmayacak egoist ucube Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Neyse ben edeyim de sonucu söylerim sana 👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benide et istersen Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 5b cevap paylaştı. engel at geç 0 1 Yorumla Asya_2275 +1 yıl uğraşma bile Yorumla
sekscambazıyım Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 930 cevap paylaştı. Adam haklı :)). 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nesi haklı ucube diyo ayrıca gayet güzelim takip eden o Yorumla sekscambazıyım +1 yıl Haklıya neden haklı denmez cicim :)). Yorumla