Ben bi mallık yaptım fotoğraflarımı attım ailene göstericem diyip tehdit ediyor beni bi de yazılımcı çıktı herseyimi aldı napmaliyim bisey söyleyin ailem öğrenirse biterim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılgüzel çocuğum hiç bir şey olmaz hem ailene söyle hem de yaşın büyük ise şikayetçi ol öyle seni korkuttuğu gibi hareket edemez eğer sen onun söylediklerine boyun eğersen senin için daha kötü olur ailene söyle onlar mutlaka kızacaktır sen olsan sen de kızarsın
özellikle bu konularda devlet size avukatlık desteği de veriyor telefon konuşmalarını ve mesajlarını sakın silme ve o o... çocuğuna da boyun eğme dik dur kendini kullandırma unutma devlet senin yanında ailen de seni yalnız bırakmaz kızsınlar önemli değil
kendine iyi bak sağlıcakla kal dik dur eğilme10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Anasını ağlatırsın.
Hiç bir tehdit mesajını sakın silme, kopyala sakla.
Hiç kimsenin görüntüsünü ondan izinsiz yayamazsın. Suçtur. Böyle bir şey olursa elindekilerle git şikayetçi ol.
Yazılı her şey fiziki delildir. Kesin ceza alır.
Hatta tazminat talep et. Güzel de para alırsın 👍
Asla korkma. Ama lütfen kimseyle özel görüntüde paylaşmayın.
Normal erkekler böyle şeyler istemez. Eziktir. Ezikliktir. Sosyal hayatı normal işleyen adamların böyle saçmalıklara ihtiyacı olmaz. Tiksinin öyle erkekten. Güçsüzdür, saçma bir tiptir 👍10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Şikayet edeceksin ailenden de gizlemeyeceksin. Bunu koz olarak ona verip seninle top gibi oynamasına izin vermeyeceksin değil mi? Ailen seni öldürmez, ama ailene söylemezsen biz yine Bi genç Kız cesedi haberi duyarız. Bunları ciddiye alın benim başıma gelmez demeyin! Yazılımcı bu şekilde Bi halt yediği için de sen onu yakarsın. Korkma ondan sen onu tehdit et seni manipüle etmesine izin verme.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBirincisi foto larda yuzun gorunuyormu ayrica seni nereden tehtid ediyorsa o belgeleri savciliga verecegim de senin hakkinda suc duyurusunda bulunacam de kimseye birsey gonderemez saglam dur seni korkutarak birlikte olmak istiyecektir sakin babuc birakma
04 Yorumla
Soran+1 yılGözükmüyor zaten daha da yazamadi engelledim
- +1 yıl
Yuzun gozukmuyorsa hic derd degil bu ben degilim fotosop dersin gecer tehtide devam ederse savciliga vereceginizi soylersiniz korkmayin dik durun
Soran+1 yılYazamaz bana daha zaten
- +1 yıl
Eig icin tesekkur ederim
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
68Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Karaktersizlik işte bu. İki kişi arasında kalmalı ne olduysa.
Suç bu. Göze aliyorsa yapsın. Yoksa seni surekli tehdit eder. Kurtuluşun olmaz eğer boyun egersen00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bu resim atma olayini anlamiyorum. Atmayın kardeşim. Teknoloji cağındayız her sey olabilir. Aklınız yok mu? Hicbir zaman boyle foto falan atmadım artik hangi ş*refsizlerle takılıyorsaniz benim cevremde olan hicbir erkek boyle bir sey istemedi. Yahu yabancıyla beraber oldum oda istemedi. Isterse atar mıyım hayır. Gunumuzde kizlar olarak cok kullanılıyorsunuz dikkat edin. Bazi erkekler sizi parmaginda oynatıyor, her istedigini sizden aliyor buna izin veriyorsunuz vermeyin. Bizim ulkedeki erkeklerin cogunun akli sevgide saygida falan degil artik. Boyle zevkten dört köşe olmaya, tehdide, zorlamaya falan çalışıyor kafaları sadece ç*klerinin zevki icin. Bunu farkında olmayacak kadar da aptal olmayin. Yapman gerekeni çözümünü diger arkadaşlar yazmış. Bu da sana ders olur bir daha oraya buraya atmazsin resimlerini. Onun yaptığı ş*refsizlik senin yaptığında yanlış.
00 Yorumla
+1 yılOnun tehditlerine boyun eğme. Hiçbir şey yapamaz. Yapsın bakalım, ailen onu yakar. Sen onun tehditlerine boyun eğesen onun sesi hiç kısılmaz. Güçlü dur, dik dur karşısında."Gönderirsen gönder, seni savcılığa veririm, ailem seni mahveder''de.
Taviz verme kendinden. Öyle kolay değil. Oda kendi g*tünden korkar. Kimseye de böyle resimler atma bir daha10 Yorumla
+1 yılAilem öğrenirse biterim diye bir şey yok bu tarz durumlarda ailenin desteği olmadan işin içinden sıyrılamaz herşeyden önce al anneni karşına anlat söyle gerekirse beraber gidersiniz karakola birlikte şikayet edersiniz tek başına iş halletmeye çalışma hele arkadaşlarını devreye hiç sokma onlardan medet umma onlar işi daha da sarpa sardırabilir. Allahın bildiğini kuldan saklamana gerek yok utanma, oldu bir kere tecrübe olarak bak bu hatana ve lütfen tekrarlama.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBende seni polise şikayet edeceğim de meslegi gereği çok korkak ve normal yazilimcilar ve bilgisayar muhendisleri hackerlikten anliyor zaten ama beyaz maskeli diyorlar yani kotu amacliladi tespit edip insanlari firmalari soylemek için bak surda açık var soyle guvenligi sağlariz vs diye sen sıkayet edersen kariyeri biter yani sende onunla tehtit et
00 Yorumla Amacı gözünü korkutmak istemek de olabilir. Çevrende senin de onun gözünü korkutabileceğin bir yakın akraban yok mu? Ailene anlatamıyorsan güvendiğin birine anlat, yardım iste. Ya da polise gitmekle tehdit et sende onu. Ailenden korktuğunu bildiği için bu kadar üzerine geliyor. En başında korktuğunu belli etmeseydin bu kadar üzerine gelmezdi.
00 Yorumla
+1 yılBöyle karakter yoksulların yüz verirsen ve eğer başını edersen bir daha kaldıramazsın. Çünkü isteklerinin, tehditlerini ardı arkası bitmez. En mantıklı olan gidip şikayetçi olmaktır. Şikayetçi ol ki bir daha buna benzer işe kalkışırken tekrar düşünsün.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYazılımcı olduğunu sanmıyorum, ama bu tür bilgilere ulaşması zor değil, en güvenilmeyecek olanları onca insan arasından itinayla buluyor olmanız garip. Neyse , gelelim konuya , seni tehdit etmesindeki amacı nedir?
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyor bence. Elinde fotoğrafların varsa önce sana atmasını iste inanma öyle kuru kuruya. Attığı zamanda gidip şikayetçi ol benim özelimi benden izinsiz ele geçirip bana şantaj yapıyor diye
03 Yorumla- +1 yıl
O noktayı atlamışım yazılımcı her şeyimi aldı kısmına odaklanmışım. Ona ithafen o şekilde yazdım
git polise 18 den buyuksen polis ailene birsey soylemez hemde resimlerden kurtulursun ama biran once yap
27 Yorumla
+1 yılnakite çok sıkıştım bu aralar maddi manevi tazminat iyi gelecektir de git mahkemeye ver korktuğunu belli etme donuna kadar al...
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılEtsin en kötü ne yapacaklar sana kısacaklar değil mi ama sen onu daha sonra şikayet Edip süründüre bileceksin ne olursa olsun haklı olan sensin
10 Yorumla
+1 yılElinde tehdit mesajları ya da konuşurken yanında bir şahidin olduysa direk savcılığa ver gerisini o düşünsün.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılBu durumda korkusuz görünmen cok önemli bence ne olursa olsun ailene en azından annene anlatmalisin umarim arkandan duracak ebeveynlerin vardır
00 Yorumla
+1 yılmerhaba bundan kurtulmak ıstıyor musun? basit bir yolu var
07 Yorumla- +1 yıl
duydugunda mantıklıymıs dersın
Soran+1 yılNey
- +1 yıl
o kdar kısı sacma yorum yapmıs sacma yorumlara ragmen cevabı guzel vermıssın benım mantıklı yorumuma bunu mu verdın bos ver knk sana yardım etmım
Soran+1 yılKurtulmak için ney dedim zaten
Soran+1 yılAtılmıyo
Soran+1 yılAttım
- +1 yıl
yzdım
+1 yılOna de ki göstermeyen p. iç olsun. Prim vermeyin böyle ş. refsizlere. Yav görsün ailen kime ne kimee.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSavcılığa git Şikayet et.
Olmadı Adresini Telefonunu Adını Soyadını ver gereğini yapalım00 Yorumla
+1 yıl18 yaşından büyüksen git şikayet et savcılığa aklı başına gelsin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Bunu yazdığı mesajları savcılığa verirsen onu. Da ysnacagini anlat
00 YorumlaNolcak çıplak olmak ayıp değil bı bok yiyemez korkma
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa şuç duyurunda bulun. Yaptığı bilişim suçlarına girer.
00 Yorumla
+1 yılburada süreklilik böyle sorular görüyorum. Biri diğerinden ibret almıyor😔
09 Yorumla- +1 yıl
Seven durumu varsa ilişkisini ciddiye taşır yoksa sabreder, bekler. Sonra kızlara ve ailelerine oluyor.
- +1 yıl
Dediğin gibi ama işte bunu gel kızlara anlat sevgi zaafı var karşı taraf seviyorum deyip bir şekilde beynini yıkıyor kızda mantığının dışına çıkıyor korkunun verdiği hissiyat la daha büyük yanlışlar yapıp kendini daha çok batırıyor her seviyorum diyene inanamamak gerek hangi devirde yaşadığı ni unutmasa bunlar olmazdı
- +1 yıl
Şu anda daha çok batırırsa işin içinden çıkamaz. İnşallah böyle olmaz
- +1 yıl
Kız korkmamış iyi olmuş
- +1 yıl
Millete oyuncak etmekten iyidir sahip çıkmak
+1 yılEngelle, tehtit ettiği ekran görüntüleri ile polise git. Konuyu hukuka taşı. ya da hiç bir şey yapmadan engelle geç onu. 😏
00 YorumlaAynen bundan işte..
Böyle şeyleri çok gördüm..
Aslında sana yemin edebilirimki öyle bir şey yapmayacak..
Seni zor durumda bırakmak istiyor ve senden faydalanmak..
Yapacağın şey onu engelle..
Detaylar için burdayım011 Yorumla
Soran+1 yılTakip ettim bakarmisin
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBurdan yazarmisin
Soran+1 yılInstadan sana yazdım bak
+1 yılGeçmiş olsun hiç bir şey yapamazsın. Yapacağın tek iey akıllanmak olur bu saatten sonra.
00 Yorumla
+1 yılNe biçim insanlar var ya Dikkat et böyle insanlarla muhatap olma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. yüzün görünmüyosa sorun yok lakin yüzün görünüyosa sıkıntı. ayrıca bu yaptığı suç şikayet edebilirsin
00 YorumlaBöyle bir şey benimde başıma geldi ailem den keşke hiç saklamasaydım çünkü yine beni kurtar onlar oldu korkma ondan gerekirse polise git pişman olmasın ama seni böyle taciz ve şantaj yapmasına izin verme boyun eğdiyin için pişman olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey yapamaz.
Bu aşamada ya ona boyun eğerek rezalete devam edecek, ya da dik durup kendinizi kullandırtmayacaksınız.00 Yorumla
+1 yılonu dövdür..
kuzen olur arkadaş olur, birisine sağlam dövdür..10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tehdit ettiği mesajlari sakla... bunlar ailenin öğrenmesi korkusunu kullanıyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu suç, gidip şikayet etmelisin, korkarsan daha çok tehdit edecek.
Bir de ikinizin yaşı kaç00 Yorumla
+1 yılSindirmeye calisiyo olabilir seni korktuğunu belli etme. İstersen ona ondan sikayetci olacagini soyleyebilirsin ben yanarsam sende yanarsin mesaji vermis olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani sonucunu bildiğiniz halde neden resim atarsiniz ki.. hemen git sikayette bulun
00 Yorumla
+1 yılyaptiginin suc oldugunun farkinda degil sanirim suc duyurusunda bulunmalisin ya da kendinden yasca buyuk guvendigin birine bunu anlatabilirsin birlikte cozum bulmanız daha iyi olur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. polise gideceksin ya da pazarlık yapacaksın. Senden ne istiyor.
00 Yorumla
+1 yılSenin iznin olmadan senin resmini sesini videonu kullanması suç teşkil eder
00 YorumlaGösteremez ailen ona sise cakr deki göster bak amsik tırsıyoru
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 676 cevap paylaştı. Polise gideceksin! Bu kadar basit. Ne istiyor senden
00 Yorumlatehdit ve şantajı belgeleyebiliyor musun ses kaydı resim kaydı varsa elinde savcılığa suç duyurusunda bulun
00 YorumlaSavcılığa veririm dersen. Hiç bir şey yapamaz. Zaten şimdi de zarf atıyor. O cesaret kimsede yok
00 YorumlaSen kaşarlık yap, sonra kurtarın beni, sonrada evlenceğin adama dikilmiş vajinayla git
01 Yorumla- +1 yıl
Senin olmayan zekana ben…
Polise vercem de
Yazilimciysa durumun ciddiyetini anlar00 YorumlaBirdaha böyle bir hata yapmamaya çalış ve sende polise falan şikayet edebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılOnu şikayet etmen lazım susarsan seni güçsüz bulup sana her istediğini yaptıracağını düşünür.
00 Yorumla
+1 yılYanına bi büyüğünü al ve ailenin haberi olmadan polise gidip halledin
00 Yorumla
+1 yılBir şey yapamaz engelle gitsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yaptım
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Polise git ailen duymadam hallederler
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Kaç yasında bu adı soyadı var mı
00 Yorumlasavcılığa suç duyurusunda bulun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yıldirek savcılıga ver yaşın kaç
00 Yorumla
+1 yılPolise sikayet et savcılığa git
00 Yorumla
+1 yılTehdit etmek de bir suç bunu bilmesi lazım
00 Yorumla
+1 yılPolise veriyorsun sıçıyor
00 YorumlaKorka bir şey olmaz kanun kadınlar dan yana
00 Yorumlaşu resimleri bana bi atsana
02 YorumlaPolise şikayet etmelisin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı. Polise şikayet edeceksin ne yapacan
00 YorumlaSen de onu tehdit et hapse attırmakla
00 Yorumla
+1 yılSavcılığa gidiyorum de
00 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?