Sosyal medyada şahsıma hakaret , küfür aynı şekilde bir kesime, inanca , milli değerlere, dini değerlere hakaret küfür suçtur ve ben bunu yapmamanız gerektiğini bazilariniza öğreteceğim..
Erkek çocuklara önce adam olmasını öğretmeyen ebeveynler sayesinde ifade karakol uğraşıyoruz erkek yaratılmak adam olmak mi?
Erkeğin normalinde suçu yok Bir kız çocugu 10 de 20 de 30 de aile içinde hep bir kavga vardır hep oğlunuzu seviyorsunuz hep oğlunuzun dediği oluyor oğlunuzda oğlunuz Devran değişiyor o diyen kız çocuğu evleniyor anne oluyor bir kız bir oğlan çocugu oluyor zamanında kızdığı HATALARI kendi yapıyor yeni doğmuş erkek çocuk ne yapsın Ben savunmuyorum sakın yanlış anlama beni hak veriyorum sana İş burada değişmeli
Bunun bir işe yarayacağını sanmıyorum. Bölge adliyesine gidip dilekçeyle dava açmanız gerekiyor. Tck 126 olacak, avukat da gerekecek. Masrafı da var bolca. Ayrıca aylar sürecek. Tabii ki tazminattan gelen para telafi eder fazlasıyla.
Hayır sorularımı incelersen sosyal medya da şahsıma hakaretten Cimer sikayetimle hemde burada birisi yargılandı ceza aldı ceza ertelendi ama kişi bunu yapmaması gerektiğini öğrendi tazminat vs bunlar da zerre umurumda değil mevzu o değil
Erkeklik doğuştan gelir. Bir meziyet değildir. Adamlık sonradan kazanılır. Asıl meziyet budur. Analar ne erkekler doğuruyor değil ne adamlar yetiştiriyor diye övgü almalıdır
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkek çocuklara önce adam olmasını öğretmeyen ebeveynler sayesinde ifade karakol uğraşıyoruz erkek yaratılmak adam olmak mi?