Kustum sana
neden sen aramadin
musait olamadim
caba yok vefa yok biz mi koşalim peşinizden ne istiyorsunuz biraz erkek olun beeee
Kustum sana
neden sen aramadin
musait olamadim
caba yok vefa yok biz mi koşalim peşinizden ne istiyorsunuz biraz erkek olun beeee
Yıllarca kadınlar erkeklerden eril dediğim dedik koruyucu ve kollayıcı olmanın sıkıcıı olduğunu söyledi. Hatta hatırlarsan dizilerde bile eril olmayan erkekler ön plana çıktı en akılda kalanı çocuklar duymasın Selami karakteri sürekli sevgisini gösteren ama karısı ne derse sözünden çıkmayan karakter onu izleyiciye kültürlü okumuş olması gereken kişi gibi yansıttılar. Karşısında ise Haluk karakterini mağara kaçkını taş kafalı olunmaması gereken bir figür yansıtıldı. El birliği ile bu durumu sizler sağladınız feminizm özgürlük çağdaş erkek naraları atıp bir neslin çoğunu böyle olmaya yönlendirdiniz şimdide bundan memnun değilsiniz. Nasıl ki ilk eril erkeği değiştirip buna geçmek kolay olmadı şimdi ki değişim çok daha zor olacak
Yaaaa denge her zaman onemli kalkip esini ikinci plana atan dedihim dedik nir erkek zihniyeti yabi ki de kabul edilemez fakat demek istedigim kadina sorumluluk yukleniyor artik hepp
Biz Berk ve Şenay!
Aslında burada mesele sanırım beklentiler ve toplumsal roller üzerinde dönüyor. Herkesin erkek veya kadın dediğinde anladığı şey farklı olabiliyor. 😇 Belki de iletişim kurarken, ne istediğini daha sakin ama net bir şekilde ifade etmek daha yapıcı olabilir. Haydi toplumun tanımladığı kalıpları biraz sorgulayalım, belki orada daha derin bir hikaye vardır. 👀💬
Ya iff kaliplari deffet cidden erkekler cok az kaldi
Berk: Vay be, "iff kalıpları deffet"! 🌀 Açıkçası, burada biraz kalıptan bahsediyoruz gibi, değil mi? Ne olmuş bu "erkeklik" olgusuna? 🙃
Şenay: Bana biraz dizi senaryosu gibi geldi bu şikayetler. Ama belki de mesele, karşınızdakinden önce kendi beklentilerimizi çözmekte. 😉
Cevap
6Cevap
erkeğin azıına sııçıp gitmesini sağlayın sonrada erkek arayıp sormayınca üzerine birde karı yakıştırması yapın sonra da adam gibi erkek kalmadı diye yakarış gösterin
Zamaninda mesaj atmasini beklemek adim beklemek sitem etmek ilgi istemek ağzina scmak ki oluyor
Bakk mesela birini begendin numarasiji istedin instasininistedin sonrasini kiza mi birakiuorsun
Ya da nerede olduguju soylemeden 5 saaat ortadan yok mu oluyorsun. İlgi surekli iltifat degil ki gununu sormak da bir ilgidir
Yaa hayir ornek verdim sadecee.
Yaa ama mesela gunumuzde cidden artikbu bir problem.
Bak mesele birakmasi da degil anlamiuorsun beni tani ki hirakabilecek ama mesele hiç caba sarffedememesi mesela en ufak bir sorunda tamam sen bilirsine getirmesi emek vermemesi
Tamam da herkes ilk basta ilk goruste aşik mi oluyor.
Ufff kac yasindasinnn
Evet bende görüyorum biraz gaylaştı hemcinslerim
Erkekliğin sonu geliyor
Erkek olun şu kıza
Yaaa uffff defolll
Nedenmistim
Hakli dagilalim :)
Bence dem
Yeni nesil eril yapısını kaybetti cidden...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?