Aile & Toplum Burada hep yaşlı mı var? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor hep moruq mu var yaşıtım yok mu 4 5 yaş farkına da bir şey demiyorum ama hep 9 yaş 10 yaş? Güncellemeler+1 yıl ben 22yim dostlar Güncellemeler+1 yıl bana gelenler 30 32 38 bune yaaaa Burada hep yaşlı mı var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. morug demeyelim lütfen. domuz yavrusana moruk denir. sen bizlere yaşı büyük , old, abi de. ihityar ve dayı deme yanlız. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ihtiyar dayi morug Yorumla Ebûgurebâ +1 yıl Kibarlıkla rica ettik, neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz'ki. idrak yollarınız enfeksiyonlu ise söyleyiniz. arkadaşlara rica edelim günde 3 öğün size alfasiqin ve siqsilin yapsınlar. Yorumla Soran +1 yıl dayı turkish konus Yorumla Ebûgurebâ +1 yıl arkadaşlar birazdan açıklar size Yorumla
ouiounon Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yok balım yaa çoluğu çocuğu aramızda pek barındırmıyoruz biz. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl yaşlıyım demiyosnzda Yorumla ouiounon +1 yıl Ben 29 yaşındayım hayatım gençliğimin baharındayım. Çoluk çocuktan kastım 18-19 yaşındaki hatta daha küçük sıpalar 😂 Yorumla Soran +1 yıl 22yim Yorumla ouiounon +1 yıl Tamam sen üstüne alınma ben sana konuşmadım. Çoluğu çocuğu barındırmıyoruz aramızda dedim Yorumla
Besyocu123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bizde buralarda hep ergenlerin olduğunu düşünüyoruz 🤷🤷🤷 2 4 Yorumla Soran +1 yıl hani nerde o gencler ya😂😂😂 23 25 en fazla 26 olsn yeter Yorumla acildurumçekici +1 yıl Aynen ergen dolu 😂 Yorumla Soran +1 yıl @acildurumçekici daha cok moruq dolu Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl 👏👏👏👏👏👏 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Gencte var bakış açına bağlı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bakiş acıya bagli oldugunu sanmiyorm belli oluyor zaten Yorumla ichwillsieg +1 yıl Anladım Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Gençler daha çok aslında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl nerelism Yorumla Berk666 +1 yıl Ziyarete mi gelcen niye soruyorsun Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kendin 45 üstünsün. neyin kafasını yaşıyorsun sen 0 10 Yorumla Soran +1 yıl yo degilim😂😂😂😂😂 Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Değilsen neden öyle yazıyor? Yorumla Soran +1 yıl ugrasmadim? Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl 25 i seçince uğraşıyor musun? Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂evet Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Abi yok yaa bir de bunlar evlilik meraklısı. Daha profilinde basit bir sayıyı seçmekten acizler ama evlilik deyince koşarlar. Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣o. c g. tonden anliyosn herhalde tam tersi olmasin burada bir sey ariyor deglm ama olursada yasli istemiyoeum? Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl O ne lan o. c. g? Umarim. tahmin ettiğim şey değildir m Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl istedigini anla Yorumla
Sorucu111 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Sen kaç yaşındasın ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla Sorucu111 +1 yıl Arayışın ne Yorumla Soran +1 yıl duzgun Yorumla Sorucu111 +1 yıl Gel o halde Yorumla
Kahvetonu Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Benim gibi gençler de var. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl sen kaç Yorumla Kahvetonu +1 yıl 29. Ancak 29 yaş moruk olmuyor senin hesabım yanlış. Yorumla Soran +1 yıl bana gore moruq biraz Yorumla Kahvetonu +1 yıl Benim kadar yakışıklı genç ya da moruk bulursan tekrar konuşalım iyi günler. Yorumla Soran +1 yıl 29 cok ya kendimi kotu hissediyorm😂 anlasamiyorum anlatabildm mi Yorumla Kahvetonu +1 yıl Ön yargı. Yorumla Soran +1 yıl sanmiyorm Yorumla
Kaenkaen10 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl 45 üstü müsün gerçekten? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl hayir Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl o zaman profili güncellersin... emin ol daha çok yaşıtın gelecektir. Yorumla Soran +1 yıl denicem Yorumla
eagle0684 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 972 cevap paylaştı. Çoğu kişi yaşını doğru yazmıyo 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hyr kendisi diyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl paralı adammı arıyorsun yani 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ne alakaaaaaaaaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl paslarım istersen sorunu begndım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aha geldimm burdayım 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yasn kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 25 Yorumla
SonyMakeBelieve Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Baban da moruk bilgin olsun 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ama o babam;D Yorumla SonyMakeBelieve +1 yıl Ama moruk🤣 Yorumla
Yağız_33_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bende mesela 21 yaşındayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl yaaaaa nerelisn Yorumla Yağız_33_ +1 yıl İstanbul Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Ben de 25 0 10 Yorumla Soran +1 yıl nerelisn Yorumla bycr0niccc +1 yıl Antalya Yorumla Soran +1 yıl biraz yakın arada mersin var😂 Yorumla bycr0niccc +1 yıl Sen nerelisin Yorumla Soran +1 yıl adana Yorumla bycr0niccc +1 yıl Sıcaktır orası şimdi 😅 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla bycr0niccc +1 yıl Anladım 😅 Yorumla Soran +1 yıl antalya da sicak değil mi Yorumla bycr0niccc +1 yıl Sıcaktır konyadayım şuanda Yorumla
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Yas kacti. Filita 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla KorkusuzCZFT +1 yıl Cok ufaksin bn 28.88 Yorumla Soran +1 yıl işte Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoo gençler daha çok 0 5 Yorumla Soran +1 yıl nerde awk Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl burada işte Yorumla Soran +1 yıl hmmm iyiymişsin😅 Yorumla SepulturaSoldier +1 yıl Teşekkürler 😄 Yorumla Soran +1 yıl ekledm Yorumla
byalibey Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Sen kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 22 Yorumla byalibey +1 yıl 28 Yorumla Soran +1 yıl hm cok Yorumla byalibey +1 yıl aynen Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gencte var ama senı kısmetin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 😔😔 Cevap sahibi +1 yıl Bulamadın mı daha
Öylesine1277 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl 19luk istiyorsan gel 0 3 Yorumla Soran +1 yıl yok o kadari cok kucuk😂😂 Yorumla Öylesine1277 +1 yıl Aslında o kadar küçük drğil sjsj 🍆😂 Yorumla Soran +1 yıl 19 cok kucuk yaa Yorumla
buradaişsiz Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl kaç yaşındasın 0 7 Yorumla buradaişsiz +1 yıl 25 😉 Yorumla Soran +1 yıl yani inş Yorumla Soran +1 yıl nerelisn Yorumla buradaişsiz +1 yıl İstanbul Yorumla Soran +1 yıl 999 km Yorumla buradaişsiz +1 yıl sen neredesin Yorumla Soran +1 yıl adana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
morug demeyelim lütfen. domuz yavrusana moruk denir. sen bizlere yaşı büyük , old, abi de. ihityar ve dayı deme yanlız.
ihtiyar dayi morug
Kibarlıkla rica ettik, neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz'ki. idrak yollarınız enfeksiyonlu ise söyleyiniz. arkadaşlara rica edelim günde 3 öğün size alfasiqin ve siqsilin yapsınlar.
dayı turkish konus
arkadaşlar birazdan açıklar size
Yok balım yaa çoluğu çocuğu aramızda pek barındırmıyoruz biz.
yaşlıyım demiyosnzda
Ben 29 yaşındayım hayatım gençliğimin baharındayım. Çoluk çocuktan kastım 18-19 yaşındaki hatta daha küçük sıpalar 😂
22yim
Tamam sen üstüne alınma ben sana konuşmadım. Çoluğu çocuğu barındırmıyoruz aramızda dedim
Bizde buralarda hep ergenlerin olduğunu düşünüyoruz 🤷🤷🤷
hani nerde o gencler ya😂😂😂 23 25 en fazla 26 olsn yeter
Aynen ergen dolu 😂
@acildurumçekici daha cok moruq dolu
👏👏👏👏👏👏
Gencte var bakış açına bağlı
bakiş acıya bagli oldugunu sanmiyorm belli oluyor zaten
Anladım
Gençler daha çok aslında
nerelism
Ziyarete mi gelcen niye soruyorsun
Kendin 45 üstünsün. neyin kafasını yaşıyorsun sen
yo degilim😂😂😂😂😂
Değilsen neden öyle yazıyor?
ugrasmadim?
25 i seçince uğraşıyor musun?
😂😂😂😂evet
Abi yok yaa bir de bunlar evlilik meraklısı. Daha profilinde basit bir sayıyı seçmekten acizler ama evlilik deyince koşarlar.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣o. c g. tonden anliyosn herhalde tam tersi olmasin burada bir sey ariyor deglm ama olursada yasli istemiyoeum?
O ne lan o. c. g? Umarim. tahmin ettiğim şey değildir m
😂😂😂😂😂😂
istedigini anla
Sen kaç yaşındasın ki
22
Arayışın ne
duzgun
Gel o halde
Benim gibi gençler de var.
sen kaç
29. Ancak 29 yaş moruk olmuyor senin hesabım yanlış.
bana gore moruq biraz
Benim kadar yakışıklı genç ya da moruk bulursan tekrar konuşalım iyi günler.
29 cok ya kendimi kotu hissediyorm😂 anlasamiyorum anlatabildm mi
Ön yargı.
sanmiyorm
45 üstü müsün gerçekten?
hayir
o zaman profili güncellersin... emin ol daha çok yaşıtın gelecektir.
denicem
Çoğu kişi yaşını doğru yazmıyo
hyr kendisi diyor
paralı adammı arıyorsun yani
ne alakaaaaaaaaaa
paslarım istersen sorunu begndım
Aha geldimm burdayım 😂
yasn kac
25
Baban da moruk bilgin olsun 😂
ama o babam;D
Ama moruk🤣