Diğer Yaşiyonuz mu lan? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... Yaşiyonuz mu lan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. yaşamıyorum maalesef 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Sebep
Cookieloverfalan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır. Bilimsel olarak yaşıyor olmam için psiko-sosyal-biyolojik ihtiyaçlarımın giderilmesi gerek. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl bitkisel hayat olarak evet, sen yaşıyor musun kıız? 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yok kız bitkisel hayat bile bana cazip geliyor şu an ne dert ne tasa Yorumla Cevap sahibi 1 yıl mantıklı bence de Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla
kanadalıMen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 408 cevap paylaştı. Sanane olm halla halla 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Olm ne lan halla halla Yorumla kanadalıMen 1 yıl Olm iste halla halla Yorumla Soran 1 yıl Halla halla Yorumla kanadalıMen 1 yıl 😂😂😂 neyse saka bi yana yasamaya calisiyoz bebis Yorumla Soran 1 yıl Ben de tesadüfen yaşıyorum ya😅 Yorumla kanadalıMen 1 yıl Amam aman yaşada gerisini bisver Yorumla kanadalıMen 1 yıl Snaane olm halla halla Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Nefes almak sayılıyorsa evet 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Yaşamak nefes almak değildir hdkdkd Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl O zaman yaşamıyorum Yorumla Soran 1 yıl Ben de Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Niye Yorumla Soran 1 yıl Sorma ya Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Peki Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Hayır ben yaşamıyorum. 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Neden Yorumla Selinaorselin 1 yıl Ruhumu öldürdüler Yorumla Soran 1 yıl Deme öyle Yorumla
Uslanmaz070770 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl hemde nasıl 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl😅 Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Yükseklerde işe yarar mı Yorumla Soran 1 yıl Anlamadım ya Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl boş ver ya yükseldikte biraz onu diom Yorumla Soran 1 yıl He tamam anlamış gibi yapacam😅 Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Azdık işte la daha ne kadar açık söylim:) Yorumla Soran 1 yıl Siz erkekler zaten Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Ne yapalım Yorumla Soran 1 yıl Onu da ben mi söyliyim jdjdkjje Yorumla Uslanmaz070770 1 yıl Söyle ne olcak Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hem de krallar paşalar gibi 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Çok iyi o zaman Yorumla yorguncocuk79 1 yıl Darısı başına Yorumla Soran 1 yıl Amin amin amin Yorumla yorguncocuk79 1 yıl Bütün aminler seninle beraber olsun iyi geceler Yorumla Soran 1 yıl Allah razı olsun sana da iyi geceler Yorumla yorguncocuk79 1 yıl Sağ olasın Yorumla
u Summerwind Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Diğer konusunda 782 cevap paylaştı. Kör topal yaşıyoruz 1 0 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 896 cevap paylaştı. lan mı 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Evettt Yorumla
ÇılgınEmre25 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 1 yıl Evet şu an farklı şeyler 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Farklı şeyler? Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Aynen yani nasıl desem Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Sertleşme gibi yani Yorumla Soran 1 yıl Anladım sen hiç merak etme😅 Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Durmuyor ki hiç. Yerine koyuyorum ama yine kafasını çıkartıyor Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Ohhh beeee Yorumla Soran 1 yıl Nolduu Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Yavaş yavaş oluyor gibi Yorumla Soran 1 yıl Sanki ilk defa oluyormuşsun gibi davranıyorsun Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Ya sabahtan beri çok fena halde. Simdi yavaş yavaş olucak gibi. Bayagi bi sert Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl İş yerinde başladı fena ya Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl Yanında peçete var mı şu an kalkamam Yorumla ÇılgınEmre25 1 yıl 🤭🤭 Yorumla
Devrim180183 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yok yaşamıyoruz. Yaşadığımızı zannediyoruz. 0 0 Yorumla
Alibll012 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Knk dm atsana sohbet edelim canım sıkılıyor 0 0 Yorumla
Canbeyw Takip Et Xper 7 Yaş: 27 1 yıl Evet 😂 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Niye güldün? Yorumla Canbeyw 1 yıl Pardon yanlış attkm Yorumla Soran 1 yıl Sorun değil Yorumla
_dertortagı1 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Yoğ hastayım 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun kardeş Yorumla _dertortagı1 1 yıl Eyvallah kardeş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yaşamıyorum maalesef
Sebep
Hayır. Bilimsel olarak yaşıyor olmam için psiko-sosyal-biyolojik ihtiyaçlarımın giderilmesi gerek.
bitkisel hayat olarak evet, sen yaşıyor musun kıız?
Yok kız bitkisel hayat bile bana cazip geliyor şu an ne dert ne tasa
mantıklı bence de
Bence de
Sanane olm halla halla
Olm ne lan halla halla
Olm iste halla halla
Halla halla
😂😂😂 neyse saka bi yana yasamaya calisiyoz bebis
Ben de tesadüfen yaşıyorum ya😅
Amam aman yaşada gerisini bisver
Snaane olm halla halla
Nefes almak sayılıyorsa evet
Yaşamak nefes almak değildir hdkdkd
O zaman yaşamıyorum
Ben de
Niye
Sorma ya
Peki
Hayır ben yaşamıyorum.
Neden
Ruhumu öldürdüler
Deme öyle
hemde nasıl
Nasıl😅
Yükseklerde işe yarar mı
Anlamadım ya
boş ver ya yükseldikte biraz onu diom
He tamam anlamış gibi yapacam😅
Azdık işte la daha ne kadar açık söylim:)
Siz erkekler zaten
Ne yapalım
Onu da ben mi söyliyim jdjdkjje
Söyle ne olcak
Hem de krallar paşalar gibi
Çok iyi o zaman
Darısı başına
Amin amin amin
Bütün aminler seninle beraber olsun iyi geceler
Allah razı olsun sana da iyi geceler
Sağ olasın
Kör topal yaşıyoruz
Yaşamak buysa yaşıyoruz Neriman
lan mı
Evettt
Evet şu an farklı şeyler
Farklı şeyler?
Aynen yani nasıl desem
Sertleşme gibi yani
Anladım sen hiç merak etme😅
Durmuyor ki hiç. Yerine koyuyorum ama yine kafasını çıkartıyor
Ohhh beeee
Nolduu
Yavaş yavaş oluyor gibi
Sanki ilk defa oluyormuşsun gibi davranıyorsun
Ya sabahtan beri çok fena halde. Simdi yavaş yavaş olucak gibi. Bayagi bi sert
İş yerinde başladı fena ya
Yanında peçete var mı şu an kalkamam
🤭🤭
Yok yaşamıyoruz. Yaşadığımızı zannediyoruz.
Knk dm atsana sohbet edelim canım sıkılıyor
Buna yaşamak denirse
Eveeet
Yok la
Evet 😂
Niye güldün?
Pardon yanlış attkm
Sorun değil
Yoğ hastayım
Geçmiş olsun kardeş
Eyvallah kardeş