En yakin arkadasimin babası beni taciz etti ne yapmaliyim?

En yakın arkadaşıma sürekli giderdim ailesi çok iyi bir aile her konuda destek olurlardı telefonum kırık olduğu için telefon verdiler konser biletimi karşıladılar ailecek yemeğe gittiklerinde benide alırlardı babası beni kızı gibi severdi arkadaşımın yerinden ayırmazdi bende onu babamın yerine koyardım yani aslında öyle zannedermişim bana masaj yapmamı söylerdi makara falan bu zaman kadar hiç dokunmadi oyle bir sey asla tahmin etmezdim zaten lakin bir gün arkadaşım kahveye yapmaya gittiğinde odada babasıyla tek kaldım elini olmadık yerlerime götürdü gezdirmeye başladı kendimi cektim elimi tutup cinsel organına götürdü burasida agriyo masaj yapsana falan dedi (aglayarak yaziyorum) elimi çekip hemen ayağa kalktım ondan uzaklaştım beni yanaklarımi sıkıp öpmeye çalıştı napıyorsun... abi deyip odadan çıktım kahveyi ellerim titreyerek içtim hemen evden ciktim şoku hala üzerimden atamıyorum sizce arkadaşıma söylemeliyim daha önce (oz babam tarafından 9 yaşında tacize uğradım, karşı komşumuz 80 yaşındaki dede tarafından da tacize uğradım bu ikisini anneme söyledim annem adımın çıkacağını düşündü ve konuyu kapatti) arkadaşlar sizce en yakın arkadaşıma söylemeli miyim artık kaldiramiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Neden bu kadar ıyilik yaptırdın falan diyenler olmuş annem hiç bir durumda karşılıksız kalmadı örneğin yemeğe götürdü ler beni annemde en yakın arkadaşım ve kardeşi beraber yemeğe gittik. Konser biletinin parasını vermek istedik kabul etmediler. Bizde yarın beşgenin filmine gidicektik odeselim diye bu kadar kalpsiz olamazsınız..
En yakin arkadasimin babası beni taciz etti ne yapmaliyim?