Babam bana çok ağır küfür etti ne yapmalıyım?

Merhaba dün babam bana çok ağır küfür etti sebebi ise şimdi ben Cuma günü kendi adıma eve Tivibu uydu başvurusu yaptım sonra Cumartesi sabah eve geldiler Tivibu uydu kurulumunu yapmak için ama babam izin vermedi kurmadılar babam çalışan adama benim oğlum istedi ben istemedim kurmayın dedi sonra babam adamların yanında bana küfür etti or***u çocuğu sen niye gidip Tivibu uydu İstiyorsun dedi bana sonra bana senin ağzına sııııarım dedi. Sonra adamlar gitti adamlar gittikten sonra da babam yine bana küfür etti or***u çocuğu dedi sonra telefonunu yüzüme fırlatıp çabuk Tivibu yu iptal et dedi sonra aradım iptal ettirdim ama Babam hala bana sinirli 2 gündür benimle konuşmuyor sürekli bana sinirli sinirli bakıyor birde anneme de dünden beri o çakala yemek verme diyor yani bir şeyde yapmadım altı üstü Eve Tivibu uydu başvurusu yaptım şimdi bizim evde 2 televizyon var bende 1 televizyona Tivibu uydu alıcısını kurup izleyecektim ama babam izin vermedi annem de dünden beri hep beri hep bana kızıyor sen niye gidip eve Tivibu istiyorsun sanki mecbur musun dedi bana. Sizce ne yapmalıyım?
Babam bana çok ağır küfür etti ne yapmalıyım?