Babama küfürler ediyorum ne yapmam lazım?

Selamlar şimdi bunu okuduğunuzda ergen dersiniz ama 20 dakika önce babam annemi aradı hatta en önemlisi hoca babamı aramış sırf okula gelmemişim diye hatta en önemlisi babama da kızınız okula 2 günden beri gelmiyor hatta projeyi yaptı mı diye sormuş babamda kızıma sormak lazım demiş hatta babam 10 dakika sonra da eve gelip bana projeyi yaptın mı diye sordu bende ise yok daha yapmadım ama sadece bugün zamanımız var zaten yaparım dedim ondan sonra babamda ise yarın okulda görecekmiş hoca falan dedi hatta yarında ise bir anda Tübitak haftası var diye yani etkinliği okulda yapılacak diye sırf hatta yarında ise projeyi götürsün dediler ama yarın bizim projeyi götürecek dersimiz yok olduğu için hatta babama da ders programınıda gösterdim diye sırf yok diyo yarın yine de gidiceksin diyor ondan sonra bende gittim babama bir sürü küfürler ettim hatta en ağza alınmayacak küfürler ettim ondan sonra çığlık attım birşeyler falan oldu tamamen sırf o ders yok diyorum perşembe zaten proje dersimiz var diyorum perşembe götürürüm diyorum anlamıyor hatta en önemlisi projeyi okula götürmek yerine evden fotoğrafını çekip hocaya atmak istiyorum sizce projeyi evden atsam hoca bana not vermekte sıkıntı olur mu ve babama küfürler ettiğim için küfürler etmem doğru bir şey mi yoksa yanlış bir şey mi?
Babama küfürler ediyorum ne yapmam lazım?