Babam beni t@ciz etti ne yapmalıyım?

Merhaba çok eskiden babamın odasin da uyurken babamın t@cizine uğradım ve bunu unutmuştum ne olduğunun farkında bile değildim. 6. sınıfta anlayabildim bunun taciz olduğunu ve o günden beri aklımdan çıkmıyor beni kötü hissettiriyor. 2 kere de rüyamda gördüm. 3 yıl önce benden 2 yaş büyük ablama anlatmıştım o da ne yapacağını bilemedi bir daha kimseye anlatmadım. 1 tane daha ablam var evli ona da anlatmak istemiyorum bana inanmayacak gibi geliyor çünkü babamı baya seviyor. Bir de abim var o bizimle yaşamıyor babam onu kovdu, artık eskisi gibi degil aramız. O ya umursamaz ya da babamı döver. Böyle bir şeye sebep olmak istemem anneme de anlatmamamın sebebi ne düşüneceğinden emin olamamam eşinin böyle bir şey yaptığını öğrense eminim kötü hissederim zaten araları kötü. Genel olarak ailem umursamaz anlatsam kötü olur gibi hissediyorum ama içimde tutmak istemiyorum beni kötü hissettiriyor ister istemez sürekli düşünüyorum. Ve arada hala gözleri ile t@ciz ediyor gerçekten midem bulanıyor artık ne yapmalıyım?

Babam beni t@ciz etti ne yapmalıyım?