Babamı dövdüm sizce ne yapmalıyım?

Annem öleli 5 sene oluyor 1 sene sonra babam emekli oldu ben evlnceğim dedi tamam evln dedik bu arada babamın 3 . karısıydı annem. Babamda biraz saf kolay kolay gelen olmaz neyse parayı harcadı , sorduk evlndnmi yok para nerde yok. Ne yaptysa yapmış parayı üstüne sağa solada bir sürü borç yapmış liseyi bitirdim çalışmaya başladım babamın borçlarını ödedim kredide dahil 2-3 ay sonra bir duydum babam banka müdürüne çiçekle evlnme teklifi etmiş ben cinlendim sok oldum kızdım aksam babamla oturdum neden böyle yapıyon ne etmeye çalısıyon diye bir sürü konustum evlnmek istiyorum dedi, ama babama gelen yok tamam dedi bir daha yapmam felan dedi tamam dedi kiradaydık babamla ev sahibi atısmıs neyse 1 ay sonra babamı evin arkasına af edersiniz işerken yakaladım bir sürü kızdım ettim oturdum konustm ama kimsye soylemdim çünkü söylenecek bir şey değil ev sahibine kızıyorum dedi neyse bir daha olmaz dedi gectik 2-3 ay sonra seçim günydü sabah babam karsı komsumuzun evine girmeye çalışmış evden atmıslar iyi niyetle girmemiş tabi saat 11 gibiydi babam evdeydi oy kullanmaya gidcktim cıktım kapıya karsı komsu dedi boyle boyle cinlendim 8 yıllık karsı komsmz ilk orda babamn omuzuna 4-5 defa vurdum kollarına felan yapma diye halama amcama dedim tamam dediler bir daha yapmıcak dediler daha sonrada ev sahibi çıkın dedi bende babamn emekli maaşı ile kredi cektim ev aldım tabi kışın oldu bu olay yazında babam çalıstgım yerin 4 dukkan altında bir yer var gunluk 4 defa gelip gidiyor 1 hafta takip ettim sonra cektim konustum derdin ne felan filan oranın sahibinn karısına sarkıyor ben onunla evlencem dedi kadın evli cocugu var olsun diyor ben evlencem akıllı desen akıllı degil deli desen deli değil babam aklı basında dedim akıllan felan filan kızdım kavga ettik babama baya vurdum bu olay 3 ay surdu babmla dovustum af edrsniz soylmye bile utanıyorm babamı dovdum 2 aydır babam düzeldiydi her sey yolundaydı ev tasıcaz yakında aldıgımız evi tadilat yaptırdım ve bgunde işerken yakldım ve dövdüm
Babamı dövdüm sizce ne yapmalıyım?