İman yemini vesvesesi?

Hocam ben sinavdaydim bir kitapcik vardı içinde din sorularında vardı bende peygamberimizin ismi yazarken (s. a. v) yazıyodu bende bunu okurken peygamberimize salavat getircem demiştim ve her okuduğumda getirdim ama yemin etmedim galiba illa yapcam diye öyle hatirliyim ve elimi kitapcigin üstüne koymuştum ve aklıma başka şeyler geldi yok yeminmi ediyom elmi basıyorum içinde ayetler varya kitapcigin öyle şeyler geldi ve neyse okuldan çıktım kendi kendime düşünüyordum acaba yemin ettimmi diye kendi kendime içimden düşünüyodum ve yemin flaan derken acaba şu an içimden yeminmi ettim gibi şeyler geçti ve canımı sıktı ama yeniden kastım iman yemini gerçekten çok daraltiyo beni bu düşünce napmam lazım peygamberime salavat getirmek güzel ama getirmeyi unutursam yemin kabul olduysa gibi şeyler geliyo aklıma acaba ben bilerekmi içimden söyledim yoksa ben yeminmi ettim o kendi kendime konuşurken içimden yemin mi ettim gibi geçti öncekileri kendi kendime ikna ettim ben yemin etmedim falan diye ama şu dondaki çok kafama takıldı napmam lazım yeminim kabul olmusmidur yoksa sadece vesvesemidir
İman yemini vesvesesi?