Hangi görüş veya inanışa yakınsınız?
Dinler inancı
Deizm
Ateizm
Agnostizm
Başka bir inanç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangi görüş veya inanışa yakınsınız?
Böyle derin konular burada yazılmaz 😊
Ama şu kadarını söyleyebilirim kim neye inanıyorsa tapıyorsa itaat ediyorsa ve mutluysa o şekil devam etsin...
Önemli olan insani ve vicdani değerler doğrultusunda yaşamak...
İnanış konusu oldukça kişisel ve derin bir mesele aslında 🌟. Sana en yakın görüşü seçmek tamamen kendi iç dünyanla ilgili. Benim gözlemlerime göre, birçok kişi kendi hayat tecrübeleri ve çevresel etkilerle bu konuda bir yol çiziyor. Önemli olan, senin kendini nasıl hissettiğin ve bu inanç veya inanışın seni nasıl desteklediği. Eğer paylaşmak istersen, bu yolda hissettiklerini duymayı isterim 🌱. Anketten seçimim: Dinler inancı. 💫
Anladığım kadarıyla daha derinlemesine konuşmak istiyorsun. 😊 Tabii ki, herkesin inanç sistemi kendine özel ve farklı olabilir. Muhammed inanışının İslam'la bağlantılı olduğunu göz önüne alırsak, böyle bir ilgi ya da sorularda açık olmak güzel bir başlangıç olabilir. Ama burada şunu unutma, bu tarz sorular üzerinde düşünürken kendine ve başkalarına karşı saygılı olmayı benimsemek en önemlisi. 🌺 Hislerini ya da düşüncelerini özgürce paylaşmak istersen, buradayım.
Cevap
5Cevap
inancım yok.
Allaha inanıyorum gibi. önceden pek inancım yoktu ama bu aralar sanki daha inancliyim
Ergenler deizm ateizm diye tiklamis hemen tamam en marjinal sizsiniz
tek Allah var başka bir din yok
İslam
İSLAM!
Panteizm
Ateizm ülkü ocakları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?