Eşim fazla anneci evlenmeden önce böyle değildi. Kadın küçük bir operasyon geçirdi. Ailesi tek kalmasın diye bizde evden çalışıyoruz diye bize bıraktılar.(Çünkü biz çalışmıyoruz sanki) eşimde anasının peşinden ayrılmıyo madem bakmak istiyosan git kendin bak. Sürekli bana yaptırıyo sinirimi bozuyor. Annesi bile oğlum çalışsın kız diyor (o da az değil) benim canım kocam düşünmüyor bunu ne yapmam lazım bu salağın beyni nasıl çalışır
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sende git kendi annene bakmaya hastaymış de kal 1 ay dönme
en sonunda onu yapıcam
En sevmediğim tıp genelde bu tiplerin sonu hep aynı şey eşleri boşuyor hep
bende onu yapıcam. Benden sonra bacım bulur onu el üstünde tutar bu canım
Bizimde öyle bir tanıdık vardı annesi hep onlarda kalıyormuş hatta beraber felan yatmaya kalkmışlar kadın bırakmış en sonunda onu
bizde de öyle olucak zaten anasıyla otursun.
Kaç yıldır evlisiniz evlenmeden anlaşılmıyor dimi böyle oldugu
ya daha 1 yıl doldu evlenir evlenmez anacı oldu anneside parası için seviyo çalışmayınca yüüzüne bakmıyodu
İlerde daha çok sıkıntı olur olan sana olucak boşuna zaman kaybı zamanını çalmış senin
helal etmiyorum zaten
Üzüldüm sana sen bunları hak eden birine benzemiyorsun hiç hangi şehirdesin
Haketmedim ama iste kotu olursan sevilirsin
Eşine bu kadar hakaret etmen şaşırttı
çünkü yordu beni. Annesi olunca kimseyi gözü görmüyor. Bu kadar seviyosan evlenmeseydin. Dibinde yaşasaydı. Başkasının hayatını mahvetmeye hakkı yok. En sonunda bırakıcam kalıcak ortada.
Bakın birilerine hakaret etmek çok kötü bir durum istemezsiniz konuşursunuz ama hakaret etmek çok farklı bir boyut sakin kalmak her daim çözüm üretebilir
Evlilik dayanışma içinde yaşamaktır benim bildiğim ama eşin sana annesine baktırdı diye olayı boşanmaya bile düşünmen üzücü erken ayrılırsın zaten merak etme.
@grkmmm9 ben eşime bir kere bile saygısızlık etmedim. Ailemin yanında hizmetçiymiş gibi davranmadım. Sence sadece sorun bu diye mi bu kadar laf ediyorum. Abisi yabancı bir kadın bulmuş parası yok eşim para veriyo. Babasına yapma dediğimiz şeylerden bir ton borca giriyor her ay asgeri ücretten fazla para istiyo annesi sürekli para yo k diyip bişeyler aldırıyo kardesi kendi başını çaresine bakamıyo hepsi bize geliyo. Arkadaşlarının sorunları oluyo bizdeler olan hep bana oluyor
Anladım dediklerin doğruysa eğer boşanmak da haklısınız.
@grkmmm9 rabbim biliyor görüyor herşeyi
Tek çocuğu sen misin diye laf etsene
taksici bile söyledi anacı anacı
Maşallah sen de baya terbiyeli biriymişsin halbuki
değer görmeyince, kendisi köle gibi görünce insan değişebiliyor
kaç kere işimi yapamıyorum diye yanında hıçkıra hıçkıra ağladım. Annesi olunca yanında bana hizmet ettiriyo işimi yapmamma engel oluyor.
Sana kolaylıklar diliyorum haklı oldugun noktakar var ama sen kocana saygını yitirmişsin zaten. Bu nokta aşıldıysa bundan sonra ağzıyla kuş tutsa yine mutlu olmayacaksın. Kadınlar saygı duymadığı adamla mutlu olamıyorlar diye düşünüyodum
ben hep içime atıyorum. Sabredip onun bana yapmadığı şeyi davranıp insan gibi davranıyorum. Ailesi düşünmezdi hep ben ben düşünüyodum. Ama o hep ailesini tercih etti. Bir yorganını paylaşmayan insanlara tercih etti.
Doğru değil yapılanlar ama tek taraflı dinliyoruz şu an. Doğruysa sayet Bir erkek olarak aradaki köprüyü ayarlaması lazımdı. Ne seni ezdirmeli, ne de annesine saygısızlık yaptırmalı. Sonucta gece oldugunsada aynı yataga gireceksiniz. Kadınının kendine olan saygısını korumasına yardımcı olması gerekirdi. Kadın ne kadar mutluysa erkegıni de o kadar mutlu eder, ahmak olmamak gerekir. Karisik işler
ben eşime bir kere bile saygısızlık etmedim. Ailemin yanında hizmetçiymiş gibi davranmadım. Sence sadece sorun bu diye mi bu kadar laf ediyorum. Abisi yabancı bir kadın bulmuş parası yok eşim para veriyo. Babasına yapma dediğimiz şeylerden bir ton borca giriyor her ay asgeri ücretten fazla para istiyo annesi sürekli para yo k diyip bişeyler aldırıyo kardesi kendi başını çaresine bakamıyo hepsi bize geliyo. Arkadaşlarının sorunları oluyo bizdeler olan hep bana oluyor.
emin ol aynı evde olsaydın kız nasıl dayanıyosun derdin. kaç kere intiharı düşündüm. Hayatım zaten boktandı. Beni koruyamadı.
Hayırlısı olsun benim elimden bisey gelmez. Dusmussun bir batakliga keske taniyarak evlenseydin. Uzuldum. Iyi aksamlar size
5 yıldır birlikteydik. Anacı yönü evlenince çıktı bilseydim asllaaaaa evlenmezdim.
kadınlığınla
çocuğun okadar psikolojisini bozmuşlar ki orayı düşünmüyor bile
instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur.
Tesekkurler yazarim
Çekilmez o
çekilmiyor gerçekten
Zor durum
maalesef zor bir durum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum. İnsan olan anlardı. Ama anası babası ne ki bu ne olsun.
Haklsın aende baya yıpranmışşın anlaşışan cocuk var mı
Allah korusun. Yok düşünmüyorumda rabbim vermesin şu sıralar.
Amin korunuyor musun eşin haberin var mı
evet var istemediğimide biliyor
Güzel bu durum iti
çocuk olsa kafayı yerim
Öyle zaten iyi ki yok
Calisiyor beyni☺️
neresi çalışıyor. Teraziyi eşit tutamıyor. Annesine köle almış. Hayatımı mahvetmeye gerek yok.
Anneci olmus☺️
Sorun buyuk
annesine geri göndericem az kaldı
☺️cocuk var mı
Allah korusun
Neden☺️
dünyada kendisini yalnız ve çaresiz bir annesinin olduğunu bilirse çok üzülür. o çocuğunda benim gibi mutsuz olmasına dayananmam.
Akıllıca
Ama tuaf 🤔sanki ilerde bosancak gibisin
böyle devam ederse evet
Aptal hareket etme
Sen kendine kole yap
o nasıl olucak. kafasını o kadar sorumluluk yüklemiş ki ailesi özel hayatımız yok. Çok yaşar bunlar
Kiskandir ☺️birini bul
bu sağlıklı bir çözüm yolu mu emin değilim
Takma duzelir