Daha önceden de annemle ilgili paylaşım yapmıştım ama yine durmuyor bu kadın. En son saçlarımı yolmuştu hiçbir sebep yokken ortada. Polisi falan aramak istemişti.
Ayrıca benim engelli ablam var ona da vuruyor falan, özellikle de son dönemlerde. Beddualar falan ediyor. Napabilirim bu kadına nolur akıl fikir verin yalvarıyorum artık.
Ne yapsam akillanir bu kadın ya. Daha geçenlerde hiçbir şey yokken, kalkmış polisi arayacağım falan diyordu. Ya dedim ara gelsin de ne diyeceksin ki onlara? Boşuna mı geldik biz ne diye çağırdıniz demezler mi? Dedim.
Kendisinin rahat ve ahlaksız yaşam tarzi vardı son bir senedir evde, takılmıyor diye dışarıda iyice dellendi.
Ne yapabilirim bu kadına ben?
Ayrıca benim engelli ablam var ona da vuruyor falan, özellikle de son dönemlerde. Beddualar falan ediyor. Napabilirim bu kadına nolur akıl fikir verin yalvarıyorum artık.
Ne yapsam akillanir bu kadın ya. Daha geçenlerde hiçbir şey yokken, kalkmış polisi arayacağım falan diyordu. Ya dedim ara gelsin de ne diyeceksin ki onlara? Boşuna mı geldik biz ne diye çağırdıniz demezler mi? Dedim.
Kendisinin rahat ve ahlaksız yaşam tarzi vardı son bir senedir evde, takılmıyor diye dışarıda iyice dellendi.
Ne yapabilirim bu kadına ben?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun
Annenin yaşadığı bazı sıkıntılar tramva olarak böyle yansıyor gibime geldi tabii yine bilemem
Bence psikiyatriye görünmeli destek amaçlı
Engelli kardeşine vurması veya şiddet eğilimli olması normal değil hiç olmadı sakinleştirici hap tüketebilir
Çok üzüldüm geçer umarım :(
Ya sorsan seni beni hasta çıkartır. Gitmiyor ki doktora. Belasını bulsun tez vakit
:(
Bence sakinleştirici hap vermekte fayda var.
Ne bileyim ağrı kesici diye bir şekilde ama ben hep bu tarz durumlarda dua ederim içten bir şekilde
Gerçekten geçiyor.
Sana da tavsiyemden biri budur.
Ayrıca her ne kadar öfkeli olsan da iyi dileklerde bulun umarım daha iyi olur..
Benim annemde bazen böyle canileşiyor ama ben beddua etmek yerine dua ediyorum.
Bunun durumu duadan falan geçmiş. Direkt ya hapishaneye ya da timarhane.
Çünkü daha yazmadıklarim da var uzun olur kimse okumaz diye.
O nedenle kısa ve öz yazdım
Anladım.
Okula falan gidiyor musun mesela?
Ondan uzak kalabileceğin günler olur en azından.
Belli ki artık tahammülün kalmamış:(
Evet gidiyorum normalde senelerdir birlikte yaşamıyorum yalnız yaşıyorum ben. Bir süreliğine yanlarindayim. Ama benim eve kadar gelip beni rahatsız etti.
Telefonla arayıp neler diyordu.
Ay ama en azından evin farklı
boş ver sen mücadele etme sadece susmasını bekle
Ve yalnız olduğun zamanlarını iyi değerlendir atıyorum ders çalışacağını be rahatsız etmemesi gerektiğini söyle
Söylenecek çok bahane var
bence ablana vurduğunda falan kayda al sonra polise ver. Ya da daha düzgün davranması için şantaj yap?
Zaten aslında geçen bana vurdu falan saçlarımı yoldu. Sebep şu polisi aracağım dedi ben de dedim ki sebep? Ne diyeceksin ki? Kalkmış dedi ki iftira atacağım sana. Ya dedim kaç yaşında kadınsın bırak bu işleri. Bendeki görüntüleri verirsem eğer asil seni alıp götürürler.
Bunu diyince bı saldırdi bana var ya görsen.
O yüzden şantaj değil direkt polise vermek gerekli.
O görüntüler dediğim de geçen sene annesine kaynar su atmıştı, bu yetmezmiş gibi de kafasına termosla vurmuştu foto var bende. Onu kastetmiştim
anneni hapse değil de akıl hastanesine yatırırlar gibime geliyor. bence direk ver polise yarın öbür gün canınıza da kast eder
Aylar önce kendi evimde benim başıma açtığı işleri bir bilsen var ya bu annen bile değil dersin kesin.
Acilen yatmalı bence. Yoksa elimden kaza çıkacak
ver knk ver. Bu zamana kadar beklemen hata
Ya ben çok şey yaparim çok şey de. Engelli ablama acıyorum. Anne annem bakıyordu normalde ama şimdi iyice yaşlandı. Bunu da alırlarsa timarhaneye ablam napar yaşlı anneannemle onu düşündüğümden.
Yoksa ben bilirim neler yacagimi.
ablan için bakıcı tutsan olmaz mı? anneannen de hep yanlarında kalır zaten
Kendi haline bırak sorunlu bı tıp annen bişey yapamazsin
Nasıl yapamam ya. Sonuçta gider delillerle şikayetçi olurum dava açarım akıl hastanesine yatırırlar.
İlla bişey mi yapsın bize?
Yap madem
Ya ben çok şey yaparim çok şey de. Engelli ablama acıyorum. Anne annem bakıyordu normalde ama şimdi iyice yaşlandı. Bunu da alırlarsa timarhaneye ablam napar yaşlı anneannemle onu düşündüğümden.
Yoksa ben bilirim neler yacagimi.
Ona karşı tavrı davranışı nasıl ablana bakiyormu iyimi tavirlari
Değil zaten onu diyorum ya. Son zamanlarda vurmaya başladı ona da
O zaman şikayette bulunup gerekli yerde tedavisi için yol almaya bakın ablanida gerekirse bı bakım kurumu a goturusun yoksa ilerde daha kötü şeyler olabilir
Bence sen polisi ara olayı anlat ya da psikologa git anlat o sana tavsiye verir
Evet psikoloğa da soylecegim polise de. Alsın götürsunler Yaa.
Yazacak çok şey var da okumazlar diye kısa ve öz yazdım.
Bu neler neler yapıyor daha bir bilsen
Psikiyatri ye götür istersen
Gelmez ki o. rospu. seni beni deli çıkartır o
O r derken öylemi
Gerçekten
Öyle evet
Gözünle gördün mü
Görsem daha iyi olurdu. Ayni zamanda arayıp rahatsız ediyordu.
Yok şurada kaldım cebimde beş kuruş yok, yok bilmem ormandayim, yok bilmem alkollü ortamdi kaçtım, yok bilmem birisi bana şey yaptı ağlıyor falan