2 aylık evliyiz. Görücü usulü evlendik. Farklı ev imkanı olduğu halde aynı evde yaşıyoruz. Aynı evde yaşamak sorun değil ancak kayınvalidem yaşımın genç olduğu bahanesiyle her şeyime karışıyor müdahale ediyor gün içinde odamda oğluyla kalmamı bile istemiyor hatta mahrem konularima bile müdahil oluyor. Eşime konuyu açıp rahatsızlığımı dile getirdiğimde böyle anlayışsız olursan bu evlilik yürümez vb. şeyler söyledi ben napacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSen onlara yardımcı personel olarak gitmişsin. Böyle bi durumda olacağını en baştan konuşmadın mi? Ayrı evde oturacak mıyız? Benim yeme içme gezme tozmak işlerine nasıl bakıyorsun gibi konuları gorusmedin mı? Görücü usulü bile olsa hiç konuşmadın ki bunları?
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum. Ben diğer eve oturmak istedim ancak nikaha yakın bir zamanda kayınvalidem orayı kiraya vermis. Kimse bize karışamaz dedi her konuda ben böyle olacağını tahmin etmedim.
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun. Nereden bileceksin böyle olacak. Sonuna kadar devam edersen ilerde kaynanan elinden çeksin. Böyle ayıp yapılmaz
En İyi Cevaplar
+1 yılAnneci eş ile geçinemezsin sürekli eşin ve kaynananla savaşırken güzel ömrün geçip gider imkan olmasına rağmen daha kendi yuvasını kuramamış bi adamla nasıl geçinilir ki o bence annesine hizmetçi ya da oyuncak aramış seni gercekten sevse annesinede karşı duracağı yer olurdu elbet ya da yuva üstüne yuva kurulmayacağınu bilirdi bence boşanma imkanın var ise boşan ve böyle bir kocadan asla çocuk yapma çocuğun geleceğine yazık
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce ayrı evde yaşamak istediğini soyleyecektin sen kabul etmişsin kaynana ile yaşamayı eğer annesine laf söyleyince böyle tepki veriyorsa bu evlilik uzun sürmez ya sürekli alttan alacan ya da karşına alıp ciddi bir dille anlatacan
07 Yorumla
Soran+1 yılAyrı ev istedim ben tamam dediler.
Konuyu açtım bu evlilik anneme saygı duymadikca yürümez dedi bana- +1 yıl
Kusura bakmada seni eş olarak değilde hizmetçi olarak almışlar ben bu şekilde anladım
Soran+1 yılEvet tam olarak böyle işte ben çocuk istemiyorum diyorum herkes düşman kesiliyor
- +1 yıl
Neden çocuk istemiyorsun istememe nedenin nedir
Soran+1 yılHenüz küçüğüm erken
- +1 yıl
Ne kadar küçük
Soran+1 yıl20 yaşındayım
+1 yılFazla anneci olmak sağlıklı değil. Anneler baş tacıdır o ayrı bir konu. Fazla anneci olan kişilerin anneleri evliliği dizayn etmeye sık sık yeltenirler. Bu da evliliğin sürdürülebilirliğini ve iç huzurunu baltalar
014 Yorumla
Soran+1 yılBen annesinden kopsun demiyorum ama her şey için izin almak doğru değil öyle değil mi resmen çocuk yapacağım zamanı bile annesi düşünüyor planlıyor
- +1 yıl
Bak, daha sen söylemeden dizayn kısmını öngörmüşüm. Fazla anneci bireyin annesi kontrolcüdür. Yaşanmaz bir hâl alır. Sende de yanlış var. Eşinle evlenmeden önce de bu konuyu biliyordun. Gözlerinize perde indiriyorsunuz, sonrası kötü oluyor. Umarım toparlarsınız diyeceğim de boş hayal de satmak istemem. Negatif bakıyorum maalesef
Soran+1 yılBen bilmiyordum böyle olduğunu ki eve girdiğim sabah öğrendim
- +1 yıl
Nasıl evlilik kararı alıyorsunuz hayret ediyorum. İnsan evleneceği insana bu kadar uzak olabilir mi. Ben iki gün geçirsem anneci mi değil mi çözerim. İlla ki pot kırar, falso verir
Soran+1 yılValla verse anlardım herhalde dimi.
Bana kimse karışmaz kafasındaydi hep- +1 yıl
Anladım. Bundan sonra ne yapmayı planlıyorsun
Soran+1 yılHiç bir fikrim yok maalesef
- +1 yıl
Görücü usulü, aynı evde yaşanması. İşin zor
Soran+1 yılNaparim bilmiyorum
- +1 yıl
Ne eşiniz ne de eşinizin annesi mantıklı değil
Soran+1 yılCidden değiller cidden deliriyorum
- +1 yıl
Çalıştırmıyorlar da değil mi
Soran+1 yılYok çalışmama izin yok
- +1 yıl
En fazla 22-23 yaşındasın, o kadar da olmadığını düşünüyorum. Biricik yaşamımızda daha ömrünün 4'te 1ini yaşayamamışken, kalan bütün ömrünün bir iki kişinin karakter gelişimindeki insafa bırakılması üzücü. Hayat değil
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
38Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılayrılarak tabi ki de.. anneci eş ile olmaz
00 Yorumla
+1 yılYa ayıptır söylemesi böyle çok yıpranırsın dilli gelin ol
Küçük gibi davranma
Sınırlarını çiz (gerçi senin için bu çok zor ama buna uğraş)
Ben bunu istiyorum
Böyle istiyorum
Diye dır dır öt
Eşin bir şey söylerse de ki
Ben senin annenle oturmayı kabul ettiysem sende benim haklarımı koruyacaksın
Anlayışlı ol evet ama her şeyin bir sınırı var sende önemlisin seninde bir hayatın bir gençliğin var
Tabiki kaynanan ile aynı evde olduğundan çok keskin sınırlar çizmen mümkün değil
Ama
Ne zaman çoçuk istersen o zaman yap buna sen karar vermelisin
Odana kimseyi sokma
Yanlız kalmak istediğinde odana çekil ve seni yanlarına çalışmalarına izin verme
Ya da bilmiyorum sen nelerden rahatsızsan mesela
Koçan diyelim sen böyle yaparsan olmaz dedi
Seni kandırıyor bence seni sindirmek amaçlı
Sana kadınlık vazifelerini yapma demiyorum hatta ayıptır söylemesi sen o evdekivarlığını birazda yatak odası ile sağlayacaksın
Ama diyelim koçan ile kaynanan bir oldu ikisininde işine geldiği için seni pıstırmaya çalıştı
Ve senin kabul edemeyeceğin bir şey istediler
Hiçbir cevap verme
Ama eşine deki
Bir süre fiziksel birliktelik yaşamayalım
Beni yanlış anlama çok gençsin bu tavsiyeleri senin psikolojik olarak güçlü olmak adına veriyorum
Bırak sana fena desinler kaynanan ayıptır söylemesi melek olsan sevmez seni zaten00 Yorumla
+1 yılAh canım benim Allah senin yardımcın olsun evlenmeden önce bunu anlamazdım aileleri haksız bile olsa erkekler asla ailesine toz kondurmuyor ben öyle değilim ailemde hata varsa haklısın canım burada da bizimkiler suçlu diyebilirim her şey burada başlıyor ama erkekler bunu diyemiyor sana dua edicem inşallah eşin ikna olur ayrı eve çıkarsın ve kayınvaliden sana karismayi bırakır sen de bol bol dua et ve eşinle konuşurken ailesini suçlayıcı tarzda konuşmamaya gayret göster bazen insan kendine hakim olamiyor biliyorum ama diğer türlü sarpa sarıyor işler seni haksız görür 🥹
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır konuştum ama hiç fayda etmedi hep diyor ki anlayışsiz bir kızsin sen🥺 🥺
- +1 yıl
Sözüne kalbine güvendigin iki ya da üç tane büyüğün ile ama bu kişiler kendi ailen veya onun ailesi olmasın ortak tanıdığınız da olabilir onlarla istişare edip kayınvaliden ve eşinle konuştursan onların da güvendiği kişiler belki onlarin sözleri etkili olur.
Soran+1 yılOlmuyor ben napacağımı şaşırdım çocuk yapmama bile karışıyor istemiyorum ben çocuk falan
- +1 yıl
İstemiyorsan tabiki de çocuk yapma canım başkasının istediği ile çocuk yapılmaz sen ne zaman istedin o zaman eşinle ortak karar alıp yaparsın zaten bu kadar sorun yaşarken çocuk yapma onun sözüyle
Soran+1 yılKocam istiyor ailem de istiyor diyor ama ben bakamam ki
Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen hatayı ilk başta nikah masasına oturduğunda yapmışsın, evlilik böyle bir şey değil aşk böyle bir şey değil seven sevdiğini her şekilde savunur ve evinde sadece eşi ile yaşar, yaşamak ister
Bu kadar anneci olan kişileri hiç anlayamıyorum gerçekten, Allah kurtarsın ne diyeyim10 YorumlaEşin anneci olması kötü bir şey değil. Çnemli olan eşinin annen ve senin arandaki dengeyi sağlayabilmesi. Bence bu tarz konular evlenmeden halledilmeli konuşulmalı mutlaka. Bir evde iki aile yaşamamalı diye düşünüyorum.
16 Yorumla
Soran+1 yılAnneci olması ileriye gittiği için kötü maalesef. Bizim özelimize bile müdahale ediyor.
Soran+1 yılAnlattım annem işte iyiliğini ister çok iyi biri o dedi
Soran+1 yılİstemiyormus dedi ki bu evlilik yürümez böyle anlayışsiz olursan
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılOğluyla kalmanı istemiyorsa niye evlendirmiş kıymetli premses oğluşunu😂 Onu adam sanıp evlenen aklına kız, ben adam olamam demiyor evlilik biter diyor it herif
10 Yorumla
+1 yılBaşka bir yerden olsa mesela burdan Instagram var mı der sonra ınstagramdan yazarsın burası kasıyor ya wpye mi geçsek derler sonra buluşursun burası amma darladı ya eve mi geçsek derler bu işler böyle gider
00 YorumlaYürümzse yürümesin arkadaşım öyle şey mi olurmuş hiç ona ne ayrıca sizin özelinizden nefret ediyorum böyle insanlardan yaa madem oğlunu salmayacaktın neden evlendirdi o zaman
05 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum bak mahremime bile karışıyor soruyor çocuk yap diye baskı yapıyor
Soran+1 yılKocam eve bile gelmiyor inan ki benimle arası açıldı
+1 yılİsin zor. Ama kocana durumu güzelce anlat
Artık siz yeni bir aile kurdunuz ayrı evlerde olmanız gerekir. Birinci ailesinden ayrılıp seninle kurduğu ikinci ailesiyle yaşamaya alışması gerekir.02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yapmıyor bunu idare et anlayışsizsim diyor
- +1 yıl
O zaman ya sen buna alışacaksın ya da boşanmaya kadar gider.
+1 yılAbla valla yanmissin nediyelim zor valla acil evini ayir ister söylensin iste baska birsey ama acil evini ayir yenisin ilerlerse daha herseyine karişir
00 YorumlaSende de sen bir birey olmazsan surekli annenin dedigini yaparsan yanlis oldugu halde bu evlilik yurumez
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu hep söylüyorum ama diyor ki annem bize zarar vermez
Soran+1 yılDiyorum annem kıymetli diyor anlayışli ol diyor
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eşiniz tam bir mommboy ve annesinin etkisiyle kişiliği bozulmuş biri.
Aynı evde yaşamayı en başta kabul etmemeliydiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEtmedim aslında son onda sürpriz oldu inan ki memnun değilim
+1 yılEşinin yaptığı saçmalık, eş başka anne başka. Siz artık yeni bir aile kurdunuz. Tabii ki de ayrı bir yaşamınız olacak, mahreminiz olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnan ki özel konulara bile müdahale ediyor kendine söylüyorum annem benim canım diyor hem sorsa n'olacak zarar gelmez sana diyor
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılEvlenmeden önce belli değil miydi? Ana kuzusu erkeği belediye sevsin
19 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar değildi bana kimse karışamaz diyen adam evlenince çocuk yapacağım zamanı annesine soruyor
- +1 yıl
Iyy, sakın çocuk yapma çok zor öylesiyle uğraşmak
Soran+1 yılÇocuk istemiyorum dedim herkes bana düşman kesildi
- +1 yıl
2 ayda ne çocuğu ya delirmiş millet
Soran+1 yılİlk 2-3 yıl istemiyorum dedim hakkım değil mi ama
- +1 yıl
Çocuğa bakacak olan sensin, doğuracak olan sensin istersen 10 yıl yapmazsın, bu kayınvalidenin karışacağı bir karar değil ki
Soran+1 yılEşim ve beni ilgilendirir ama eşim annesine anlatmış
- +1 yıl
Her şeye karışan aile çok zor ya, hele eşin de anneciyse... ufak ufak tersle gitsin sen üzüleceğine o üzülsün
Soran+1 yılValla çok zor her gün tartışma
Yürümezse yürümesin saçmalığa bak bunlar ömrünü yer
11 Yorumla
Soran+1 yılCidden yemek üzereler. Çocuk yapacağım zamanı dahi annesi belirliyor ben istemiyorum diyorum surat yapıyor
Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. Allah kurtarsın ne diyim... Yıllarca kendini saklayan kızlara üzülüyorum. Hayatı öğrenmeden yazık ediyorlar kendine
00 Yorumlaen başında aynı evde yaşamayı kabul etmeyecektin, ne böyle bir eş ile ne de böyle bir kayınvalide ile geçinilmez maalesef
00 YorumlaAnnesine bağlı olması güzel ama bağımlı olması sıkıntılı ama çözülemeyecek bir şey değil.. sen kendine bağlarsan annesine eskisi kadar bağımlı olmaz..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLaf anlamayan anlamaz ve hala uzlaşmazsan boşanmak konusunda bir düşün derim. Çocuk olduktan sonra işler tamamen çıkamaza girecektir çünkü. Ya ayrı eve çıkın ya da boşanmak istediğini ifade etmeni tavsiye ederim hemde şiddetle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin zor ama sen o adamı sabırla yola getirirsin. Sakin olcaksın fevri olmıcaksın eğer yola gelmesini istiyorsan ya da yolları ayırıcaksın. 2 ay şu an az bir süre birkaç ay daha bekle bakalım nolcak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlilginin sonu karanlık görünüyor
Ayrı evde yasa
Bide evlenirken artık kasina gözüne kıçına bakmak yerine huyuna bakın az yaaaa00 Yorumla
+1 yılBu evlilik değil zaten senin kaybedeceğin bir şey yok.
00 Yorumla
+1 yılİyi olmuş. Evde mi kaldın da kaynana ile yaşamayı kabul ettin yıl 2024
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı ev imkanı olduğu halde eşin niye böyle bir anlayışsızlık yapıyor onu anlayamadım
00 Yorumla
+1 yılEn azndan ben ayri evde oturuyom.
Allah kolaylik versin.
Zor.00 Yorumla
+1 yılOnu annesiz kalabilecek derecede güçlendirirsen olabilir. Onunla konuşarek belki değiştirebilirsin
00 Yorumla
+1 yılBaşta bence istememeliydin. Yani anne babalar tabiki başımızın tacı her zaman ama ev konusu çok farklı bir durum. Yani insan evinde rahat giyinmek, rahat davranmak, eşine daha hoş görünmek isteyebilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen istemedim ama son anda değiştirdiler
- +1 yıl
Sevgililik döneminde konuşmaya başlaman gerekirdi.
- +1 yıl
Görücü usulü diyor
- +1 yıl
Olsun yine de bir tanışma aşaması olmuştur illaki o zaman söylenmeliydi. ya da eşi ben anne babamdan ayrı oturmam demeliydi.
Soran+1 yılDemedi işte diyorum ki ayrı evde oturucaz diye bekliyorduk kiraya verdiler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleyvah. düştün cehenneme. terleyince oğlunun sırtına havluda sokar.. ne zaman şeedicene annesi karar verir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİşin çok zor gerçekten. Kocanı yanına çekeceksin başka türlü olmaz yani bu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnnesi oğlunu kıskanıyor demekki aşık olunca oğluna öyle oluyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte anne babadan ne kadar uzak olursan o kadar mutlu oluyorsun. Artık anne baba görevini yapmış bırakın gençler kendi başlarına kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız naparim bilmiyorum evi bile ayırmadı
Her şeyi geçtim özel konulara girmesi çok saçma, ama kocaninda annesini uyarması lazım seni ezdirmemesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılUyarmiyor annemden zarar gelmez diyor ama afedersiniz yatak mevzusuna dahi karışıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnası koca hasreti çekiyor biraz. Kafasında ne fanteziler dönüyordur kadının hahah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani böyle giderse gözün başkarına kayar kocan sesi çıksınn
00 Yorumla
+1 yılZor erkek dediğin aradaki mesafeyi korur eşini ezdirmez. Ayrıca yeni evli yataktan çıkmaz insan gerçekten
00 Yorumlakaç kurtar kızım kendini, sineye çekme sakın hayatın ellerinden kayar giderr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız geçinemezsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor vallahi olmuyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşin zor ayrı eve çıkmak için baskı yap bence
06 Yorumla
Soran+1 yılYapıyorum günlerdir kavga ediyor annem diye tutturdu
Cevap sahibi+1 yılO zaman o iş yok de
Soran+1 yılDiyorum. Bu evlilik yürümez diyor. Anneme saygı duy anlayışlı ol diyor
Cevap sahibi+1 yılO zaman yürümesin de sende
Soran+1 yılBöyle de yürümez ki çocuk yap diye baskı yapıyorlar bana
Cevap sahibi+1 yılBence acele etme
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu aileden bir cacık olmaz boşan kurtul
04 Yorumla
Soran+1 yılCidden sinirleniyorum bunlara valla
Her şeyi ben o kadına sormak zorunda mıyım biz insan değil miyiz- +1 yıl
Böyle tipler asalak oluyor gün geçtikçe her şey çok daha kötü herhangi bir utanma arlanma duyguları olmaz bunların sen onların gözünde insan değilsin bunu bil
Soran+1 yılBenim çocuk istemememe bile müdahale ediyorlar
- +1 yıl
Sakın çocuk falan yapma yoksa bu çamurdan çıkamazsın vaktin varsa ekler misin
+1 yılBence de evlilik yürümez
Ev içinde ev olmaz04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olacak ki ayağa kalksam müdahale ediyor
- +1 yıl
Ayrı eve çıkacaksınız sizin ayrı düzeniniz olması lazım
Kaldı ki mahrem konulara ne hakla müdahil oluyor bu kadın madem anasına çok düşkün evlenmeseymiş
Soran+1 yılAyrı eve çıkmıyor. İkinci ev olduğu halde annemden ne zarar gelecek diyor
- +1 yıl
O zaman ayrılmaktan başka çaren yok⛔
Çocuk da yok henüz
Zararın neresinden dönülürse kârdır
Allah yardımcın olsun zor be
05 Yorumla
Soran+1 yılCidden zor diyorum özel konulara bari karışmasin. Annemden ne zarar gelecek sorsun diyor
Soran+1 yılÇocuk yapacağım zamanı bile annesi planlıyor
Farklı eve taşının imkan varsa
00 YorumlaHayatta olmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılİşin zor, tek çare idare etmek umursamamak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSabret... Allah biliyor sabret... Insaallah en güzel seylere ulasacaksin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaştan aynı eve gitmeseydin keşke
00 Yorumla
+1 yılEş terapistine gitmeye ikna edebiilirsin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılişin çok zor
11 Yorumla
Soran+1 yılCidden zor ve kötü napardim bilmiyorum
Eşinden cinselligi kes bakalım ne oluyor
20 Yorumla
+1 yılGecinilmez
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor cidden napayım ben
- +1 yıl
Ayrılmak en doğrusu zaten yarın bit gün bozar arayı
Aile & Toplum konusunda 905 cevap paylaştı. İşin cok zor
07 Yorumla
Soran+1 yılNapacağım hakkında hiç fikrim yok ayrı eve çıkalım diyorum annem diyor, yatak odasına bari karışmasin diyorum annemden zarar gelmez diyor
Soran+1 yılTepki verme diyor kocam saygını koru diyor anlayışsizsin diyor kızıyor bana
Soran+1 yılİstemiyor annesinden ayrılmak doğru değilmiş biz aileymisiz düzgün bir gelinsem onlarla kalmaliymisim
Soran+1 yılBaşta etmedim son anda sürpriz oldu bana da memnun değilim
Zor…
00 Yorumla
+1 yılGeçinilmez
00 Yorumla
+1 yılGeçinilmez. Annesiyle evlensin o zaman
00 Yorumla
+1 yılOfff kac kurtul anneci erkek cekilmez.
00 YorumlaAllahtan sabır diliyorum sana
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçinemezsiniz.
00 Yorumla
+1 yılZorrr
00 Yorumlabosan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeçinilmez
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026