Güncellemeler
+1 yıl
Islama inanmiyorum. Boşuna dini yorumlar yapmayın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
babam delirdi intihar etti kardeslerimin deli raporu var ben hasta olmayan yıkılmayan tek kişi çok dayanıklıyım ve sabırlıyım zaten ölüp gidicez acele etmeye gerek var mı hicbir seyi takmam dünya yıkılsa umrumda olmaz
Çok üzgünüm.
imtihan dünyası alıştım
o canı veren Allah olduğu gibi yine alan da Allah olacak o yüzden bu fikirden vazgeçin kendinize yaşamak için güzel sebepler bulun
Yapabilirsin
Ama bunu yapacağına
Kim neder ne düşünür diye bakmadan ne istiyorsan yapmak daha mantıklı değilmi
O hakka sahipsin fakat bizi sensiz bırakmamalısın. Çünkü biz zaten azınlığız ve senin bizi bırakıp gitmemen gerekiyor :))
Allah’ın affetmeyeceği en büyük günahtır. (Şirk vs haricinde) çünkü kul ümitsizliğe düşer ve intihar eder. Dinimizde yeis yoktur. Ümitsiz olma. Silkelen. Nedir bu seni bu kadar üzen? Canına kıyacak kadar?
Müsluman degilim.
Pardon. Önce sormalıydım. Müslüman olmasan bile bence doğru değil. Söylenecek çok şey varda. Umarım hayata bağlanırsın sımsıkı.
Sen muslumansin sanirin
Elhamdulillah
Tr de olağan bir durum ama bence her zaman bir seçenek daha vardır
Benim de merak ettiğim bir konu. İntihar edeceğimden değil de felsefi olarak. Bu hakka sahipmiyiz kafamı kurcaladığı oluyor
Semavi dinlere gore degiliz. Ama bazen ölü gibi yaşamaktansa bu işe son verme çok daha mantıklı geliyor.
Sen yine de hayata bağlayacak sevdiğin şeylerle meşgul ol.
Öyle ama bi zmn sonra bunu yapacagimi dusunuyorum.
Yapmazsın ya, takma herseyi oyle. Yaz konusalım istersen
saygı duyarım fıkrınıze ama eline birsey gecmezki annen üzülür
İntihar haram bebeğem 😏
Güncellemeye bak
seks yap bebeğem 😏
Troll msuun sen ya
seks mutluluk verir bebeğem 😏 ormanda mağazada sinemada
Heyecan korku zevk
Bütün dertleri unutup bu hisleri yaşarsın bebeğem 😏 kendine manita yap 😏
Hayır bence olmaması gereken bir durum.
Ötenazi var ama bizim ülkede değil
hak derken? hak ne demek
intihar bana ergenlikmis gibi geliyor. duygularina hakim olamayuip oraya buraya bagiran ofke kusan kendini hic gelistirememis sabir denen bisey olmayan insanlar var ya. onlar aklima geliyor. inadindan sinirinda baskasini oldurmek yerine kendini oldurecek potansiyelleri olabiliyor. cunku mantik devre disi.
intihar etmenin bir tane pozitif tarafini soyle de bende intihar etmek harbiden dogru hamleymis diyeyim. tek bir hamle olabilir oda duzelmeyen saglik sonsuz aci. ki buda cozulebilir biseyse intihari mantikli kilmaz.
hak kelimesi yanlis. sorun mantikli mi olmaliydi. hak baskasinin sana tanidigi seyler demek. kimse senin hayatinda hak sahibi olamaz. istersen kendini amuda kaldirip intihar et kim napablir.
kime yaziyorum ki ben :) hayatta mutluluk canim bisey demiyorum daha. olum sonsuz karanlik demek neden olum istesin ki biri. okuyosan umarim faydasi dokunur bu ucmus fikirlerine.
değiliz
Neden