2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
babam delirdi intihar etti kardeslerimin deli raporu var ben hasta olmayan yıkılmayan tek kişi çok dayanıklıyım ve sabırlıyım zaten ölüp gidicez acele etmeye gerek var mı hicbir seyi takmam dünya yıkılsa umrumda olmaz
Allah’ın affetmeyeceği en büyük günahtır. (Şirk vs haricinde) çünkü kul ümitsizliğe düşer ve intihar eder. Dinimizde yeis yoktur. Ümitsiz olma. Silkelen. Nedir bu seni bu kadar üzen? Canına kıyacak kadar?
intihar bana ergenlikmis gibi geliyor. duygularina hakim olamayuip oraya buraya bagiran ofke kusan kendini hic gelistirememis sabir denen bisey olmayan insanlar var ya. onlar aklima geliyor. inadindan sinirinda baskasini oldurmek yerine kendini oldurecek potansiyelleri olabiliyor. cunku mantik devre disi. intihar etmenin bir tane pozitif tarafini soyle de bende intihar etmek harbiden dogru hamleymis diyeyim. tek bir hamle olabilir oda duzelmeyen saglik sonsuz aci. ki buda cozulebilir biseyse intihari mantikli kilmaz. hak kelimesi yanlis. sorun mantikli mi olmaliydi. hak baskasinin sana tanidigi seyler demek. kimse senin hayatinda hak sahibi olamaz. istersen kendini amuda kaldirip intihar et kim napablir.
kime yaziyorum ki ben :) hayatta mutluluk canim bisey demiyorum daha. olum sonsuz karanlik demek neden olum istesin ki biri. okuyosan umarim faydasi dokunur bu ucmus fikirlerine.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
babam delirdi intihar etti kardeslerimin deli raporu var ben hasta olmayan yıkılmayan tek kişi çok dayanıklıyım ve sabırlıyım zaten ölüp gidicez acele etmeye gerek var mı hicbir seyi takmam dünya yıkılsa umrumda olmaz
Çok üzgünüm.
imtihan dünyası alıştım
o canı veren Allah olduğu gibi yine alan da Allah olacak o yüzden bu fikirden vazgeçin kendinize yaşamak için güzel sebepler bulun
Yapabilirsin
Ama bunu yapacağına
Kim neder ne düşünür diye bakmadan ne istiyorsan yapmak daha mantıklı değilmi
O hakka sahipsin fakat bizi sensiz bırakmamalısın. Çünkü biz zaten azınlığız ve senin bizi bırakıp gitmemen gerekiyor :))
Allah’ın affetmeyeceği en büyük günahtır. (Şirk vs haricinde) çünkü kul ümitsizliğe düşer ve intihar eder. Dinimizde yeis yoktur. Ümitsiz olma. Silkelen. Nedir bu seni bu kadar üzen? Canına kıyacak kadar?
Müsluman degilim.
Pardon. Önce sormalıydım. Müslüman olmasan bile bence doğru değil. Söylenecek çok şey varda. Umarım hayata bağlanırsın sımsıkı.
Sen muslumansin sanirin
Elhamdulillah
Tr de olağan bir durum ama bence her zaman bir seçenek daha vardır
Benim de merak ettiğim bir konu. İntihar edeceğimden değil de felsefi olarak. Bu hakka sahipmiyiz kafamı kurcaladığı oluyor
Semavi dinlere gore degiliz. Ama bazen ölü gibi yaşamaktansa bu işe son verme çok daha mantıklı geliyor.
Sen yine de hayata bağlayacak sevdiğin şeylerle meşgul ol.
Öyle ama bi zmn sonra bunu yapacagimi dusunuyorum.
Yapmazsın ya, takma herseyi oyle. Yaz konusalım istersen
saygı duyarım fıkrınıze ama eline birsey gecmezki annen üzülür
İntihar haram bebeğem 😏
Güncellemeye bak
seks yap bebeğem 😏
Troll msuun sen ya
seks mutluluk verir bebeğem 😏 ormanda mağazada sinemada
Heyecan korku zevk
Bütün dertleri unutup bu hisleri yaşarsın bebeğem 😏 kendine manita yap 😏
Hayır bence olmaması gereken bir durum.
Ötenazi var ama bizim ülkede değil
hak derken? hak ne demek
intihar bana ergenlikmis gibi geliyor. duygularina hakim olamayuip oraya buraya bagiran ofke kusan kendini hic gelistirememis sabir denen bisey olmayan insanlar var ya. onlar aklima geliyor. inadindan sinirinda baskasini oldurmek yerine kendini oldurecek potansiyelleri olabiliyor. cunku mantik devre disi.
intihar etmenin bir tane pozitif tarafini soyle de bende intihar etmek harbiden dogru hamleymis diyeyim. tek bir hamle olabilir oda duzelmeyen saglik sonsuz aci. ki buda cozulebilir biseyse intihari mantikli kilmaz.
hak kelimesi yanlis. sorun mantikli mi olmaliydi. hak baskasinin sana tanidigi seyler demek. kimse senin hayatinda hak sahibi olamaz. istersen kendini amuda kaldirip intihar et kim napablir.
kime yaziyorum ki ben :) hayatta mutluluk canim bisey demiyorum daha. olum sonsuz karanlik demek neden olum istesin ki biri. okuyosan umarim faydasi dokunur bu ucmus fikirlerine.
değiliz
Neden