Hiç arkadaş çevrem yok , iş te bulamadım, başkalarına bakıyorum bir sürü arkadaşı var gezip tozuyolar yani benden birisi hoşlanınca reddediyorum çünkü sürekli evdeyim çocuk neler yapıyosun dediginde ne dicem? Beni ezik görür küçümser diye korkuyorum.
Şimdi bi işe girsem beni tanımak isteyen birisi olsa gene uzak durucam çünkü çevrem vs yok çocukla pasta börek tarifi konuşacak halim de yok bana neler yaptın vs dediğinde ne dicem?
Benim gibi olan var mı napabilirim?
Şimdi bi işe girsem beni tanımak isteyen birisi olsa gene uzak durucam çünkü çevrem vs yok çocukla pasta börek tarifi konuşacak halim de yok bana neler yaptın vs dediğinde ne dicem?
Benim gibi olan var mı napabilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Özgüvenin yerlerde şu an senin...
Ama unuttuğun şey şu hayat bu her ınsanın mükemmel bir hayatı olmak zorunda değil kaldı ki turkiyede çoğu insan şu an bu halde
Bak mesela ben instagram kullanmıyorum çocuğun birisi bana instagram aç sosyalleşirsin demişti veya bazen kızlar bile neden kullanmiyosun vs muhabbeti yapıyor nasıl Özgüvenli olucam ben içe dönük olmayı seviyorum herkesle samimi olan insanlar bana itici geliyo ama karşı taraf küçümsüyor bu durumda nasıl Özgüvenli olcam
Insan eğer seviyorsa bunları umursamıyor emin ol evden dışarı bile çıkmasa hiç konuşmasanız bile ilişkiler böyle değil bir insanı böyle sevmezsin bunu çok acı bir şekilde tecrübe ettim ben
Evet platonik seven insanlar da var bu hayatta ama ne bileyim kendimi diğer insanlar dan eksik hayata geç kalmış hissediyorum bakıyorum millete ne kadar hayat dolu çevresinde arkadaşları var gezip tozuyolar ben hep evdeyim karşımda ki bu kız sürekli evde vs Dese ne dicem bazen komşular bile evde sıkılmıyor musun vs gibi imali soru soruyor rahatsız oluyorum ben
O gördüğün insanların gerçekten o hayati yaşadığına emin olmazsın rol yapıyorlar çoğu kez
Bunları geçtim senin özgüven baya yerlerde toplaman lazım yoksa tehlikeli boyutlara ulaşır bu durum
Hayata geç kaldığımı düşünüyordum 1 yıl öncesine kadar şu an ise çok başka yerlerin hayalini kuruyorum
Ya zaten kendimi iyice soyutlamaya başladım insanlar dan bak bi kaç aylığına mağaza da satış danışmanı olarak çalıştım. Orada 2 kız vadi ayrılacağım gün ikisi ayrı olarak ay senin gitmene üzüldüm ya falan dediler bende görüşürüz wp den buluşalım vs dedim tamam dediler kaç ay geçti 1 kere mesaj atmadilar naptin nasılsın tarzında ben arkadaş buluyorum aslidna ama devamı gelip ilerlemiyoe
Özgüveniz insanalr diğer insanlara kolay görünürler... cevabı bu kadar basit üzgünüm
Sen neden hayata geç kaldığını dusunuyodun neler yaptın düzeltmek için Şu an işin vsr mi çalışıyor musun
23 yaşına gelmiştim aile baskım yüzünden üniversiteye gitmedim iş de bulamadım babam sürekli beni kendi islerini yapmaya zorladı sonra en dipte olduğum bir gün bir arkadaşım kripto paralardan bahsetti 20 bin tl birikmiş param var Di girdim önce 5 bin kaybettim jsjdjdjfikdkd
Sonra araştırmaya başladım şu an da 600 bin tl gibi bir sermayeye sahibim ve bu parayı çok daha fazla büyütmek gibi amaçlarım var 24 yaşına geldim yeni girdim ve 25 gelmeden milyoner olacağım umarım ve üniversite okuyacağım bu iside profesyonel yapıyorum isim bu oldu artık benim bir an da kaderim değişti aile evinden çıktım kendi evini tuttum kendi arabamı aldım ilerliyorum...
Ok ne kadar hızlı giderse yay o kadar gerilmek zorunda kalır geç kaldığımı düşünürken bir çok kişinin önüne geçtim
20 bin cidden nasıl 600 bin oldu yahu birde ben bu işler den hiç anlamıyorum nereden izleyip öğrenebilirim yatırım yapıp kazanmak içn? şu an bu parayı yiyon sanırım sen ailen korumacı miydi da okutmadilar
O parayı yemiyorum 300 bin tılsımı mevduat hesabıma attım kesin gelir sağlamak için diğer 300 bin tl ike de al sat
Eğer araştırırsan udemy gibi yerlerde eğitimi var youtube de temelini atabilirsin
Udemy den bakınca mi öğrencem bitcoin i sen hangi uygulama dan yapıyon bu isleri
Şimdi ben sana hemen nasıl anlatayım 1. 5 yıllık birikimi jdjxjjdidksndk
Arkadaşlik ve sevgili farklı oluşumlardır yani kendini kısitlama asosyal olma problemini aşmak da zorlana bilirsin
hangi şehirde yaşıyorsun büyükşehir mi yoksa küçük mü
Bende senin gibiyim pes ettim işime gücüme bakıyorum.
Aman takmasana bu kadar çevresi olanın sahte hep kaliteli yalnızlık dahaa iyi
Özgüvensiz misin kendine gel
Bak mesela ben instagram kullanmıyorum çocuğun birisi bana instagram aç sosyalleşirsin demişti veya bazen kızlar bile neden kullanmiyosun vs muhabbeti yapıyor nasıl Özgüvenli olucam ben içe dönük olmayı seviyorum herkesle samimi olan insanlar bana itici geliyo ama karşı taraf küçümsüyor bu durumda nasıl Özgüvenli olcam
Şimdi şöyle bir durum var özgüven ve samimiyet ayrı kavramlar ordan başlayalım, samimi olduğun insanlar bellidir zaten yakın arkadaşların falan. Özgüven konusuda kendinle barışık olman gerekiyor bir ortama girdiğinde merhaba demeye utanma insanlarıla tanışırken nasılsın napıyorsun demeye çekinme
Lan olup gidicez savas var hala uckur pesindesiniz
Yaz bana
Okyanus olan benim takip attım mesaj atamiyorun
Tamamdır ben yazayım
Gusel misin
Tanımak isteyen vs oluyo normal im
Zamanla asılabilir bir durum
Özgüvenini yükselt derim
Utanmayın