savaş çıktı ukraynada ve mahsur kaldik burada ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz çok zor durumdayiz ben annemle burada yasiyorum annem ukraynali olduğu için ve okul okuyorum babam turkiyede ama gidemiyoruz uçuşlar kapali
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKorkmayın. Evden zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın.
İlk fırsatta tahliye edilirsiniz ama günlerdir bu durum var baban neden sizi Türkiye' ye getirmedi çok sorumsuz bir davranış.
Bir söz var çok doğru ve derin bir anlamı var.
İnsanı ölümden eceli korur.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu savaşın çıkacağı aylardan beri belli orada yaşıyorsanız zaten bunu bilirdiniz. 4 senedir zaporijyada otelde çalışıyordum. 3 ay önce döndüm ben Türkiyeye bu savaşın çıkacağı belliydi. Son anda olan bir şey değildi bu. Keşke dönseydiniz çalkalanıyordu zaten ortalık.
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun öncelikle evinizden çıkmayın ve uçuşların veya tahliyeyi bekleyin eğer savaş alanına yakınsanız savaş alanından uzak bir yer bulun ve orada kalın
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50
Cevap
123Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. orada yaşıyorsan durumu iyi analiz etmelisin.. putinin sivil halkla bir derdi olsaydı bombalama sırasında ilk önce enerji santrellerini ve iletişim hatlarını vururdu... tam bir kaos başlardı. elektrik yok telefon yok internet yok. ama bunu yapmadı.. bu yüzden öleceğinizi zannetmiyorum.. bu mesele fazla uzamaz. ya, zelensky hükümeti düşer.. ya da putinle masaya oturup anlaşır.. ve Putin geri çekilir.. rus askerlerinin halkla karşı karşıya geldiği videolar gördüm.. alttan alarak iyi davranıyorlar itip kakmıyorlar. kazara bir roket vs. isabet ederse bu risk her zaman vardır ama roketle ölmezsin kazada ölürsün vs Allah korusun. paniğe gerek yok.. bu mesele çok uzamayacak emin ol.
10 Yorumla
+1 yılSavaş pat diye bir gecede siz uyurken mi çıktı? Haftalardır bas bas bağırıyor bu millet savaş geliyor diye. Hiç mi televizyon izlemiyor, haber dinlemiyorsunuz? Tabi canım instada story atmakla meşguldünüz.
62 Yorumla- +1 yıl
On yargı yapma. dan önce empati kur herkesin başına gelebilir bir şey bana bisey olmuyor ya ne olursa olsun diyorsundur ama boş yapma.
- +1 yıl
@cilek1111cilek hayır öyle demiyorum. Bunca zaman ne yapmışlar da akılları şimdi başlarına gelmiş diyorum
+1 yılŞimdi mi aklınız Türkiye ye geldi bi ay öncesine kadar yerden yere vuruyorsunuz ülkeyi yaşanmaz orada bilmem ne kabul etmemeli bence bu ülke sizleri
21 Yorumla
Soran+1 yılne diyorsun ben buranin da vatarndasiyim annemle yasiyorum annem ukraynali
- Aile & Toplum konusunda 493 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım başınıza bir şey gelmez. Yeraltı sığınakları olduğunu biliyorum. Makarna, noodle, un depolayıp sığınaklara gidin. Türkiye uçak kaldırırsa binersiniz. Araba ile Polonya sınırından geçip Avrupaya da sığınabilirsiniz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 434 cevap paylaştı. Suriye'ye gidin gelmeyiin.. belki buradaki suruyeliler geri dönerler sayenizde
52 Yorumla- +1 yıl
Hahahah
- Aile & Toplum konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılnapalimmm bir Araplar bir siz biktik vallahi ABD getirecek zaten hepinizin sonunu
43 Yorumla- +1 yıl
empati yaptim ülkeye araplari alarak köylü işine git simdi
Konsolosluğa gidin konsolosluk binası vatan toprağıdır ülkede her yere saldirsalar da konsolosluk binasına dokunamazlar
20 Yorumla
+1 yılKimse Rusya ile başa çıkamaz az gerçekçi olalım Rusya bugün gösterdi kendini kimse sesini çıkaramıyor çünkü dünyanın en güçlüsü Rusya gerçekçi olmak lazm
012 Yorumla- +1 yıl
Maalesef ki haklısın..
- +1 yıl
Öyle çünkü ne NATO ne bilmem ne kimse müdahale edemez çünkü biliyor karşısındaki güç ile başa cıkamayacağını
- +1 yıl
Ya aslinda birlik olunsa çıkılır başa sonuçta amerika da rusyanın çok altında değil ancak dünya zaten dahil olmak istemiyor sonuçta nato müdahale edemez ukrayna nato üyesi değil ki neden dahil olsun savaşına
- +1 yıl
Çıkamazlar dünya bir olsa yine yıkamaz Rusya yı Rusya şu an hic güç kullanmadan işgal etti Ukrayna yı eğer Dünya Rusya ya karşı çıkarsa anlaşma felan olabilir ama Rusya ile savaşmaya cesaret edemez çünkü dünyanın en güçlü Silahları Ruslar da sadece Çar bombası diye bir Bombaları var yer yüzünü ikiye bölüyor
- +1 yıl
Ukrayna NATO ya bağlı olsa bile şu an yanlız kaldıydı değişen bir şey olmayacaktı Nato Rusya ya karşı kuruldu ama ona rağmen yine korkuyor NATO
- +1 yıl
Öyle öyle.. Eli güçlü rusyanın
Hem güclü askeri olarak hem de karşısındaki nato üyesi değil o yüzden bu dalaşa dahil olmak istemiyo hiçbir ülke. Sadece sözle kınıyolar. - +1 yıl
Üstelik Rusya nın sağ kolu Çin Sol kolu Hindistan bunları dahil etmedim tek Rusya lehine konuştum bunları da eklersem zaten Dünyanın yarı nufusu Rusya dan çıkar bugün Çin nüfusu 2 milyar civarında Hindistan da 1 milyar desek dunyanin yarısı eder 😅
- +1 yıl
Bağlı olsa askeri destek göndermek zorunda kalırdı tam bir dünya savaşı olurdu şimdi ise bahane hazır nato üyesi değil askeri müdahalede bulunamayız diyolar.
- +1 yıl
Diyorum ki Dahil olmaya kimse cesaret edemez bugün dünyanın en çok toprağını Silahını barındıran bombalarını barındıran bir Sovyet ülkesinden Söz ediyoruz
- +1 yıl
Biz bağlıyız da ne oldu kaç kez terör operasyonuna destek verdi Nato?
- +1 yıl
Ya orada mevzu neydi? bize terörle mücadele ediyor gözüyle bakmadılar ki Türkiye işgal ediyor suriyeyi gözüyle baktı ve ekonomik yaptırım uygulandı. Çünkü işgal natonun destekleyeceği vir şey değildi Unuttun mu o zamanları
Canları nasıl isterse ordan bakıyolar mevzuya - +1 yıl
İşlerine öyle geliyor çünkü unuturmuyum herşeye bir bahaneleri bar o korkaklarin saçma sapan bir kuruluş Zaten üye kaybetmeye başladılar yakında iyice yanlız kırlar ötlekler
+1 yılAllah yardımcınız olsun arabalarla türkiye ye ya da avrupaya gidiyorlar şimdilik mümkünse gidin durmayın orada
01 Yorumla
Soran+1 yılkara yolu da kapalı😔
- Aile & Toplum konusunda 852 cevap paylaştı.
+1 yılUmarım trol değilsindir... trol değilsen yakında hava sahası açılır gelirsiniz.. tahliyeler zaten açık diye biliyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılbu durumda ne trol ne diyorsun sığınak metro kanalizasyonlara bilr girdi herkes ölmeyi bekliyoruz sanli
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun burada her konuyu değerlendirip trolize edenler var onun için yazdım... Türkiye vatandaşını bırakmaz yaban ellerde..
- +1 yıl
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Çok geçmiş olsun, umarım kimse yara almadan biter bu olaylar. Etraftan birkaç fotoğraf ekler misin merak ediyoruz açıkçası. Nasılsınız, moraliniz durumunuz?
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıl2 güne kadar dönersiniz merak etmeyin. Ukrayna cumhurbaşkanı istifa edecek 2 güne kadar. Danışıklı döğüş bu planlı her şey yani..
10 Yorumla
+1 yılÇok l geçmiş olsun korkma olur mu sizin için endişeleniyorum umraım kimseye bir şey olmaz sadece dua et olur mu...
10 YorumlaHer genç kızın başına gelir yavrum, büyüyünce unutursun
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de ekonomik kriz oldu diye giderken iyiydi şimdi mi ağzınız yandı hadi kızım bekleme yapma
21 Yorumla- +1 yıl
Kız troll yapıyo mk ne ciddiye alıyon aw
Umarım trol değildir soru
Gerçek ise eğer...
Konsolosluk ile bağlantılı olun...20 Yorumla
+1 yılPeki niye bunu daha önce düşünmediniz zaten haftalardir birbirini yiyorlrdı
20 YorumlaTürkiye büyük elciligi ile görüsün onlar kurtarabilir veya face paylasim yapin türkiye aninda destek saglar
10 Yorumla
+1 yılBizde çok korkuyoruz bacım savaş biter inş kimse kaçmak zorunda kalmaz
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılYarın Şavaş bitecek.
Merak etme Ölmezsiniz o duruma gelecek bir Savaş Konusu yok.
Sakin ol
Siyaset ve Siyasi bir Eylem.01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlara Serbest Ülkeyi terketmek bu arada. Trenle Ülkeyi terkederler oldu.
Romanya Polanya Sınır kapılarından çıkış mümkün
+1 yıl
Elimden bu gelir
00 Yorumla
+1 yılAvrupaya göç edebilirsiniz. Avrupa ülkelerine geçin. Almanya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Norveç, Finlandiya vs.
00 Yorumla
+1 yılEğer bana konumunuzu belirtirseniz Kiev'den Sinop'a bu zamanları öngörerek çekmiş olduğumuz yeraltı tünelinden ülkeye geri dönüş sağlayabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılZaten havaalanlarını bombalamış rusya.. Zor durumdasınız şu noktada sığınaklara sığınmaktan başka yapacak bir şey yok gibi😥
00 Yorumla
+1 yılRusya sivilleri vurmaz
Yanlışlıkla olursa bilemem
Cunku haklılığıni yitirir08 Yorumla
Soran+1 yılama vurdu fotograf atmak isterdim ama nasil atşliyor burada bilmiyorum
- +1 yıl
Onu bende duydum ama
Yanlışlıkla olmuştur
Ukraynilalari ayırmıyor
- +1 yıl
Onlara da rus diyir
- +1 yıl
Ukrayna ordusu karşılık veriyor mu
Soran+1 yılveriyor ama cok gucsuz onlar karsisinda
- +1 yıl
Ülkenin yarısı gitti mi peki
Sabahtan beri devam ediyor olmalı
Tüm askeri havalimanları vuruldu mu - +1 yıl
Sen de endişelenme
Putine göre sizde rus sunuz
Sizi vurursa haklılığını kaybeder
O sizi öldürmek istemiyor
Kendine bağlamak istiyor
Soran+1 yılevet her yerde savaş durumu var su an hava trafigi de kapali
+1 yılMerak etme. şu an iki taraf birbirini tartıyor. Kısa bir ateşkes olacaktır.
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım sığınak ve metrolarda herkes mahsur şu an
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun. Maalesef göz göre göre geldi. Keşke erken önlem alsaydınız. Benimde arkadaşım Ukrayna daydı. Geçen hafta dönüş yaptı
Savaş çıkacağı aylardır belliydi. Neden şimdiye kadar gelmediniz?
10 YorumlaBir kaç fotoğraf atabilir misiniz? Sizin için endişe içindeyiz. :(
10 Yorumla
+1 yılGizli olmasan helikopterimi gönderip seni aldırırdım..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım trol değildir. Yorum almak için atılmış yalandan bir soru gibi geliyor.
40 YorumlaTürkiye uçak gönderecek kurtulacaksınız kalanlarda Allah yardımcısı olsun.
00 Yorumla
+1 yılBin arabaya tak türk bayrağını sür başka çare yok (çin de takabilirsin)
00 Yorumla
+1 yılileriki günlerde bu gecede daha kötü bombalayacak puştin sığınakdan çıkmayın
00 Yorumla
+1 yılGidecek yeriniz yoksa sizde diğerleri gibi sığınaklara veya metro istasyonlarina gidin daha güvenli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m +1 yılHerkes inanmış lãn 😂😂😂😂
100 Yorumla
+1 yılPutin arap değil siviller dokunmaz merak etme aklı başın da adam.
056 Yorumla- +1 yıl
@Russian_Girl Noldu la Türkler 100 dolarını mı vermedi :D ne bu kuyruk acısı * :D
- +1 yıl
Türkler TL veremiyor dolar mı verecek 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
@vinniehacker21 hahahaha aynen kanka çok haklısın uğraşmaya değmez bunlarla 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Beni yunanlıyım diye linçliyorlar birde hahahahahshahahhshd
- +1 yıl
Yunanistan para birimi Euro hatta 😜😜
- +1 yıl
Canım işimden değil olmadığı için veremiyorsunuz ahahahdhıdpfğdkf
- +1 yıl
İşte niye herkes size saldırıyor düşündün mü
- +1 yıl
Cahilsiniz ondan
- +1 yıl
Cahil toplum herşeyi hak eder
- +1 yıl
Türkçe yazıyoruz konuşmuyoruz ayrıca Türkçe hariç 3 dilim var
- +1 yıl
Sanki İngilizce yazsak anlayacak ahahahah
- +1 yıl
Kanka kendi dillerini konuşamıyorlar baksana yazıkkkkkk
- +1 yıl
@vinniehacker21 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
1 Kuveyt dinarı 45₺ ne konuşuyon
- +1 yıl
Sne New York u bırak Türkiye’de rezidans alamazsın
- +1 yıl
12 cm ortalama uzmanlar söylüyor sjdjsldlflvllv
- +1 yıl
@vinniehacker21 anladım eşin o 100 dolarları yiyo :D güzelmiş :D
- +1 yıl
100 doları yiyor sen yiyemşyorsun hahahahah
- +1 yıl
Bu Türkler kadar cahili yok ya ha tel gençleri değil oda bazıları
- +1 yıl
Köylüler
- +1 yıl
@vinniehacker21 Biz cuckold değiliz şükür :D Kendi 100 dolarımızı yeriz sizlerle :D
- +1 yıl
Zaten türkiyede daha fazla kalmicam merak etme çok az kaldı bida geri gelirsem
- +1 yıl
100 dolar 1.400 tl ediyor ya amerikada birisi onu 2 saatte siz 2 haftada kendine gel
- +1 yıl
Türkiye’nin bazı mekanları güzel insanları çöp
- +1 yıl
Başınıza da ney geliyorsa cehaletten geliyor
- +1 yıl
Ben kendimi satmıyorum kişi kendinden bilir işi hahahshdhsjjf
- +1 yıl
Al bendende o kadar. İç mimar maaşlarına bak ABD de shshdjfködd eşimde Kuveytte çalışıyor 20.000 Dinar en az hahahahahdhjdshhsc
- +1 yıl
1 aylık maaşımızla tr yi süpürürüz konuşma
- +1 yıl
Aynen öyle annem Türk bi ama oda Türk birine göre iyi kazancı var yoksa anne demem ona hahahhshdhd
- +1 yıl
Gidelim şekerim
- +1 yıl
@Russian_Girl Yatmayla okul okumayı karıştırmış yazık :D
- +1 yıl
Türkiye’de anımın olduğu bir kaç yer var gerisi çöp
- +1 yıl
@Russian_Girl Türklerden nefret ediyosanız neden içimiz yaşıyonuz mk bunu söleyin bir Türk sizi kölesi falan mı yaptı neden gidemiyonuz ülkelerinize :D
- +1 yıl
Ne kölesi be
- +1 yıl
@vinniehacker21 Zenginsiniz Türk değilsiniz neden buradasınız açıklayın :D
- +1 yıl
Ucuz diye
- +1 yıl
Kendi ülkemizde 10 birim verdiğimiz seye 1 birim veriyoruz ahhahahahhahahs
- +1 yıl
Olm 400 dolar ne lan
- +1 yıl
Ucuz baya
- +1 yıl
@vinniehacker21 400 dolar = 5.600 Türk Lirası
Türklerin asgari ücretinden fazla kanka 🤣🤣🤣🤣 - +1 yıl
Hahahahhahahaha
- +1 yıl
Kes kes sende tonlarca parayla ucuza vir ton şey alsan dururdun ahhshshdjfjfkd
- +1 yıl
400 dolar ucuz ama size pahalı fakirsiniz
- +1 yıl
@vinniehacker21 Para skm de değil sizin ederiniz 100 dolar sadece onu biliyorum yok satıyonuz bu ülke de gidin önce kendi milletinize sahip çıkın sonra dişi yakarış yaparsınız bizlere :D 50 dolara bile var kışın antalya da :D Yunanları bilmem de ruslar beleşe gidiyolar kendinize çeki düzen verin :D
- +1 yıl
Ayrıca öyle cahilsiniz ki eskiden ülkenize Araplar Bulgarlar çalışmaya gelirdi 30 yılda ilerleyeceğinize bir 30 yıl daha gerilediniz sjjdjdjdjg ülkeniz mızrak atan ülkelerle aynı seviyede
- +1 yıl
Senin ederin 5 kuruş hahahahahahh
- +1 yıl
@vinniehacker21 Valla ben kendi ülkemdeyim hiç değilse rusyaya yunanistana gidip vucudumu satmıyorum hiç değilse :D kendi işimi yapıyorum kazanıyorum da sizler de sırtlan gibi vucutlarınızla sinsi sinsi iş bekliyonuz işte sizi bu ülke de yaşatan o beğenmediğiniz türkler :D
- +1 yıl
@Bella_Donna İşte Türk kızı da bu kadar adaletlidir... Benim yorumumdan da ülkemden de defolun :D
- +1 yıl
Hahahaha tc kızı alındı
- +1 yıl
Ulan ülkeniz ucuz ondan
- +1 yıl
Türkler varoştur. Konu bitti
- +1 yıl
İkinizde en büyük örneği
- +1 yıl
Sen de yunansın ama hesabının ismi yunanca değil, onu ne yapacağız? Keşke bana laf atmadan kendine baksan... Alındım mı? Umursanacak insanlar değilsiniz de aptal görünce ağzının payını vermeden duramıyorum, huyum kurusun. Türklerden nefret ediyor ama onların dilini kullanıyor, onların ülkesinden kazandığı parayla karnını doyuruyor, ne kadar da ezikçe.
- +1 yıl
@Bella_Donna Helal olsun bunlar ne anlar insanlıktan...
- +1 yıl
@Bella_Donna helal olsun
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılorada Şu an benzin mazot LPG ne kadar fiyatı merak ettim
00 Yorumla Bir kaç gün saklanabileceginiz yere gidin bizim konsolosluk binasina gidin
00 Yorumla
+1 yılPolonyaya gidin tren yoluyla oradan geçin olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun adınıza üzüldüm umarım en yakın zamanda bu savaş biter
00 Yorumla
+1 yılKorkuya gerek yok. savaş cephede olur, şehirlere artık pek inilmez
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası yok. Gelceniz varsa bı şekilde gelirsnz Allah cc yardımcı nz olsn
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu ödleklikle ne arıyordun Ukrayna'da asıl orasını merak ettim
07 Yorumla- +1 yıl
Sana bizim ayıların çiğ çiğ yiyeceğini söymiştim
- +1 yıl
@PharaohRamses Bi mik yapmadılar daha. Teröristlik yapıyorlar Ukrayna'da.
Putin Swiftten çıkarmayın bizi diyordu. İngiltere'nin Avrupa'ya, özellikle o korkak Almanya'ya neleri kabul ettirebileceğine göre belli olacak yani işin ucu
İşin sonunda Rusya'nın 1. dünya savaşı sonrası Almanyasının durumuna düşme riski var. - +1 yıl
Bir bok yiyemez Avrupa
- +1 yıl
@PharaohRamses O kadar emin olma. İngiltere şimdiden çok ağır yaptırımlar konusunda Avam Kamarası'nda oy birliğine varmış durumda.
Savaş acziyet alametidir. Bu 2. dünya savaşından beri böyle.
Almanya ve Fransa'nın korkaklığı ve Biden'ın ''Ehehe biz Ukrayna'ya direkt askeri müdahalede bulunmayacağız çünkü Nato üyesi olmayan yere girmemiz iyi olmaz'' tavrı olmasa daha iyi ama, Rusya'nın Putin'in gazıyla girilen bu mücadeleden uzun vadede bitik ayrılmaması mümkün değil.
Ukrayna'yı da sonsuza kadar kaybettiler bence, yerine kukla yönetim koysalar zaten bi halta yaramaz, Rusya oraya kukla koymaktan, Ukrayna halkı da devirmekten bıkmadı.
İngiltere Rusların Britanya Krallığı'nın hükmündeki (Buna Kanada, bir yığın başka küçük ülke, Avusturalya vesaire dahil) ülkelerle ticaret yapmasını yasaklayacağını açıkladı. Boris Johnson bu savaşın kazananı olacak gibi, palyaçodan kahramana dönüştü bir anda.
Rus oligarklarının mal varlıklarını dondurmaktan tut, bankalarının paralarına el koymaya kadar, ki Swift'ten çıkaracaz diyorlar Almanya karşı çıkıyor. Onu da kabul ettirirseler Rus halkı şu savaştaki Ukrayna halkından beter duruma düşer. Heriflerin borsası dün %33 düştü.
Avrupa'nın Rusya'ya karşı açık savaşa girmeye o kadar ihtiyacı yok briaz da bundan bu kadar rahatlar. İngilizler Avrupa'da delikanlıca davranmayı huy edinmiş tek millettir - Tarihleri şerefsizlik üzerine kurulu olsa da, İngiliz kültürü bir garip hakikaten, kavgadan kaçmaktan hoşlanmayan bir millet - biraz da uyanıklık ediyorlar. Baktılar herkes sus pus, ''Çomaksız köyde itlik mi taslıyonuz lean'' diye işi kabadayılığa dökecekler gibi - +1 yıl
İngiltere.. Tarihte en korkak milletlerdendir... Fransaya karşı 7 yıl savaşları ve çökmüş Osmanlı ordusuna karşı (ki kaybettilerde) savaş zaferleri dışında düzenli orduya sahip bir ülke ile galip savaşları yok denecek kadar azdır 1. dünya savaşında Amerika ikincisinde sovyetler onları yok olmaktan kurtarmıştır... Ada ülkesi olmalarını iyi kullanıp Alfred döneminde temeli atılan donanma.. Onları korumuştur... Tüm bunlara rağmen İngiltere bugün eski gücünden çok çok uzak... Rusyaya gelince ambargolar etkileyecektir.. Ancak Ruslar tarih boyunca böyle durumları aşıp güçlü çıkmayı başarmıştır... Öte yandan ambargo ticaret mallarının büyük çoğunluğunu üretebilecek teknolojik imkana ve temin edebileceği müttefikleride mevcut... Elbette bu savaş burada kötü etki yaratacaktır... Evet Rusya SSCB gücünden çok uzak ancak batıyı da gözünde büyütme Amerika önderliğindeki koalisyonkar Afganistan ve Irakta medeniyet teknoloji vb bilmeyen sakallı mağara adamlarına yenilgi
- +1 yıl
@PharaohRamses İşte bak böyle boş boş konuşmayı hobi ednidiğiimiz için biz bu güzel coğrafyada bu haldeyiz, mk paspal Britanyasında İngilizler de o halde
- +1 yıl
Türkiyenin durumu veya halkının veya başka ülke halkının zerre.. Umrumda değil.. Savaşta bana zarar değil yatar getiriyor sektörüm ve yatırırımım dolayısı ile anglosakson da beni çok bağlamıyor..
Gizli Üye(25-29)+1 yılneden ölesiniz maks ukrayna ordusu çekilir rusların amacı etnik kırım değilki yönetimi ele geçirmek ben bile ukraynada olsam korkmazdım o derece güvenli yani durumun aslında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVideo cek gonder instagrama keşfeti etiketle çok kişi görürse sesini duyurabilirsin Erdoğan dönüyor öyle şeylere sanirsam
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılRusya ve Ukrayna arasında sürtüşme olduğu için o kadar çok seviniyorum ki sjsjsjsjs
213 Yorumla- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılHep bizim içimizde bir iç savaş var ya da Ermeniler Yunanistan Kürt’ler derken ülke kafayı yedi. Biraz da elin gavurları savassın
- +1 yıl
Kürtler ile alip veremediğiniz ne acaba? Zaten Türkler o kadar ırkçı ki maalesef ulkenin surati gulmuyor ırkçı olusunuzdan
Cevap sahibi+1 yılBiz ırkçı değiliz kürtler ayrı devlet kurmak istiyor biz de hadlerini bildiriyoruz
- +1 yıl
Bende kürdüm ama ayrı devlet felan mevzusu yok üstelik sizden daha iyi Türkçe konuşuyorum ve daha türk davranıyorum emin ol.
Cevap sahibi+1 yılBu teröristler bizden çıkmıyor sizden çıkıyor.
- +1 yıl
Teröristleri bu kadar iyi tanıdığına göre onlar ile iç içesin belli ki.
Cevap sahibi+1 yılLaf kalabalığı yapıyosun o teröristleri sizler doğuruyorsunuz. Düşmanı uzakta aramamak gerek. Tanımak zorunda kalıyoruz sayenizde
- +1 yıl
Kürt doğdum diye terörist olacak değilim ama sen tüm Kürtler terörist diye düşünüyorsan zaten senin gibi geri kafalı Türklerden devleti yönetmesi beklenemez.
Cevap sahibi+1 yılİçten içe bize düşmansınız sanki bilmiyoruz hainler
- +1 yıl
Evet bilmiyormuşsunuz jaksjaljsls
Cevap sahibi+1 yılHainsiniz teröristler. Sizin yüzünüzden o çok şehidimiz var ki bir gün size de sıra gelecek
Gizli Üye(36-45)+1 yılvatan ugrunda ölen varsa vatandır gerekirse müdahale edin bir türk dünyaya bedel orasıda memleketin sayılır bişey olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSığındığınız mekanı kazın tünel oluşturun. İnternetin var nasıl yapacağını öğrenebilirsin. Tğnelden çıkmayın. Gerekince çıkın geri girin
03 Yorumla- +1 yıl
Senin de internetin var savaş ortamında sadece kürekle tünel açmanın kaç ay süreceğine bak bi...
Cevap sahibi+1 yıl@Sevilay39 kafsm güzeldi agam yazdığımda doğru söylüyosun
Konsolosluk adres bilgilerini istiyor onlara ilet alsinlar sizi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKaçan kaçıyor sizde Bi yolunu bulun burdan napacaz biz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKeşke Ukraynalı kızlar mülteci olarak gelse tüm Suriyeli leri yollasak. ukraynalı kızlar mülteci olarak gelse
029 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyıp kıskanmayın uzun boylu beyaz tenli maviş , yeşil gözlü kızlar mübarek hepsi barbara palvin. ukraynalı kızları mülteci olarak istiyoruz imza kampanyası başlatılmalı
- +1 yıl
Bak işte git kendini siper et uzun boylulara tabiki boyun yeterse kurtarabilirsin yetmezsede kader utansın
Cevap sahibi+1 yılHemen alındınız iki makara yapalım dedik kanka türk kızları iyide o kızlar Allah için çok güzel
- +1 yıl
Tamam iste bak yanina 2 suriyeli kadin al git ukraynaya kurtar ordaki kizlarida butun multecileri topla git geri gelme
Cevap sahibi+1 yılBenim sevdiğim var. mavi gözlü , beyaz tenli, minyon güzeller güzeli bjr kız beni affetmiyor bir türlü ne yapacam ne edecem bilmiyorum. konuşalım bana akıl versene biraz. aşığım deli gibi mavişime
- +1 yıl
Yok ya niye kızin başıni yakalim sen git ukraynali mavislerine ya da suriyelilere naparsan yap
- +1 yıl
@Gökkuşağımkayboldu0 sen bir harikasın bu yanıtlar muhteşem😍🤣
Cevap sahibi+1 yılBenim kız türk be. kürt Barbara palvine benziyor
- +1 yıl
Ne sacmaliyorsun turkiyede yasamiyor mu aynı ulkedeyiz türk kürt olayina cekiyorsun olayı. Edirnelide türk karslıda sadece sehir farkli neyse boş ver sen o kizdan uzak dur hadi hava alanina biletini al
- +1 yıl
Tüh desene yine kaldın Türke. Sen yine de şarkıyı dinlemeye ve dua edip amin demeye devam et, belki bir ukraynali düşer kafana🤣😂
Cevap sahibi+1 yılYok be. ben kıza kürt güzeli diyorum iltifat olarak. o seviyor bu iltifat ı
- +1 yıl
Anladım konus kizla sonucta biz kizi tanimiyoruz ki ne desek bos yani ne sever ne sevmez neden kustu sana
Cevap sahibi+1 yılUğraşıyorum inşallah evlenedim diye ciddi ilişkide korktum iş yok güç yok para yok ne yapacak terkettim mecbur. şimdide beni affetsin istiyorum çok pişmanım
- +1 yıl
O zaman bunu acıkla açıkca soylr yani dogruyu soyle
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istemiyor benden sonra evlendi boşandı mutsuz bende üzülüyorum
Cevap sahibi+1 yılTadım tuzum yok
Cevap sahibi+1 yılSadece beni affet sın istiyorum bir ömür kölesi olurum çok seviyorum
- +1 yıl
O zamqn belkide esini seviyor uzak dur boş ver karışık işler
Cevap sahibi+1 yılOnu üzgün görmeye dayanamıyorum. çok üzgünüm. kapalıydı açıldı kıyafet tarzını değişti her şeyi değişti
- +1 yıl
Dalga mi geçiyorsun hic komik degil
Cevap sahibi+1 yılUla beni ortaya aldınız tek başıma 3 kızla mücadele ediyorum pes ettim tamam türk kızı candır korktum sizden 😃😃😃😃😃😃😃😃😃😃
Cevap sahibi+1 yılDalga geçmiyorum diyorum ki ondan sonra amaçsız kaldım mutsuzum , üzgünüm bitiğim kara sevda diyorlar ya
Cevap sahibi+1 yılEski mavişim değil daha soğukkanlı , daha üzgün bjr kız olmuş eski gülen kız yok artık
- +1 yıl
Iyide uzulmeni gerketiren bie sebebp yok ortada şbaska kiz mi yok
Cevap sahibi+1 yılUnutamıyorum bende anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTek bildiğim daha evlilik yok bekârım full. sevince anlarsın sende
Cevap sahibi+1 yılBundan sadece iş güç, okul
+1 yılGüvenli biryerde beklemekten başka yapacak bir şey yok sizin gibi çok türk mahsur kaldı orada maalesef
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep o Biden denen savaş yanlısı bunak yüzünden oluyor hanımefendi Rusya'yı o bunak gaza getiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUkranya yok edilmiyor korkma önemli bölgeler vuruluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHürrem'in memleketi de gelme yer Gök bir böyle girer taş taş üstünde kalmaz inşallah
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVay aramızda Ukraynalılarda varmış. Şeref verdiniz sizin için biz savaşırız.
11 Yorumla- +1 yıl
Git onun yerine öl, güzel fikir😂
Gizli Üye(36-45)+1 yıldışişleri bakanlığı görüşmeleri yapıyor. o zamana kadar kıçınızı kollayın yeter
10 YorumlaSığınaktan çıkmayın bu durum çok sürmeyecek 3 5 güne son bulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde akrabalarım orada, Rusya'da da var. Elden hiçbir şey gelmiyor dua etmekten başka.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😔😔😔😔Allah yardımcın olsun. Yardım etme imkanım olsa keşke
00 Yorumla- Devamını Gör (113)
Devamını Gör(158)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ukrayna'da mahsur kaldık çok korkuyoruz hepimiz, ne yapabiliriz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler