AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
154Cevap
Bence de söyleme aynı şekilde devam et hatta paranı direk altına yatır öylece kalsın.
11k cokda abartılacak bir maaş degil her ay geliyor da yetmiyor
11.000 TL aldığının kokusu elbet çıkar sen söylemesende :)
bence söyleme. gerçekten zorda olduğunuzu düşündüğünde çıkarırsın ortaya
Biriktirmek en mantıklısı.. Sutyen bank daima dolu olmalı :))
Yatır altına boş ver araba alırsın 😂ev alırsın yaparsın bişey ilerde
Eğer eşin çok harcıyor ise biriktir yok değil ise söyle
Bence söylemelisîn yoksa evliliğin bir anlamı ve makamı kalmaz.
Yinede sen bilirsin.
yani bence gizle altin vs al koy kenara soylememeyi iyi dusunmussun bence oyle yap
sen kararını vermişsin birileri okeylesin diye bekliyorsun anlaşılan. :)
İlk defa eşinden tutumlu bir kadın gördüm
Teşekkür ederim
Rica ederim. Tasarruf yapma çabanızı çok takdir ettim
Ya bence güveniyorsan söyle ve gizlemenin herhangi bir anlamı yok. Eğer ikinizde para biriktiriyorsanız bunu beraber yapın derim. Zaten evlilikte güvenle yapılan bir şey değil mi? Güveniyorsan demelisin.
Biriktir tabi ama kendi iyiliğin için yapma ailenin refahı için güzel şeyler yap biriktirdiğin parayla.
Bence saklanilacak şeyler var saklanmayacak şeyler var ve sen ailen için iyi bir şey düşüyorsun o yüzden gizlice biriktir
Bencede çok mantıklı sonuçta ailen icin biriktiriyorsun.. ilerde zorda kalrsnz ilaç gibi olur
Yinede bilgilendirip ortak hesap açarak biriktirebilirler.
istediğini yapmakta özgürsün senin çalışarak kazandığın para, yorumlar gerçekten çok toksik
Söyleme ama kadınlar böyle şeyleri tutamıyor söyler
Bence güzel düşünmüşsün biriktirmen gerektiğini düşünüyorum. Sonuç olarak yine sizin zor zamanınız olduğunda kullanmak için biriktirmek istediğini söylemişsin. Yani ondan ayrı bir şey yapmak için değil. En mantıklısı biriktirmen.
Biriktir bence tabiki de evine de harca ama biriktir de devir eski devir değil evliliğin bozulursa kullanırsın
Devam bacım söyleme sakın. Kendine sakla. He sıkışır yardim filan edersin evlilik bir olmak sonucta. Ama parasi varsa ne gerek var 😂😌
sürekli o miktarı alırsan söylersin bir iki seferlikse gerek yok söylemene
Gayet mantıklı bir düşünce... keza babam annemin biriktirdiği paralara guveniyo olabilir. o yüzden en iyisi bir şey yaparken söylememek
Eşine söyle evlilikte gizlilik varsa ne beklenebilir ki o evlilikten
He doğru kocamı komşuyla aldatıyorum ya saklamiyiö
Aldatmaktan bahsetmiyorum yalnız. Zaten aldatma gibi bir şey oluyorsa o evlilik bitmiş gibidir.
Ya he he
Tavsiye veriyoruz boş yapıyorsun amacın derdin ne... ?
Beğenmedim
Egonu tatmin etmek için geldiysen görüşlere kapalı olursun zaten. Muhtemelen kocana söylemek istemiyorsun ama içinde de vicdan azabı gibi bir şey var bunu susturmak için seni destekleyenleri görmeye geldin. Yazık kafana cidden.
Kendi ihtiyacin icin ayir biraz ama sikintidasaniz soyle
söyle ya sonra duyarsa ayıp olur deki bu kadar maaş alıcam ama kötü güne saklamak istiyorum
Ona güvenir
ihtiyacın varsa yeni bir eşya al ama ihtiyacın varsa al. laptop telefon vs gibi. ya da sana konfor ve zaman yaratacak bir eşya al.
Sonuç itibariyle evlisiniz ve söylemen daha doğru burada art niyet olmasa bile yanlış a açık bir konu birlikte yaparsınız zaten birikiminizi
bende ihtiyacınız yok ise eğer birazını kendine sakla.. ilerde ne olur ne olmaz.
şu an için yok birikim amaçlı kenara koyucam
Biriktirebilirsin hazıra rahata alışmasın ihtiyaç olduğunda söylersiniz zaten
Söylemeyebilirsin biriktir istediğin ya da lazım olduğu zaman söylersin
Karı koca arasında birbirinden bir şey saklanmamalı ama sen bilirsin
Biriktir dünyanın binbir türlu halı var lazım olur ilerde hazır para elıne geçer şimdi bilse harcanır gıder para
Söyleme ben söyledim nişanlıyken adam herşeyi bankandaki paranla yap diyodu hayatımda biri oluncada söylemem artık
Bence eşlr birbirinden gizlememeli bazi seyleri söyle derim zaten varlikta yetismis birisi ilgilenmez ozmn merak etme
sevgilin, erkek arkadasin olsaydi soyleme derdim ama madem evlisiniz hayat musterek, bilgisi olsun sen yine verme bankaya at birikim yap dunyanin binbir turlu hali vardir ne olur ne olmaz ilerde...
Ona de ki maaşım yükseldi ne kadar derse daha belli değil dersin söylemezsin olur biter
birikim yapmak icin gizleyebilirsin eger esin parayi cok harciyorsa. ama o da tutumluysa beraber biriktirelim diyebiliriz yapabiliriz diyorsan kesinlikle soyle ve oyle bu ise kalkisin
Kocayı boşa beni al güçlerimizi birleştirelim 🤑💸💰🤣🤣
Biriktir herşeyi bilmesi gerekmiyor ihtiyacınız olduğunda kullanırsın zaten
Söylememen en doğrusu. Kendi emeğinle kazanıyorsun ve her şeyi de bilmesi gerekmez. Sen en doğrusunu düşünmüşsün
Bu soru, kadın milletinin ne olduğunu çok güzel gösteriyor :)
parani degerlendir yatirim amacli.. sonra topluca birikince daha iyi olur.. gun neler getirir bilinmez
O parayı biriktir ama gizlice biriktirme banka hesapları var direk maaş yatınca cekiyo o şekil de ayarla altın vs olunca haarcamasi kolay oluyor
Ben olsam söylerdim rahat davranmasına da izin vermezdim
O öyle olmuyor
mutlaka bankaya koy biriktir eşine de söyleme söylersen rahat bir şekilde davranır çeki düzen vermesi gerek
soylememek seni uzer bence. esimden bi sey sakliyorum falan diye icin icini yer soylersin zaten.
Sanki ne saklıyorum
kucuk bi sey de olsa rahatsiz eder yani insani sevdigi kisiden bi sey saklamak. ben boyle dusunuyorum en azindan. huzursuz olmuyosan biriktir nolcak ihtiyac oldugunda soylersin kenara uc bes atiyodum diye
Kocan kazansa afiyetle hüpletirsin ama. Ayrılınca da nafaka hakkım dersin sülüksünüz
Demek ki sana paranı yutanlar geldi ne canım, sen bu kafayla değil evlilik parmağına yüzük geçiremezsin canım seni
Senin de kafa ona meyilli belli. Kocana muhtaç olsan direk bana bakmak zorunda derdin hepiniz aynısınız merak etme bilyoz. Malı mülkü karıya yedirceme kendim yerim senin gibilerde sağda solda sürünsün puhhahaha
Sen bu kafayla bi bok olamazsın ye iç onzaman bizene
Soylemelisin eger esinden gizli bir is yapan kadinlara mellekler lanetler
Ben gizli iş yapmıyorum ona ben parasının hesabını sormuyorum
Bence haberi olsun ve harcamayıp birikim yapacağını bilsin
birikim yaparsan iyi olur
söyleme aman o para senin o kim ki senin parani bilsin hiç.
İşiniz nedir acaba ben de hukuk bürolarında calisacagim da ondan sordum.
Biriktir sonuçta senin paran ister gizlersin ister söylersin.
Ona da söyle ama istemesine fırsat vermeden hemen yatırım yap tak koluna bileziği 🤭
Söyleme bence. Az söyle ki eşinde az alıyorsun diye sana daha çok para harcarsın.
Söyleme yarısını ye yarısını da bana gönder ben sana biriktiririm
Biriktir kendine bilezik al. Bu aklı verdiğim içinde bana bi sakal at :)
Bence bir süre gizli gizli banka da birikim yap para rahatlık getirir yine de en iyi sen tanıyorsun
siz koca parası yerken iyide kendi maaşınızı mı gizliyorsunuz :D işte sizin gibilere asla bir erkek olarak para yedirmem :D :D
Eşler arasında gizli saklı olmamalı.
Gizli saklı değil bu
Peki aynı şekilde eşin senden maaşını saklasa ve sen bunu öğrensen tepkin ne olur.
Sakladığı parayı ne yaptığına bağlı
Kendi keyfi için harcarsa.
O zaman ciddi problem olur ben keyfime harcamicam
Sizin öyle bir şey yapacağınızı kast etmedim, sadece olaya başka bir açıdan baktım.