11.000 TL maaş alacağım, eşime söylemeli miyim yoksa gizlice biriktirmeli miyim?

Asla çok kazandın bana ver ya da şunları sen hallet diye üstüme yıkmaz iş. ya da parama göz dikmez ama onun rahatlığı olsun istemiyorum, prim alıcam normalde asgari ücret her ay maaşın üstü bi miktar alıyorum bu ay inşallah bu rakamı alıcam, sizce ona söylemeyip birikim yapsam başımız sıkışınca kullanmak için nasıl olur? Bişey de saklamak hoşuöa gitmiyor ama o paranın rahatlığı olacağını tahmim ediyorum çünkü onun maaşından baya üst almış oluyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Hukuk bürosunda çalışıyorum maaş+prim asgari ücret yani merak edilmiş. Eşimden korktuğum yok güvensizlikte yok sadece ben o paraya güvenip rahatlamasını istemiyorum. Hiç fakirlik çekmemişler ailecek zorluk görmemişler hayat biizm evliliğimizin ilk üç ayı gibi olmayacak. Onun daha iradeli be sıkıştığında nasıl idare edeceğini öğrenmesi lazım.
Güncellemeler
+1 yıl
Beni çoğunlukla kadınlar anlamış , bazı erkeklerin beyni algıya kapalı olduğundan olayı anlamamış. burada özelden her kadına sexist mesaj atanlar bana ahlaktan bahsetmesin yallah
11.000 TL maaş alacağım, eşime söylemeli miyim yoksa gizlice biriktirmeli miyim?