AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
Sen bu kafayla zor çıkarsın eziklikten
Bu saydıkların değil bunlarık ezik olarak nitelendirmen seni ezik yapar 🙄
zengin olup bir amacın olmadan yaşamaktansa. fakir olup bir amaç için onurlu bir şekilde yaşa varoş olmak fakir ama onurlu bir amacı olmaktır
Kendini geliştirirsen hiç bişey olmaz , bence nerden geldiğini de unutma kıymetini bilirsin 😊
üzülme kuzum bir gün sende ekonomik özgürlüğünü eline alırsın istediğini alırsın
Saçmalama kimse anasının karnında öğrenmiyor böyle şeyleri.
Varoşluğun para ile bir ilgisi yok
zenginlerde de varoş çok merak etme.
Fakirler kaba ve görgüsüz mü ki zengin olunca elit ve havalı olma kaygısı yaşıyorsun? Önceki hedeflerin şu ezik düşüncelerden kurtulmak olsun bence.
hayır ne alaka benim ailem fakir fakir olmak suç ya da ayıp değildir ve fakirler zenginlerden önce cennete girecektir
asla yapmaz hanımefendi fakirlik ayıp değildir bence kalbi güzel olan ama en fakir olan birisi bile en zengindir benim gözümde
Başarılar hep seninle olsun bu hayatta en büyük suç fakir doğmak Allah yardımcın olsun inşallah hayalindeki herşeyi yaşamaya fırsatın olur
Kendinizi geliştirirseniz ve tecrübeler kazanırsanız, verdiğiniz örnekler gibi; o zaman paranız olmasa bile "varoş" olmazsınız.
Varoşluk fakirlik değildir, görgüsüzlüktür. İnsan her şeye alışır adapte olur. Kimse annesinin karnında öğrenmiyor hiç bir şeyi. Eşitlik de zenginlik değildir. Ne varoş zenginler var dünyada. Sen sadece bu düşünceleri at kafandan ve güzelliklere inan
Kusura bakma ama varoşlar sonradan gorme olunca ona deger veren ilklerini yasatan kisilere ilk tekmeyi basan kisiler oluyorlar bu yuzden kulturlu bilgili kisilerle takılırım insan kendinin altındaki kisilerle takilmamali sonra cok pisman olursunuz
Kendini yetiştirmenin fakirlikle alakalı var muhakkak ama bu kendini geliştiremeyeceğin anlamıa gelmez.
Maalesef kalır şu an sana piyango vursa milyonlarca liran olsa bile nasıl harcayacağını bilemezsin sonradan görme olursun.
varoşluk beyindeyse kötü..3. dünya ülkelerinde çoğu insan fakir zaten. bu beceriksiz yönetimlerin suçu fakir olanın değil
Allah başka dert vermesin. Bende sinemaya gitmeyeli 12 yıl olmuştur herhalde ayrıca araban olsa bile her araçta aynı değildir fonksiyonlar
Elitlik para pul ile değerlendirilmez.. her durumda keyif alabilmek her türlü kültüre ayak uydurmak falan saygınlık kazanmak.. elitlik budur
Soru troll olsa da var böyle hayatlar, aileme cidden minnettar oluyorum bazen ki başkalarıyla kendimi kıyaslamak huyum değildir
Fakir bi ailede büyümek tercih meselesi bile değil. Ve kimseyi varoş yapmaz
şeyma subaşıyı örnek slabilirsin varosun önde gideniydi hahahsjslsş
Haline şükür et senden daha zor durumda olan insanlar var
Ne bu küçük emrah halleri? Bu ne kadar ucuz bir trolluk böyle😂
Fakir olmana gerek yok senin bu soruyu düşünüp paylaşıp sorman senin varoş olduğununun kanıtıdır.
İç sesim
İçten gelen doğrularım
Noktasına kadar haklı
Gerçekten Devasa bir üslup sorunu ve hadsizlik var Çoğu kişi konuşmayı öğrenmiş ama kimle neyi nasıl konuşacağını öğrenememiş yıl olmuş 2022
Bilimsel cahillikten kaynaklı bütün her şey sorsan onlardan iyisi yok ama iki kelime bir araya getirip adam akıllı kendilerini ifade edemiyorlar...
İç sesim 😀
İçten gelen doğrularım
Sen yürüyen bir kalitesin
Teşekkür ederim 🤞🏻
Fakir ailede büyüyüp te zengin büyüyenlerden daha terbiyeli, daha zeki kişiler çok var. Paradan çok ailene bağlı, onların davranışlarına
Vaeoşluk maddiyatla değil ruhla ilgilidir. Benden bile zengin arkadaşlarım var bir çoğu buram buram varoş kokuyor. Varoşluğun yürüyen halleri.
hep bi nebze kalır ufacık bi şey ama çok sorun değil
Varoşsun. Böyle bir soru sorup milletle alay edip eglendigini düşününce cidden çok varoşsun
Fakirlik oyle bir kokudur ki sonunda ne kadar zengin olursan ol o koku üzerimizden asla gitmez
Hirslanip biseyler basarmanin tam zamanı kendinr güven dik dur ve hayatini kurtar. Oncelikle üstünden bu çekingenligi atıp biraz girişken olmakla basla okulda iş konularinda asla cekinme
Kendini niye ezikliyorsun ki ablacım, 1. Fakirler varoş değildir 2. Eğer elit bir sosyete olmak istiyorsan ya çok çalışıp para basacaksın ya da elit bir sosyete bulup sefa süreceksin
Başkası olma kendin ol.. bu tarz düşünen kızların bir çoğu mezarda ya da eskort oldular
Abi genellikle kolay yoldan para kazanmak isteyenlerin sonu öyle oluyo yani ben öyle biliyorum
O varoş dedigin hayatla bence gurur duy birak elit olmayi elit insanlardan uzak dur
Ya ne alaka bende bilmem arabaların içindeki tuşları hiç kafa patlatmadım açıkçası😅
yapmaz kendini geliştirmenle alakalı her şey ama elit olabilir miisn orasını bilemem
Varoş eğitimsiz, köylü ve görgüsüz anlamında kullanılıyor. Buna göre bir çıkarım yapabilirsin
Varoşluk fakirlik değildir görgüsüz olmak varoşluktur
Varoş yapar ama çözülmeyecek şeyler değil bu sorunlar zamanla duzelirsin
Hayır.
Örnek. Yasak Elma. Ender ve Yıldız karakteri : )
Fakirlikle varoşluk aynı şey değil insan maddi kısıtlamaları olsa bile kendini geliştirebilir...
Hiç bir insan gelir seviyesi ile ölçülmez
Bir insan zengin ise herşeyi bilir anlamına hiç gelmez
Hayır da. Bir evin varsa, karnın doyuyorsa fakir değilsin.
iyi bir iş sahibi olmak için çabala ve lütfen hayatını sevgiline bağlama
kıyamam neden varoş olasın kız gel sana ne istersen yaşatayım karşılıksız söz
Babanın fakir olması senin suçun değil ama kayınbabanın fakir olması senin suçun 🥲. Bundan sonrasını iyi yaşa bebeğim şimdi ki zenginlerin çoğu fakirlikten çıkmış geçmişin hiç sorun değil. Kendini yetersiz gördüğün yerde bol bol araştır oku öğren ☺️
Hayır tabiki fakirlik asla varoşluk yapmaz ama bu düşünce tarzınla tamamen cahil olduğunu düşünüyorum
Fakirlik asla küçümsencek bir şey değildir bugün olmaz yarın çalışırsın olur ama cahillik küçümsencek bir olaydır.
Bak canım fakir bir ailede Büyümek değil kendini yetiştirmeyi geliştirememek varos yapar
Çok doğru
Fakir doğmak senin suçun değil.
Ama sonradan görme olmada
Fakir bir aile de büyümen senin sorunun veya hatan değil ama fakir olarak ölmen senin suçun yanlış anlama ama şunu demek istiyorum zengin birine bin dolar ver sana onu on bin dolar yapar fakir birine ver sana telefon ve lux elbise alır gelir 🙂☺️☺️
Bende üniversiteye kadar ailemin arabası bile yoktu
sonra okudum atandım
şu an kendi arabam var
Evlen benimle kız
34 bedenli küçük memeli isen tabi 😝
Senin neyin var
Paran var mı mesela
Hem fakir hem yüzsüz
yürü git be sapık
Yorumlarımı niye sildin goca gotluuu garı
Kendini yetiştirirsen çevreni bile geçersin ama eğer bomboş yaşar da şans eseri çok zengin olsan bile bir halta yaramaz, asıl olay nasıl oturduğun davrandığın konuştuğun ve kafanın içinde ki fikirlerdir
cahilsin bebegim kendini gelistirememissin elit olur muyum diye düşüneceğine cık bir gerçek dunyayı gör böyle nereye kadar?
O düsnceden cik sen ruhen kendince o dusunceye kapldiysan ne alaksi var fakir olabilirsin nolmus yani
varoş olmak suç mu?
özenti olmaktan iyidir varoş olmak
Kimseye bunları anlatma ama sevgilinin durumu iyi mi
Kafaya takma, medeni davran yeterli. bilmediğini de açıkça söyle
Neden kalsın kardeşim. Bu utanılacak bir şey değil. Çalış ve kendin için emek ver, kendine güzel bir gelecek kur ve her şeyin en iyisine layık olduğunu bil.
Hayır yapmaz kendi kendini eğitip yetiştirebilirsin
Eziklenme o dediğin cüzdan değil karakter meselesi sen değerlisin her canlı değerli bunu unutma…Saçma sapan konuşma benide sinirlendirdin ! 😊
Doğup büyüdüğün yer , mevkinin bir önemi yok. Kendini nasıl geliştirdiğin önemli olan gerisi otomatik geliyor zaten.