Ailem pek zengin degil onlardan raziyim ama artik gittikce gina gelmeye basladi ben boyle hayat yasamak istemiyorum. arabam icin para biriktiyorum hemen biriktiremiyorum destek pek olamiyorlar ve bu fakir yasamdan tiksindim. 😖😣
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
durumun böyle araba peşinde koşarsan zengin hiç bir zaman olamıcan anla
Neyin pesinden kosiyim ya
o yazıdan çok mesaj var kafan almıcak hayatın boyu fakir ölücen diyip sahneyi terk ediyorum
😂😂kafa gitmis senin
aynen koyun gibi yaşa maaş ile çalış ölcegin günü bekle sen hayat da bol şans sana
Merak etme benim isim iyi yurtdisinda yasiyorum her ulkeyi yavs yavas geziyorum goruyorum sadece sabirsizim ve varlikli ailem fazla yok ama halledecegim.
yurtdışına gidip ülkemizin global rank düşürme kendi ülkeden bir cacık olamıyan insanlar yurt dışı planı yapar ben gezmeye gidiyorum :D
😂😂😂burda dogdum istedigim her an donebilirim evimizde var orada yani no sikinti
türkiye bağlı orada evini satsan burada 2 el araba alamazsın benim evi satsam amerika saray alıyorum direk saray
Hihim, basarilar dilerim😅
ekonomi de geliştir kendini aşırı aşağlık kompleksi var sende
Asaglik kompleksi ailedne geldi ama benim okulum bitiyor az kaldi ve okulumun yaninda da calisiyorum ben zaten
aile den birsey gelmez sen önce kendi kafa yapını değiştir birşeyleri yanlış yaparsan zaten hedeflere ulaşamasın onuda sen bul ben gösterirsem ikimiz den biri aşk olucak :D
Niye canim bak senle iyi anlastik once birbirmize bir laflar soktuk fln😂
Iyide ben simdi hadi ne yapayim. Para icin biriktiriyorum az kaldi nissan qashqai istiyorum suv arabalar seviyorum. Ama zor biliyorum ama alacagim buna eminim baska birseylerde zaten gozum yok
yurtdışın da alım gücü yüksek kolay alırsın türkiye de başını alırsın
🤣🤣dogru
Davsan baska var mı fikirlerin😄
ne fikirleri ne konuda
Baska ne yapim. Calisiyorum ise gidiyorum biriktiriyorum. Ama beni bu hayata sokan ailem. Varlikli olasalardi bunlari yasamazdim ve boyle tirnaklarimi kaziyarak cikmazdim.
Başarı zaten kolay olsa herkes zengin olur dimi düşüp kalkmadan birşeyler kaybetmeden hiç bir şey kazanmazsın Herşeyin bir bedeli var kolay para fare kapanın da escrd bile motive konuşması yapmışlıgı var kadın para almamıştı :D o geldi aklıma
😄😄oo cok kotu. Birisi yazmis kolay para icin vucudunu sergile ama o kadar ileri gitmem asla.
aslın da en son sorulcak soru ile başlarım yapmıcaklarımı yaparım kaderi aldatmak için her şey yaparım :) o kolay para kazanıyor ama bedeli ne birde ona sorman lazım
Evet ya cok kotu hayir olmaz yapamam. Sonunda kirlenmis hissetmek bes para icin degmez. Ama bende milyoner olmak istemiyorum ki sadece biraz servet.
para mutluluk getirmez hayat zening için de kürfet fakir için de denge önemli
Arabami alim dengelerim😄
Ha bide dubaie gitmek istiyorum🙄
Dubai çöplerin şehri her yıl 50 km çöl yutuyor orayı sen gidene kadar şehir kalmaz arap sevmem işim de olmaz orada kültür farkı
Seninle gitmeyecegime gore sana ne oluyor😜
orası dogru ben alaskaya gitmek isterim kutuplara az insan okadar huzur :D
Ucak biletini aliyorum derhal 😂
sen arabayı alıcak kadar yaşa beni dert etme :d
Oraya kadar biriktirmissim cabuk sana da alirim ayip ettin :)
Ayrica araba araba dalga gecme gun olur alirim susarsin🥲
dmm paranı çarçur etme senin yaşın kaç ki
kumbara alıcam sana :D
Ha ha komik Şu an benim 5 bin euro var biriktirdim komiklesme kumbarla felan
yaş kaç ki senin
24 oldum
ömrün 3 1 gitmiş adın ne senin
3 1 ne demek istiyordun
Yaslandim mi demek istiyorsun anlamadim
hayır zaman azaldı diyorum :D ismini sordum fark ettin mi sorulara tek de cvp vermiyorsun işine geldiğin den başlıyorsun
Evet cunku kapali konusuyorsun, sinirlerim de bozuldu hersey gec kaldim
Dua et biliç altın ile oynamıyorum :) isimini söylee artık
Oynayabilirsin
anladım
Böyle biri değilsin bence fevri yazma ve düşünme. Sen onlardan razısın bu büyük nimet aslında
:( ne bilim ya yoruldum
Öyle kötü ve fevri düşünme sadece. Diğer türlü yorulmaktab iyi ya şükret yine de
Iyide onlar yuzunden bu haldeyim
Durumları iyi değil diye mi?
Evet
Sevgileri için ya da onları sevmen için ölçüt mü para?
Oda bir yere kadar ben artik servet icinde yasamak istiyorum
Hırs bu dikkat et genelde de pahası ağır olur. Ayrıca inan çok zenginde olsan aşlen yoksa hiç
Aslen yoksa hic nasil ne demek yani
Ailen *
Evet sizi anliyorum. Aile en onemli birsey ama mubarek oda bir yere kadar ben yuksek arabalara binmek istiyorum ben dubai felan gitmek istiyorum😂
Demedi deme hırs kötü
Nerden biliyorsun
boş ver biliyorum sadece
Sendemi denedin🤣
Yok aslında başkasının hatasından da ders çıkarıyorum ben. Komik değildi bu arada ama sen bilirsin
Ya bende milyoner olmak icin can atmiyorum ki sadece biraz servet ya
Sen hala pahası önemli kısmını anlamamışsın
Anladim orayi ama aile var diyip de sukur edip de oturamam
Oturma çalış çabala tabiki de ama aileyi suçlamak garipti. Para her şey değil dedim sadece
Tmam suclamiyorum ama 90% onlar yuzunden bu haldeyiz. Calissalardi etselerdi herkes gibi boyle olmazdi herkese kolay oturmak hastayim demek emekli olmak degil mi?
Hastayım demek kolay değildir bence
Dini inanctan da zayifladim. Herkese veriyor bolluk bazilarina vermiyor en buyuk kanit georgina rodriguez cristianon sevgilisi. Yokluktan zenginlige kapildi hadi onun gibi sansi herkese ver o zaman yazik degil mi? Adaletsiz.
Bakış açın yanlış ki olay burada ölçüt ne "para" bazısı fakir kötü zengin diye iyi? Bu dikkat et dediğim neler yapcan peki para için? Bunu da mı sorsam?
:(
Abi tavsiyesi sadece düşün
Ya yaslaniyorum 24 oldum nereye kadar bekleyecem
5 yaş var aramızda hayat andan ibaret değil unutma
Zengini bulunca kurtulursun ama o da zor zenginler parası için evleneni anladıkları an süründürüyorlar
Ben parasi icin evlenmem ki ama gittikce artik maddiyete bakiyorum cunku kime maddiyeti iyi olmayana deger verdiysem sevdiysem hepsi af edersin b. Icinde birakti veya egoistlerdi.
En güzeli devlet memuru birini bulacaksın bakacaksın keyfine
Omlari da nerden bulurum ki
Dua etmen lazım iyilik yapman lazım ama iyiliği her insana yapmaman lazım hayvanlara yapsan yeter
Onlari da yapiyorum ama hic faydasini gormuyorum ki :(
Bende memurum bende işi gücü olan birisini arıyorum hep ama nasip işi bu işler
Bende okuyorum bitirmek uzereyim. Kendime suv arabalar bakiyorum hep hayalimdi😅 aslinda az kalsin aliyorum ama sabir pek bende yok
Benimde hafif borcum harcım var bitince Nissan qasqai veya x-trail almayı düşünüyorum.
Bende sabırlı insanım her şeyin vakti olduğuna inanırım
Boğa Burcu olunca böyle oluyoruz
Oha bu kadar da olamaz😂 nissan qashqai tam benim dusuncem ve baktigim arabalar Şu an
Japon araçları hem kaliteli hem hoşuma gidiyor
Evet evet ama benim param ancak 2015 modellere yetiyor🥲
Bende sıfırına ancak kredi çekersem ulaşabilirim veya dedemin bir tarlası var içine müteahit 40 50 daire yaparsa qasqaiyi unutabilirim :D
🤣🤣🤣
Dus etmem iyilik yapman lazim demissin de ama heo yaparim hep zekat vs veririm neden hala birsey yok olmuyor ki? Baslalarinda oluyor ama
Zamanı değildir belki acele etme ne burcusun sen?
Kova😃
Burcunun özellikleri neler?
Bazen insanların ismi ile de alakalı olabiliyor duaların etkileme hızı
Zeki ve bağımsız kova burcu kadını, kendi davulunun ritmine göre yaşayan, istediği şeyi düşünme ve yapma özgürlüğünün yanı sıra olduğu gibi olma özgürlüğüne de ihtiyaç duyan biridir. O tipik olarak arkadaş canlısı, havalı, eksantrik ve alışılmadık bir kadındır, dünyaya da alışılmadık bir bakış açısıyla bakar. Internette bu cikti😃
Anladım biraz heyecanlı biraz aceleci birisin sanırım ama sakin kalman gerek. Bu arada hangi bölüm okuyorsun?
Turizm ve havacilik
Anladım bizde saray memuruyuz İstanbul'da tarihi sarayda tarihi eser koruyoruz
Tanistigima mennun oldum😃
Bende sağolasın
evlen biriyle o zaman
Kimle
Hangi ildesin
Den zengin ol
Nasil
Normal yolla
Nasil anlaysana adik
Hangi ildesin