AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
320Cevap
Gözlerine bakarım ancak arada kaçak olarak , bazende davranışlarımla onu dinlediğimi gösteririm
biriyle konuşurken gözlerinin içine bakarım ister istemez oluyor bu.
Gözlerine bakarım. Gözlerini kaçırıyorsa rahatsız olduğunu düşünür ben de arada kaçırırım.
Gözlerine tabiki... ve karşı taraf da gözlerime bakmalı ağza bakan var onlara gıcığım ://
mümkün olsaydı götüne ama bana sırtını dönene tek kelime etmem.
Erkeklerle goz temasi kurarim da kizlarda yapamiyorum
Gözler kalbin aynasıdır azizim.. Başka yeri laf anlatmaz.. Dil bile doğru söylemez göz olmasa..
Gözkaçırma huyu var bende. Yere bakarim ya da nadir insanlarin gozune bakar 5sn gecmeden yere bakarim
Gozlerine bakarim
erkek ya da degil
gozlerinin icine bakarak konusmak bana daha samimi geliyor cunku daha candan bir konusma cikiyor ortaya ;)
Gözlerinin içine bakarım ve Yaratacağım Etkileri Zevkle İzlerim... Dil Yalan Söyleye bilir Fakat Gözler Asla ;) :)
Kızsa yüzüne bakarım erkekse (erkeklerle pek muhabbetim olmadığı için) arada yüzüne bakarım sonraları onun dışındaki başka yerlere bakarım. :)
gözlerine bakarım ama bazıları güneş gözlüğü takıyo onlarında nedense dudaklarına yani ağız hareketlerine bakıyorum
kadınsa gözlerine bakarım erkekse bakmam sadece onu dinlediğime dair tepkiler veririm kafamı sallarım tebessüm ederim falan
dişlerine bakarım yüzünün geneline bakarım nasıl konusuyo iyi mi güzelmi mal mal anlatım mı yapıyor ifadeler nasıl vs
bayanlarla cok goz teması kurmak sakıncalı:)) hep etkılemeye calısıldıkalrını dusunuyolar
ilginç..
Göz veya dudaklar.
İlginçtir bazen karşımdaki konuşurken aklıma gelir neresine baktığım o zaman çok saçmalıyorum her yerine bakıyorum karşımda ki beni dinliyor musun sen diye uyarır genelde. :D
:)))
Güzel bacakları varsa bakarim niye güzele bakmak savabtir kizz
Gözlerineb tabiki sen nefesine bakrdn fesat cevap verebilirsin
Goz temasi tabiki ama uzun degil yanlis anlasilir :)
Erkeklerin hepsi yalan söylüyor :D hepsi neresine baktığını çok iyi biliyor :D
Gözlere bakarsam dikkatim dağılıyor yüzüne karışık bakıyorum nereye denk gelirse
Yüzüne ve göğüslerine , giyinik olunca fesat sayılmaz göğüsler
Arkasına geçip sen konuş ben gotünden dinliyorum derim :D
gözlerine bakmaya çalışırım ama bir süre sonra dikkatim dağılır gözlerimi kaçırırım :s
Gözlerine bakarım göz teması önemlidir diyaloglarda.
Gözlerine çünkü; Gözler kalbin aynasıdır yalan nedir bilmez onlar :)
Uzun süre göz teması kuramadığım için yüzünün her tarafını incelerim.
Bazen yere, bazen gözlerine, bazen tavana değişir..
Evet kesinlikle göz teması önemli, ben de gözlere bakarım
Bendede tam tersi karşımdaki insanın gözlerine uzun sürre bakamıyorum hızla yere vuruyorum bakışlarımı
valla ben hic dikkat etmem nereye baktıgımı oanki uruma gore egisiyor ortam ya da kisi ama gozlerte bakmadıgım kesin nedense
Kollarna çünkü bir insanin konuşma sırasında ki heycanı da durgunluğuda kollarnda ki tepkiye göre anlarm :)
Şefim kadin onla konusurken gozlerine bakmiyorum. cunku şantiyedeki 500 erkek icine dusucek gibi:) zavalli kadin
Sevdiğim ise gözlerine bakar gözlerini dinlerim ne dediğini duymam bile. Herhangi biri ise yüzüne bakarim göz burun ağız nere. gelirse :))
cinsiyet farkı olmadan bende göz kontaktına önem veririm. göze bakarak konuşurum ki dediklerim birşey ifade edebilsin ve anlaşılabilsin
ya dudaklarına bakıyoerum ya gözlerine bakarken farkına varıyorum neden bakıyorumulan Neresine bakıyım başka konusurken
Yüzüne bakarım ama algılamam dinlemem, ne söykeyebilir ki o kadar ciddi olmaya gerek yok
aynı durum sana yapılsa böyle rahatsan sorun yok
konuşulan konu önemli. eğer sırf konuşmak için bir konu açılmış ise fazla göz teması kurmam fakat konu önemli ve ya sorulan soru ciddi ise tabi ki göz teması.
gözlerine ve elbetteki arasıra ellerine bakarım.. eğer eller çok hareketlenirse bu demektirki ; atakan kes şu muhabbeti seni dinliyor gibi yapmaktan sıkıldım artık!!!
sevgilimle konuşuyorken gözlerine derin derin bakarım o da benim gözlerime bakıyorsa arada bel altına da baktığım oluyor :) :):)
göz göz teması kuramam insanlarla konuşurken o yüzden dişlerine bakarım bende insanların dişine bakarak konuşurken onları dkkatli dinlediğimi ve kendimi dinlettiğimi düşünürüm
Sadece gozlerine bakiyorum ve cok dik bakiyormusum oyle diyolar
Gözlere bakamıyorum ben çoktandır.
Kötü anılarım var, atamadım bir türlü.
valla konuştuğum şeye odaklı olduğum için tam bilmiyorum sanırım kokteyl yapyorum :D
Goz temasi benim icin de onemlidir. Goz temasi olmadan iletisim kuramiyorum bazen.
Göz teması kurarım ama her zaman bu mümkün olmuyor. Aynı anda birden fazla kimseyi dinleyebilirim.
direkt gözlere odaklanırım gözler asla yalan söylemez.
Gözlerine bakmaya çalışırım ama insanların gözünün içine uzun süre bakamıyorum.
En dogrusu gözlerinin icine cakip hic bir Kücük detayi dahi kacirmamak.
kızsa gözlerine bakarım. ama erkekse gözlerine bakmaya utanıyorum :) yere bakarım o zaman da
Evet bende böyle düşünüyorum, gözlerine bakarım bide mimikler..
nedenini bilmiyorum ama başka yerlere bakarım karşımdakine bakamıyorum
gözlerine tabiki ama arada eline falanda bakarım ordan o anki ruh halinide çıkarablirim :D
ben gözlerine bakarım çünkü gözlerine bakınca yalan soylemekten kaçınır insan
sag goz sol goz burun kas dudak falan flan real milan
İnsanların yüzüne bakmaktan nefret ederim. Bakacaksam da gözlerine bakarım.
Gözlerine bakarim. Ama arada sirada baska bir yere bakarim
Gözlerine ve arkasına bakarım :))) sürekli tutulamam öyle
Gözlerine bakmayacaktın utangaç olduklarını biliyorum yanlışmı