Çok sevdiğim bir söz vardır: Söz, göze söylenir. Bu arkadaş başka yerlere takılmış. Çooğ ayıp

Çok sevdiğim bir söz vardır: Söz, göze söylenir. Bu arkadaş başka yerlere takılmış. Çooğ ayıp

Genel olarak burnunun ucuna bakarım. Ya da tam kaşının ortasına. Bazen de bir gözüne bakarım. Karşımdaki kişi benim için ne kadar önemliyse ona göre baktığım yer değişiyor maalesef. Bazılarına direk konuşma benimle bile diyebiliyorum. O da çok keyifli oluyor
Genelde iletişim kurduğum insanların yüz mimiklerine dikkat ederim insanlarla göz teması kurmayı tercih ederim ve karşımdaki insanın anlattığı konu ile ilgili samimi gerçek ya da kendi çıkarları doğrultusunda yalan konuşup konuşmadığını anlama konusunda da gayet iyiyimdir.
Gözlerine bakarım, o temas önemli.
Dikkati nereye çekmek istiyorsa o emeline ulaşmış görünüyor. 🙄
Teşekkürler. 🙂
😊🌸
Gözlerine bakarım, onun gözlerinin nereye baktığını görmek için bu önemli bir detay
Cevap
23Cevap
@shiver sence nereye bakarım. Jdk a şıkkı tavan b duvarlar 😂😂
Gözlerine bakıyorum tabi ki, iletişim kurarken genel de zaten gözlere bakılması gerekiyor. ama bazı insanlar çok başka yerlere bakıyor.
Eskiden çok dağılıyordu dikkatim o yüzden sırf gözlere odaklanmak için kendimi eğittim, şimdi gözlere bakabiliyorum.
Geçen yıl bir kız vardı, sağda solda "Carsngirls gözlerimin içine içine bakıyor rahatsız oldum" demiş, arada kirazlara da bakmak lazımmış demek ki. 😂
bu soruyu sormandaki amaç gerçekden saf duygular içinmi geçerli? yoksa karşı cinsin en fazla neresine çaktırmadan bakarsınız olayımı? eğer öyleyse birinci şıkda, dudaklarına ve gözlerine bakarım. ikinci şıkda , illaki dikkatini çeken yer neresiyse oraya bakarım bu gögüsler olur, bacaklar olur, kalça olur. illaki dişiliğini ön plana aldığı kısma bakarım. çaktırmadan iki dakkada gözlerimle resmini çekerim.
Dudaklarına veya yüzüne önemli biriyse gözlerine bakarım
Arada bir yüzüne bakarım, arada etrafa göz kontağı da kurarım ama uzun süreli olmaz
O konuşurken gözlerine bakarım, ben konuşurken karşımdakinin gözlerine de bakarım arada etrafa da bakarım. Birinin sürekli gözlerinin içine bakmak beni biraz rahatsız ediyor
Hangi gözüne baksam diye kararsız kalır ikisi arasında gider gelirim, bazen de istem dışı dişlerine bakarım. Umuyorum ki fark etmiyolardır yoksa rahatsız edici bi boyut alabilir😶
Şimdi sen gel bu pozu ver, bakan erkeklere de sapık de.
Bence burada 1tane sapık var o da göğüslerini ortaya saçan kadın...
Ben genellikle önüme veya sağa sola bakıyorum. Direk göze bakmaktan çekinirim, edep duygumdan dolayı.
Bence de gözümüz orada mı...
Akrepsek ve karşımızda böyle bir manzara varsa bakarız.
Adam napsın cansel silikon memelerini gözüne sokmuss o da gözünü senlendiriyor
Genelde karşıdaki kişinin kim olduğuna göre değişir
Gözlerinin içine benimle kontak kurmasına ve mimik ve beden hareketlerine
Gözlere tabi de öyle manzara olursa oraya da bakarım yani sırıtarak :)
Her yerine bakarım göze yasakmı var ama genelde gözlerine bakarım ya da bakmadan konuşurum.
Kanka bu karı baksınlar diye böyle açıyor zaten o yüzden ayıp goremedim
Gözünün içine içine bakıyorum korkup gözlerini kaçırıyorlar
Ama şu bir gerçek şimdi, o göz kayıyor böyle olunca. Yani insani refleks illa artniyet değil. Kadınlarda da böyle. Zaten o da bakılsın diye açmış o da ayrı
Duzgun ıletısımde saygıdan oturu konusan kısının gozlerıne bakılır
Ben gözlere bakarım da bu kadın göğüs sergisi açmış yalnız 😅
bende olsam alttaki gözlere bakarım:) neden bilmyorum gögüslere bi sempatimiz var:)
Gözlerine, göz birçok sessizliği anlatır.
Söz göze soylenir de insanlar artık gözümün içine baka baka yalan dedikleri için... Gözüme bakmasınlar
Kızın niyeti de o zaten başarılı da olmuş
Bu kadınla konusuyosam yüzüne bakmam
dudaklarına veya gözlerine :D
Genelde gozlerine bakarım bazen de dudaklarına
Gözlerine bakarım daha uygun olur
Gözlerine
Sevgilimle eğer dudaklarina
memesi aciksa memesine 🤣
Dudaklarına, gözlerine
Ağız kısmına ya da gözlerine
Gözlerine
kızın göğüsleri ne güzelmiş