Seçenekler azalır, erkek kendinden büyük kadın ile genelde evlenmek istemez, bir diğer nokta, bu yaşlara gelen kadın temiz değildir algısı da var, mutlaka bir sevdiği, ilişkisi veya birlikteliği olmuştur düşüncesiyle hareket ediyor. Güvendiğin ve sevdiğin kişi olursa direkt evlen, mutluluklar dilerim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu kadın mesela avukat güzel minyon temiz bit kızsa
- +1 yıl
Bunu karşı taraftaki erkek algılamıyorsa ve anlamıyorsa hepsi boş olur, şöyle düşün avukat kadın çok güzel, peki erkeğe kendini nasıl gösteriyor veya erkek nasıl görüyor? Çok güzel kadın+ iyi bir meslek, zaten otomatik olarak seçenekler yüzde 70-80 oranında azalır. Uzattım farkındayım, kalbin ısınmışsa direkt yapış bence hiç uğraşma.
En İyi Cevaplar
+1 yılGenelde insanlarda şu var "30 yaşında artık evlense ne evlenmese ne.. Kendine baktı da evlendigi kisi ve cocuk mu kaldı.. ohoo " falan filan. İsteyen istedigi yasta evlenebilir. Sonuçta bu durum insanın kendi iradesine bagli birseydir. Seversin evlenirsin hatta mutlu olursun. Bazen yaş olarak bile olgun olmak aşıri güzel ve hos durur. Bazı insanlar var 10 yasinda olgun durur bazilari da 30 yasinda. Olgunluktan bahsederken goruntusu öyle olmak zorunda degil. Zeka ve akıl anlamında olgunluk. Aklı başında birisiyse zaten gerisi gelir.. 😊 Kısacası imkansız diye birsey yoktur.
00 Yorumla
+1 yılNeden imkansız olsun 30 yaşından sonra evlenen çok kız var, bu işin kızı erkeği yok aslında 30 yaş üstü kız gibi erkek için de geç biraz ama o yaşlarda evlenen de çok var geç olsun güç olmasın.. Benim için de bütün 30 yaş üstü insanlar için de en hayırlı evlilik olsun, bir ömür mutlu huzurlu sürsün İnşaAllah..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki dengini buluyor mu evlenenler
- +1 yıl
şöyle diyeyim 30 yaşından sonra evlenenler daha dengini bulanlar oluyor daha iyi anlaşıyorlar daha olgunca ve daha tahammüllü oluyorlar
Neden imkansız olsun? 30 ve üzeri yaşında ki kadınlar çok güzel oluyorlar. Ne istediklerini biliyorlar, düşünce yapıları daha olgun, yaşantıları ve yaşamları daha kaliteli oluyor. Ben benden büyük olgun bir güzel kadın bulabilsem evlenirdim valla net açık konuşuyorum jsjsksl
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
+1 yılBu toplum insanda tümör yaratır. Onlara göre yaşamamak gerek.
Bu ülkede esnek olmak zor evet. Sürekli çevrende mutlaka böyle kişiler olur. Geleneksel dayatmalarla kaybettiğini, değersizleştiğini sana empoze ederler. Bu hayatta sen kendine sahip çıkmadığın sürece, başkalarının mutluluk anlayışına göre hareket ettiğin sürece, başkasının hayatına göre yaşayıp, kendini zoraki hissedip yanlış tercihlere itersin.
Onlar acılarını, başkalarının da aynı acıyı çekmesiyle hafifletirler.
Temel etik çiğnenmediği sürece kendisini unutmamalı insan.10 Yorumla
+1 yılNasip önemli ama ülkemizde yaşa bakan erkek sayısı fazla. Kriterlerin önemli yaşa göre kriterlerini bi tık azaltırsan evlenebilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılKim bakıyor bu kasın Büyükşehir de yaşıyor yaşı 30 güzel alınlı eğitimiyse
- +1 yıl
Bakan da var bakmayan da
- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılGünaydın.
Hayır.
Bana kalırsa, önce düşüncelerinizi, odağınızı biraz farklılaştırın.
Hayattan keyif almaya bakın. Ve elbette, bir de o gözle etrafınıza bakın...
Ve bağlantılarınızı güncelleyip, yaşamaktan korkmayın.
Gününüz güzel geçsin.
.
.
#Neşeliadam10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü toplum 30'a gelen bir kadını yaşlı olarak görürken 30'a gelen bir adama "olgun" demeyi tercih ediyor. 30 yaşında bir adam kendinden genç biriyle evlenebilirken 30 yaşında bir kadının 2 çocuklu, kendini ailesine ve çocuklarına feda etmiş, zamanı geçmiş olarak algılamak istiyor...
Bu toplum kadına hizmetçi, fedakar (cennet anaların ayaklarının altındadır gibi), evinin süsü perdesi gibi saçma sapan cahil bir bakışı var...12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Edaaa97 Rica ederim..
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılZor be kardeşim. Açık konuşayım.
İmkansız değil ama zor yani o saatten sonra.
Kariyerli işi gücü yerinde biriysen şansın biraz fazla.
Ama öyle hayatta kendine bir yer edinememiş bir bireysen işin çok zor.
Hadi buldun diyelim o da ipsiz sapsız olur çok büyük ihtimalle.00 Yorumla bırak abı o ne dedı bu ne dedılerı gerek var mı? sen kendı hayatına bak sadece dusunmen gereken kısım evlılıkte eger cocuk ıstıyorsan cocugun 20sındeyken sen nerede olmak ıstıyorsun bunun cevabı bence daha onemlı bos koy mılletı
00 Yorumla
+1 yılAlakası yok ama bu yaştan sonra doğru seçim yapman gerekiyor bir de çocuk mevzusu var çocuk istiyorsanız eliniz çabuk tutmanız şart kimseyi dinlemeden hemen çocuğunu yapıp hayatına aile olarak devam etmeniz gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama ne alaka zaten artık erkeler 35 40 yaşına kadınlarda 30 35 bandına dayadı bi de türkiye gibi dinci pisliklerin yok ettiği bir ekonomi de üstüne kapak olduı
00 Yorumla
+1 yılKime göre neye göre yani.. Bunlar saçma sapan yargılar.. Erken evlenen de olur, geç evlenen de.. Herkesin kişisel tercihi.. Gayet imkanı merak etmeyin.. Keyifli günler..
00 YorumlaDeğil. Severse, sevilirse evlenir. Bi imzaya bakar iş. 30'unda evleniyorsunuz diye evlilik hayatına geç kalmış sayılmazsınız. Her yaşta yaşanması mümkün duygular bunlar.
00 YorumlaEvlenmek zorunlu mu? Toplumsal baskıya düşmeyin. Her birey kendi yaşamında kendine özel alanın içindedir. Başkası erken evlendi diye herkes evlenmek zorunda değil evlenmeyebilirsin de..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ay şimdi evde mi kaldım tüh tüh. Evli çocuklu, mutsuz, bezmiş olmak varken ben nasıl bu keyifle yaşıyor olabilirim? Çok acıdım kendime şimdi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılToplum baskısı hayat mı yönetecek cidden, 40 yaşında da evlenir veya hiç evlenmek istemez. Her insan evlenecek diye kanun mu var.
10 Yorumla Toplum canım takılma. İmkansız da değil ve bence normal. Hayat şartları zor şnsanın biraz kendini toplaması ister istemez 30 yaş demek
14 Yorumla- +1 yıl
Bende otuz üstüyüm evdemi kaldım
- +1 yıl
Umarım öyledir 😀
- +1 yıl
Ordamısın
Yoo 42 yaşında arkadaşım ilk evliliğini yapti bebegi de oldu. Neden imkansız olsun ki koca karı lafları bunlar.
11 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim ben 36 yaşında olsam bende böyle düşünürdüm kusura bamya :)
İmkansız falan değil kişi kendini evliliğe hazır hissettiği yaşta evlenmeliç Toplumun belirlediği standartlar yüzünden umutsuzluğa kapılmayın
00 Yorumla
+1 yılmerhaba tabiki değil 37 yaşında evlenip 2 çocugu olan eşinin durumunun iyi olup gül gibi geçinen çok insan gördüm aynı şekilde erkekte öyle
00 Yorumla
+1 yılHayır, imkansız bir şey değil bu. Kadın ciddi ilişki düşünürse ve karşısına uygun birisi çıkarsa, neden evlenmesin ki?
00 Yorumlaönyargı yok sadece tercih edilmezler ya da ilk tercih olmaz :D
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden güzel minyon bilgiliyse
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEzik olduğuna yemin edebilirim 😂😂😂
asla değil hanımefendi yaşınız evliliğe uygun ve inanın evliliğe hazırsınız tüm kalbime diliyorum en güzel sevgiler sizi bulsun
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Neden imkansız olsun.
Seçenekler azalır ama olursa da nitelikli biri olur02 Yorumla
Soran+1 yılNeden seçenek azalıyor kendinden küçükle olma mı
Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. tabiki evlenebilir neden imkansiz olsun.
Toplumda ki sadece onyargi degil, kadinlarin dogum yapmak icin bir biyolojik yasi oldugu icin oyle diyorlar.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok be elalem neder diye yasarsan elalemin kolesi olursun seni sen yapan sensin bunu unutma kendine özelsin
00 Yorumla
+1 yılDeğilmiş ne zaman olursa evlenir 50 yıl öncesinde yasamıyoruz akrabaları miktir et onlar herşeye konuşur çeneleri düşesiceler
01 Yorumla- +1 yıl
Muğlqlıydın dimi sen
- Aile & Toplum konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılKör topal dul birini bulursun beni olgun seviyorum o ayrı bı konu
03 Yorumla
Soran+1 yılGüzel alımlı eğitimliyse
- +1 yıl
Söyle düşün zihniyet 35yasindaki adam seni kandirmasi zor güzel alinli eğitimli ama 20 25 yaşındaki bı kandirmasi daha kolay 😂kimse senle uğraşmaz 😂😂
- +1 yıl
Mevzu su sen şimdi egtimlidin alimlisin ya sen diyeceksin ki vay eğitimli olsun maaşı iyi olsun yakışıklı olsun çirkin olsa olmaz maaşı kötü olsa olmaz eğitimi düşük olsa olmaz yani kriterin yüksek yalniz öleceksin 😂😂😂takma kafana elbet birini bulursun
neden evde. kaldı diye düşünür insanlar. ama. bizene o insanlardan.. doğru düzgün birini bulunca evlen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuk doğuramayacağını hesaba katıp böyle bi beyanda bulunuyorlar, enteresan bi durum bence, toplumda hep "piliç"ler revaçta olduğu için böyle canım saçma tez geliştiriyolar.
02 Yorumla
Soran+1 yılKız ne benim annem beni 40 doğurdu
Cevap sahibi+1 yılcanım ben demiyorum genelde öyle bi algı var, yok hamilelik kötü geçer yok hamile kalmak zorlaşır falan da filan da... millet doğum uzmanı mübarek
+1 yılAlakası yok 50 yaşında da evlenen çok gördüm bu kafa yapısı ile ilgili
10 Yorumla
+1 yılNiye imkansız olsun, aşkın ne zaman geldiği belli olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaderi Allah yazar, kimse sizin kısmetinizi belirleyemez. Allah gönlünüze göre idealinizdeki kişiyi karşınıza çıkarır da ikiniz birden çok mutlu olursunuz inşallah...
10 YorumlaBizim toplumun bir çok şeyde onyargisi var, umursamamak lazim becerebilirsen.
00 Yorumla
+1 yılDaha bilinçli ve aklı başında olduğu için evlenmek istemeyecektir o açıdan çokta mümkün değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hersey Nasip buna inanmak gerek hayirlisini dua etmek gerek
00 Yorumla
+1 yılKadınların en çekici oldukları yaş aralığı 30 40 diyip susayım en iyisi. Evlenemeyen de ne bilem.
00 Yorumlaben evlenirim beklemedeyim hala 30 yaş üstü bir kadın arıyorum.
00 YorumlaNeden imkansız olsun ki? Bence gayet güzel olabilir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılMillet 3 kere evleniyor
30 üstü kadın neden evlenemesin00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aman kimin ne dediğinin ne önemi var. Ben 45 yaşinda buna takılmıyorum 🤪🙋♀️
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil, imkanlı da huysuz bir şey ise imkansız..
00 Yorumla Büyük şehirlerde sorun olmaz küçük yerlerde sıkıntı
00 Yorumla
+1 yılCanım ne zaman isterse o zaman evlenecek birini bulabilirim imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılAksine daha çok peşinden koşan ve evlenmek isteyen olur milf ve olgun kadın iyidir
00 YorumlaZor değil yaş geçince sadecee biraz zor beğeniyor insan
00 Yorumlayaani eğer evleneceksem sanırım otuz üstü birine bakmam lazım
00 Yorumla
+1 yılImm ben sessiz kalma hakkımı kullanayım en iyisi...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir neden evlenmesin ki? Evliliğin yaşı olmaz. Bizim milletin kafası basmıyor işte.
00 Yorumla
+1 yılhicte degil, artik insanlar 30dan sonra evleniyor tam tersi.
00 YorumlaYok ya öyle bir şey. aslinda o yaşta daha olgun ve ne istediğini bilen kişi olurlar
00 Yorumla
+1 yılEvlenmenin aşkın yaşı yok istediği yaşta evlenebilir kisi kendini ne zaman hazır hissediyorsa
00 Yorumlaİstedikten sonra her türlü evlenir.
Esas mesele yaş değil icraat 😃00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden toplumun bu saçmalıklarına kulak asan insanlar var hala?
00 Yorumlaboş ver toplumu
senin evlenmeye niyetin var mı
onu söyle bize00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kırsal kesim hariç 20-25 yaşlarında evlenen yok artık
00 Yorumla
+1 yılya evlenmesi olabilirde cocuk olması zorlasır egitmek zorlasır o yüzden insanlar zor bakar
00 YorumlaSaçma bir algı olduğunu düşünürüm nasibin insana kaç yaşında geleceği bilinmez sonuçta.
00 YorumlaEvlilik yaşı 30 a çıktı öyle bişey mümkün değil 🙅♂️
00 Yorumla
+1 yılHangi toplum herşeyi bildiğini zanneden canım toplumu
00 YorumlaBende 34 yaşındayım evlenmedim ikinciye mesela. Kafana takma
00 Yorumla31 yasindayim, herkesin isteyebilecegi turden hos ve zeki bir sevgilim var. Yalniz olsam ve istesem hic zorlanmam cunku, yalniz olmadigim halde benimle konusmak isteyenler var
113 Yorumla
Soran+1 yılPeki güzel bir kadın mısın
- +1 yıl
Olgun erkek olgun ister gençle anlaşmaz genç kıza mı yürüsün erkek? Erkekler hep genç kalmaz
Soran+1 yıl@Turkuaz88 al bir kompleksli ezik daha aynen canım genç sever Çomar
Soran+1 yıl@Turkuaz88 kesin işin yok ezik 😂
- +1 yıl
Her büyük erkek olgun olma ben yaşıtım genç çıtır taze erkek varken büyüklere bakmam ve normal görmem öyle şeyleri
- Aile & Toplum konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılValla ben 30 üstü bakıyorum da yok. Kalmamış adam akıllı evlenilecek biri.
00 Yorumla - Devamını Gör (138)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne