Karım beni dövüyor ne yapmam lazım?

Karım 178 boyunda 70 kilo ama çocukluğundan berri tekvandoya falan gitmiş ben 110 kiloyken tekvando falan dinlemem öyle şakalaşırken direk nakavt ederdim. Şimdi 70 kiloya düştüm kas mas da kalmadı direk eridim gittim. ( masa başı işim var 30dk yürüsem yorulurum.)

Neyse konuya gelirsek sokakta falan yürürken eskiden öyle göz hali hani bakarsın karıya kıza olur arada çok kızardı falan ama vurmazdı , şimdi sen görürsün diyor eve gelince çıldırıyo vuruyo ıssırıyo kollarımı falann ve cidden güç yetiremiyorum naziklik ayağına bak sana bir şey yapmıyorum falan diyorum ama gücüm yetmiyo belkide fark etmiştir bilmiyorum ama bence etmedi etse daha fena döver. Bu kilo verdiğimden berri böyle 5 ay oldu galiba ya bakmıyorum artık cidden bakmıyorum ama hani önümede mi bakmıyım denk gelirse gene dövüyor. En son bir kafede otururken göz teması oldu bir kızla abi sırtım mırtım kalmadı her yerimi morarttı , kilo verdiğim için yakışıklı olduğumu düşünüyorum eskiden böyle şeylere dikkat etmezdim ama göz temasları falan arttı sonsuz döngüye girmiş gibiyim ufacık bir şey olsun beni dövüyo.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın , önerisi olan var mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Şey siz yalnış anladınız sanırım , ciddi manada dövüyo şöyle anlatayım , Kasıklarıma tekma attı 2 büklüm oldum ben öyleyken geldi yumrukladı falan durmadı yani sonra ben konuşmuyorum onunla başka odaya gidiyorum cimcikliye cimcikliye yanına oturtuyo , yemek getiryo zorla yedirtiyo falan uzun süredir vücudum morarmadan dışarı çıktığım yok hep bir yerim morarık. Fazla konuşmak istemiyorum ama dövüyo sonra...
Karım beni dövüyor ne yapmam lazım?