Eşim beni dövdü ne yapmalıyım?

7 aylık evliyiz ve 2 kez şiddet olayı oldu.. diğer konularda bende biraz fevri olduğum için onu affetmiştim.. eşim sürekli evde beni korkutuyor ve ben en son yaptığı şakada resmen kafayı yiyecektim bana söz verdi ve bir daha öyle yapmayacaktı.. fakat bugün ben lavaboya girdim ve kapı aralıklıydı, bi baktım birisi oynuyor ve aşırı derecede korktum bağırdım. Bana mal ger. zekalı diyerek odaya gitti. Ben peşinden gittim ve evde sürekli senin yüzünden korkuyorum, yeter diyerek bağırdım bana defol git dedi.. bende özür dilemek yerine bana nasıl defol dersin dedim sinir krizi geçirdim ve kapıyı olabildiğince sert kapattım ve peşimden geldi, beni duvara yapıştırıp kafamı 2 kez duvara vurdu ardından başka odaya ağlayarak gittim ve gene aynı şekilde duvara yapıştırıp kafamı dolaba vurdu 2 kez ve ben çok kötü oldum.. bi kaç eşya alıp arabaya indim ve otoparkta görmeyeceği bir yere çektim oturuyorum, beni evden çıktıktan yarım saat sonra 4 kez aradı 1 tanesine cevap verdim “nerdesin l@n m@l dedi yüzüne kapattım.. saat gece 1 buçuk ve aileme de gidemedim.. sizce ne yapmalıyım yardım edin...
Eşim beni dövdü ne yapmalıyım?