Ablam ve annem beni rakip olarak görüyor, sizce neden böyle?

Gerçekten sıkıldım artık, fazla detay vermicem ama benden nefret ediyorlar hatta bugün onlarla üvey olarak bağlantım mı var diye düşündüm.
Sınavım var diye" gelecek sene senin sınavın var neden burdasın" "ders çalış artık boş yapma" "sen bir tane bile test çözdün mü" derslerim ortalama sanki hiç notlarım iyi değilmiş gbi davranıyorlar. tek sorun bu değil ev işi de tutuyorum ablam süpürüyor ben siliyorum ablam gurbetten geldi ondan önce de böyle orrdu zaten neyse. o yokken tüm ev işlerini ben yaptım annemle bir olay olduğu zaman hep benim üzerime geliyorlar iyiliğime konuşmuyorlar, sinirlerini benden çıkarıyolar, durduk yere uzerime geliyolar, nefret kusuyolar, saçımı bağlamasam bile onlara batıyor, oturuyorum bana ıs tut sunu bunu getir oğlan çocuğu musun sen diyorlar ne yapsam yaranamıyorum
annem bana dün sofrada sinirlendi pıçakla vuruck gibi oldu babam anneme kızdı bu kız sizin düşmanınız mı falan diye...

ağlamaktan göz altlarım şişti okula bunları görmemek için gidiyorum beni görür görmez cinleri tepelerine çıkıyor ne yaptım ben bu kadar onlara bu kadar benden nfret ediyolar ya?
Ablam ve annem beni rakip olarak görüyor, sizce neden böyle?