Sizce neden beni dışlıyor ablam ve kardeşim?

Ablam 22 yaşında ben 19 ve en küçüğümüz kız kardeşim 16 yaşında. Beni sürekli dışlıyorlar ve hiç bir suçumyok size yemin ederim. Arada gıcıklık yapıyorum ama o da şakasına oluyor her ailede olur bu. Butun akrabalar bana bayılıyor tip olarak. Düğünlerde illa bir görücüye gelmek isteyen oluyor. Her neyse. Kız kardeşimle bugün benim hesaptan canlı yayın açtık. Orda çok yakın bir arkadaşım dedi ki kanka sen en güzellerisin bence üveysin hahahah falan yaptı. Kardeşinin tepkisini görmek için söyledim onu dedi sonra bana mesaj attı. Kardeşimin yüzü düştü ay yalakaaa dedi arkadaşıma yakın arkadaşlar genelde arkadaşları üzülmesin diye güzelsin der çirkin olsa bile kız dedi sonra bana. Bugün ablama dedi ki "Ya Elif abla yarın beraber sinemaya gidelim mi senle ben? Sadece ikimiz ama dedi (bana bakarak)" sonra işte sürekli ikisi sarılıyorlar bana nispet yapıyorlar. Neden böyle yapıyorsunuz diyorum seni sevmiyoruz diyorlar nedeni ne? Diyorum neden de söylemiyorlar cidden çok sıkıldım ya aşırı eziyorlar 😔
Sizce neden beni dışlıyor ablam ve kardeşim?