AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
Asla gitmedim, gitmem de.
Benim için bir tabu. Yıkılmaz!
Bir kahveciden kahve almanın nesi elitliktir ben anlamadım
Yoo.. Brew mood dan herhangi bir kafeden farkı yok ama filtre kahvesi çok lezzetliiii
Bir cafe aç, türkçe karakter ile sıtarbaks yaz. Dolup taşar.
Bence kahveden anlamayanların tercihi!
Elitlik ve kahve arasında bir ilişki olamaz
Alakası yok ergen bir üniversite öğrencisi demek büyük ihtimal
Pahali yerleden icmek giyinmek elit yapmiyor insani. Insani elit yapan sey karakteri ve zekasidir
Kafeye elit olmak için gidenler de mi varmış? Kafe yani, gidersin çayını kahveni vs içersin, birisiyle/birileriyle gidersen sohbetini edersin, tamam. Kafenin anlamını değiştirmeye gerek yok ki!!!
Sb elit yeri değil ve artık çoğu kafeden daha ucuz. Saatlerce git otur hiçbir şey almadan kimse sana kalk demez, bir şey istiyor musunuz diye rahatsız etmez. Kimse statü olarak görmüyor o eskidendi.
Biraz öyle mesela Nusret e giden birisi ile normal kafe ye giden birisi aynı değerde sayılmaz
Kendini zengin ya da elit lanse etmek isteyenlerin bir numaralı tercihi
Elit olmak yerine göre, zamanına göre mekanına göre değişir strabucksta kahve icmisligim çoktur 😉☕
Alakası yokorda 25 TL olan kahveyi evde 3-5 TL ye yapabiliyorsun
Elitlik değil ama seviyorum güzel bir mekan ayrıca fiyatları abartıldığı kadar pahalı bulmuyorum
Elit olmak demek değil sadece para nasıl kazanılır bunu bilmemek ve nasıl harcanılır
Hayır değil. Oraya elit gibi görünmek için gidenler zaten ekstra kıro, kezo gözüküyor.
Starbucks’a kahve makinalarının küfrandiğini duyduğumdan beri gitmiyorum
Şu sıralar Starbucks diğer kafelere göre daha ucuz kdkckwl
Hahaha 😂 yok daha neler. Zaten tipinden tavrindan belli oluyor kimin sekilcilige geldiği.
bizim toplum sonradan görme olduğu için gösteriş yapmayı seviyor, elitlikle alakası yok :D
Ne eliti lan yav he kizlarin tercih ettigi bi mekan sadece
Öyle olmasada, öyle olduğunu sanan binlerce insan var..
şu an starbucks bir çok kafeden daha ucuz. Gloria jeans deseydin evet elit olmak diyebilirdik
Oraya gitmek farklı bir şey elit olmak bambaşka bir şey.
Neden elit? Ben Türkiye’de yaşamıyorum. burada ise normal. Gitsende gitmesende bir şey olmuyor
Hayır tabii ki ama ben caramel Macchiato alıyorum neredeyse her gün
Valla bende gıdıyorum ama bos kutu elımde sokaklarda gezen bır tıp degılım..
Sadece abartıyorlar. Oraya giden kendini üstün ve Zengin oldugunu sanıyorlar. Ama öyle değil. :)
Onlar heep ezik tayfa kafe ya bi kafe işte nedir yüklenen bu anlamlar
Fakirlik içgüdüsü bir kahveye 50 TL - 150 TL verdiğin an elit değil enayi olursun en fazla
Elit olmak için bastırırsın parayı Bu kadar basit yemişim öyle eliti
mallık ne elitliği sonra bir de gittikleri yerlere meşale gibi taşımaları ayrı bir saçma
Starbucksa gidip ders çalışıyorum bedava oturmalık başka cafeler varda ben mi gitmedim
Kesinlikle hayır... Kendini elit sanan amelelerin yeridir. ( Bende gidiyorum ama :D )
Ya bırakın Allah aşkına belirli bir keyfiniz yoksa tırt bir olay
15 sene önce cevap evetti. şimdi herkes gidiyor bi numarası kalmadı
Parayı Bulanların Mekanı Ben Sevmem Normal Bir Kafe Olsa
Daha İyi
-VESSELAM-
Hayır alakası yok
Bende gidiyorum sırf chai tea latte için
Valla ben gitmiyorum ancak arkadasim ismarlarsa giderim
Hayır güler geçerim böyle ilkelce düşünen insanlar var mı halen
Lüks cafede çalışıyordum. Gelenleri inan keriz gibi görüyorduk.
Deli saçması sadece bir kerizi nasıl kolay soyarim resmilestirilmişi
Hiç gitmedim, gitmeyi de düşünmüyorum. Özenti sadece işte
Oraya gidenler bence böyle düşünmüyor ama dışarıdan insanları böyle gören tipler bir hayli fazla.
Bir arkadaşım Starbucks a gidip story atalım felan demişti 😃
ahaha ah şu bardaklara isim yazmaları yok mu işte hep bu çıkardı başımıza böyle şeyleri :P
😃😃
Bnece geri sonrdan görme canımsın daha uygun. 2 TL degeri olan kahveye 22 tl verip icmek bence enayilik.
Eskiden evet denilebilir bu soruya ama artık klasik bir kafedeki kahve de aynı fiyatlarda o yüzden ordan içeceğime gidip güzel yapan bir yerden tadını bildiğim lezzetine güvendiğim Starbucks'tan içerim düşüncesi var. Artık bir elitlik değil.
Aynen öyle biliyoruz artık
Cafe işte değişik kahve tatları için gidilir ama elit olacagım dıye saçmalık ki fiyatlar diğer cafelerle aynı zaten hatta daha uygun
Alakası yok. Ben sadece kahvesini sevdiğimden giderim.
maalesef zengin itemi gibi bir şey oldu. Avrupada klasik kahve dükkanları daha iyi Starbucks tutulmuyor. Hep kendi esnaflarına kazandırıyorlar
Eskiden bi nebze daha lüks görünürdü ama şimdi tüm mekanlar aynı fiyatta. Elitlikte hiçbir alakası olmayan bi mekan. Kafede liseli ergeni de bulabilirsiniz toplantıya giren adamı da
Tam tamına enayi ve kerizlik
Gidenler kendini bir halt sanıyor ama kimse ona aaaa Starbucks da kahve içmiş vaaay be demiyor
Tam malmis keriz diyor
Bu tam olarak şöyle oluyor arkadaşlar elinde 13 promax ama bana internetini açarmısın diyen Canlar var. 11 im olsun ama internet de dakika fa full olsun :)
Bildiğin köy kahvesi olmuş bir yerin nesi elit?2000'li yıllardan beri giderim. Fiyatı ucuzdur bu bir gerçek ayrıca 1 bardak su alıp 5 saat otursan kimse kalk ordan demez tüm mevzu bu.
Vizyonsuzların hissettiği duygu o :D Starbucks aslında baya vasat bir yer
Tarz cool görünmek için havalı oturanlar var bir de kendinize gelin oradan çıkınca dolmuşa binip evinize gittiğinizi biliyoruz
Hayır, insanın istediği zaman istediği yere gitmesi Elitliktir
süper yorum...
Yahu saçmalamyın ne zamandan beri starbuck elitlik oldu 😂
Sacmalik ben insanin elit olmasina degil hayallerinin elit olmasına bakarim hayali elit olan zaten elittir
Starbucksa gitmek elit olmak mı hayır eğer öyleyse elit insanlar iki kahveye 50tl ödeyecek kadar enailerdir
Kahve içmeyi çok severim tam bir kahveciyim fakat Starbucks'a hiç gitmedim. Sanki ortamı gergin gibi geliyor bana.