Eşim beni iki yıl önce ablasının arkadaşıyla aldatmış ve ben yeni öğrendim. Ne yapacağım?

şu an ben bu durumdayım. Eşim beni iki yıl önce aldattmis. Sanalda ablasının arkadaşıyla baya baya aşk yaşamışlar. Birbirlerine video çekip atmışlar. Nasıl ogrendin derseniz eşimin eski bir hesabı vardı. Hiç takipçi vs yok ona girmemle bütün her şey gün yüzüne çıktı. Şimdi napicam bilmiyorum. Belki dersiniz geçmiş gitmiş ama geçen gün gördüm facede kadının ismini aratmisti. Siz olsanız naparsiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğumuz var o dönem ailesiyle yaşıyorduk benle çocuğumu kapının önüne koymuştu ailesi bende babamlarda kalmıştım bir süre çocuğum küçük diye bosanmamistim. tekrar bir araya geldik. Ablasının haberi var mı bilmiyorum ama ta bekarliktan tanıyor bu kadını kadında evli. eşimin bu ikinci aldatısi geçen yılda bir ergen kızla konuşmuştu üstünü örtbas etti pek irdelemedim. Fakat bu bana çok koydu. Belki geçip gitmiş olabilir ama resmen ben o zamanlar hergun kandırılmısim.
Eşim beni iki yıl önce ablasının arkadaşıyla aldatmış ve ben yeni öğrendim. Ne yapacağım?