Öncelikle nasıl konuya girecem bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldum hemde çok. psikolojim alt üst oldu. nerden başlasam bilmiyorum öncelikle evet eşim olacak kişi beni kız kardeşimle aldatıyormus hemde 2 yıl boyunca 😥ben devlet memuruyum. kizim küçük olduğu icin işe giderken kardeşim benim eve gelir kızıma bakardi ki en azından ben öyle sanıyordum taa ki bir hafta önceye kadar. kiz kardeşim çocuğuma bakıyor diye ben ona ne hediyeler sürprizler yapardım neyse 1 hafta önce kardeşimin doğum günüydü bende işten erken çıktım ve pasta hediye alıp eve gittim keşke girmeseydim de o şeyleri görmeseydim😥eve gitrim ve sessizce kapıyı açtım çünkü sürpriz yapicaktm.😥ve gittim kız kardeşim ve eşim banyoda beraber çıplak bir vaziyette gördüm ve sesleri o iğrenç konuşmaları duydum 😥😥keşke duymasaydim keşke görmeseydim ve içerde eşim olcak kişi kardeşimin doğum gününü kutlamış her yeri güllerle süslemis dayanamadım nefes alamadım şok geçirmiş gibiydim ve ordan sessizce ayrıldım 😥arkadaşımda kaldm meseleyi kimseye anlatamadım neyse iş donus vakti olunca eşim aradı açmadım mesaj attı nerdesn diye bende bitti bosaniyoruz dedim ağladı neden falan dedi gururuma yediremedim soylemicektm ama dayanamadım çünkü alkolluydumve hayatımda ilk defa alkol içmiştim ve ağzıma geleni söylemişim. ona bosanicagimizi soledim herkese rezil etmek geliyordu içimden ama yalvardilar hem bana herkese söylersen ne geçecek eline olan sana olcak çocuğunu düşün bilmem ne bilmem ne ilerde çocuğun büyürse ne diceksn falan neyse boşanma davayı actim hala yalvariyor anlaşmalı bosanalim kimsenin bu şeyden haberi olmasın diye ne yapicam ne dicem bilmiyorum o kadar doluyum ki şu an yazmak istediğim bir sürü şey var ama asla sığmaz buraya içim paramparca kalbim sızlıyor bütün vücudum ağrıyor bedenim ruhum ben bunları hakedecek naptım. eşime o kadar saygiliyken bağlıyken ve bu kadar güzel ve bakimliyken onun böyle bir şey yapmasinni aklım almıyor çok yoruldum napicam ne edicem şu an tek düşündüğüm şey çocuğum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTrol mu acaba diye düşündüm okurken.
Trol gibi geldi, sanki hikaye gibi. Öyle hissettim, gerçekse çok acı ki bu olayı sahiden yaşayanlar var.
Ensest ilişkiler çok çirkin, mide bulandırıcı, soru trol da olsa yine de gerçek olduğunu düşünerek düşüncelerimi yazmak istiyorum.
Böyle bir manzarayla karşılaştın madem, arkadaşının evine gidecek kadar nasıl sakin kalabildin? Nasıl içine atabildin? Kardeşinle nasıl yüzleşemedin?
O an arkadaşına gidecek gücü kendinde bulabiliyorsun madem, pekala o an bağırıp çağırabilirdin, ne yapıyorsunuz siz diyip eşine tokat atıp, kardeşinin yüzüne tükürebilirdin.
Neden o an tepki vermedin ya da neden daha sonrasında kardeşine bağırıp çağırmadın?
Alkollü olduğum için eşime söyledim diyorsun ama kimse bu kadar sabırlı kalamaz bu olay karşısında.
Bu olayın gerçek olduğunu varsayıp söylüyorum boşan, çalışan bir kadınsın. Boşan, çocuğuna da al, kardeşine gelince bu olay duyulursa ailenin şerefi iki paralık olur, ailen üzülür, baban kalp krizi geçirebilir, sadece annene söyleyebilirsin kardeşinin yediği haltları18 Yorumla- +1 yıl
Tabi annen kaldırabilecek güce sahipse annene anlatmanı tavsiye ederim
Soran+1 yılKeşke dediğiniz gibi trol olsaydı 😥😥bnde inanmıyordum 😥😥bnim panik atagim var ve şok olup dona kaldım 😥😥yemin ederm 😥😥😥arkadaşıma hemen gitmedim ki😥😥😥😥
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. Zor bir durum. Böyle kardeş olmaz olsun. Hiç mi düşünmedi seni? Onları Allah'a havale et. Biraz yorumları okudum da kendi emeğinle aldığın evi niye onun üstüne yaptın?
O evi al ondan, madem itibarını düşünüyor hakkın olanı sana verecektir.
Bu olayın gizli kalması senin açından da iyi olur, ailen sarsılır, çocuğunun da bu rezilliği bilmemesi daha iyi olur.
Bırak o ikisini Allah'a havale et, böyle bir midesizliği, igrençliği kabul etme.
Boşan, sil at hayatından bu adamı. Kardeşinle de görüşmemeni tavsiye ederim. Sen, sana layık olmayan bu adamdan kurtulmaya bak.
Dilerim her şey gönlünce olur bundan sonrası için
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsn. evet evi eşimin üstüne yapmıştım çünkü çok seviyordum çok 😥onunda sevdiğini düşünüyordum😥😥hayatımda asla böyle bir şey beklemezdim asla hala inanamiyorum kendime😥😥hala😥😥kardeşimle asla birdaha konusmam ztn asla 😥ama yarın bir gün çocuğum sormicakmi anne neden teyzemle konuşmuyoruz diye ne dicemm😥😥😥😥😥annem hastaa ona söyleyemem babama söylersem her şey daha kotu olur 😥😥 napicam ne edicem bilmiyorum sadece çok yoruldum yemin ederm çok yoruldm tükendim nolur dualrinizi eksik etmeyiniz😥😥😥😥
- +1 yıl
Başlangıçta yazdıklarım için çok özür dilerim.
Hakkınızı helal edin.
Elbette dua edeceğim.
Çok hassas bir insansın ve sen kaybeden değil kaybedilensin.
Onlar üzülsün seni kaybettiklerine.
Burada çoğu kişi bunları rezil et demiş ama bu durum ailesel olduğu için bu olay açığa çıkmamalı bence.
Şu an en kisa sürede boşanmanı tavsiye ederim, çünkü bu unutulmaz.
Hakkın olan ne varsa al ve yolunu ayır bu adamdan.
Eşin seni arkadaşınla aldatmadı, eğer böyle bir ihanet olsaydı ikisini de rezil etmen daha kolay olurdu ama kardeşinle aldattığı için ailenin canı çok yanar ama sana soracak ailen niye kardeşinle görüşüyorsun diye, ne cevap verebilirsin bilemiyorum ama kesinlikle bir psikolaga gidip destek al, bu kolay atlatılabilecek bir şey değil.
Destek almalısın. Memur olduğun için tayinini isteyebilirsin, çocuğunla uzak bir şehirde yaşa, biraz uzak kal herkesten, ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş anıları da yanında götüreceksin ama geçecek, zaman.
Allah'a havale et. Allah bilir ne yapacağını.
Sana yavrunla mutlu, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum.
Asla çaresiz değilsin.
Mesleği elinde olan, kendine ve çocuğuna yeten bir kadınsın
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsn evet bende isterim onları rezil etmeyi ama sonucunu düşünüyorum biri kardesim biri eşim dediğiniz gibi yabancı biri olsaydı ayri olurdu ama şu an yaparsam ailemde siler beni 😥😥dualarınızı eksik etmeyiniz😥
- +1 yıl
Normalde kimseye boşan ya da boşanma demem ama bu durum çok başka.
Elbette, dualarım seninle. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Çocuğunla çok güzel günlerin olsun
Soran+1 yılAllah razı olsn çok teşekkür ederim dualarınızı bekliyorum😥😥
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle ikisininde allah b e l a s ı n ı versin. Sonrasında kesinlikle üzülmeyin ve dava açın sonuna kadar alın tabiri caizse. Sonrasında da yolunuza devam edin kızınız ile birlikte. O kardeşinizden de uzak durun. İnsanlık halı ileride yeniden seversiniz o kişiyi de elinizden alır. Kansızlık parayla değil sonuçta. Çok güzel günler göreceğinize eminim. Lütfen savaşın ve kendinizi bırakmayın. İşinize hayatınıza ve evladınıza odaklanın. Hayat devam ediyor kendi pislikerinde boğulsun ikisi de. İnsanlara anlatma konusunu da sonra düşünürsünüz. Boşanma davası bitsin daha duygular aşıldığı zaman insan mantıklı karar alabiliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsunuz çok teşekkür ederim Allah razı olsn dualarinizi eksik etmeyiniz lütfen😥
Cevap sahibi+1 yılUmarım her şey çok daha güzel olur 🙏
Soran+1 yılUmarım Allah bin kere razı olsn😥😥
Kuzum sen şundan direk boşan kurtul cicugunla yeni bir yaşam kur işine dört elle sarıl, gerçekten çok güçlü olacağın zamanlarda gelecek. Bu adamın kumaşı belli olabildiğince çıkar hayatından. Sen bir gülsün seni soldurmasına izin verme. Birak ve rahatla önünde temiz bir yaşam seni bekliyor. Kardeşinle bir daha sakin görüşme. Hep bir söz var el daha hayırlı diye.
13 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsn sizden😥
Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Assagiya tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. Aldatılmış olmak kötü aldatanin kardeşin olması daha kötü. Kocayin aldatması çok hafif öz kardeşin bacın bu suçun ortağı belkide mimari. Sen anlaşmalı boşanmayı kabul et ama anan baban sebep sorduklarında onlara sakin bir şekilde anlat. Kardeşin kendine bir yol çizip evden ayrılsın sen baba ocağına dön.
17 Yorumla
Soran+1 yılAilem anlatırsam konu nereye gider bilmiyorum 😥😥
- +1 yıl
Anlat ki kardeşin ders alsın. burada eşine %20 kardeşine %80 kızıyorum. Ben dünyada en büyük bağın kardeşlik olduğuna onunda bacı olduğuna inanırım kocan aldatır hadi el oğlu. Yahu bacı bacı. Bacı yapmaz bunu. Yapmasın yani. Zorla olsa şikayet eder vurur öldürür intahar eder. Bunlar bildiğin karı koca olmuş. Yazıklar olsun ikisine de. Özellikle kardesime
Soran+1 yıl😥😥bana da yazıklar olsn bunca yıl inanmıştım ayakta uyutmuslar beni 😥😥😥
Soran+1 yıl😥sizi tanimiyorum ama gerçekten çok sağ olun çok kötüyüm çok çaresizim elimden hiç bir şey gelmiyor herkesin imrenerek baktığı kişiydik şu an ne haldeyim ben bilmiyorum 😥😥
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
42Cevap
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Allah yardımcın olsun
Yapılacak bişe kalmamış
Acıtmak istiyorsan
Madem kizinida düşünüyorsun Anlasmali boşanmak istiyor Nafakayi yüksekten anlaş çocuğun her yıl okul başlama zamanı okul masrafını ona yazacak şekilde anlaşma yap üniversitesi bitene kadar hemde Yarin birgün bı sene sonra rahatlarsın kafandan atarsın Git destek al terapistten sıkma canını
214 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim eğer anlaşmalı bosanirsam bu yapılan şeyleri gizlemem gerekicek ve kimse bilmicek onun şartı bu ne yapsam ne etsem bilmiyorum sadece çok tükendim yemin ederm 😥😥😥😥
- +1 yıl
Gizlemek başka bir mevzu tabiki
Video foto vs varmiki
Yinede tavsiyem o şekilde
Önce anlasmayi imzalattir
Sonra davayı aç ya da ortaklaşa açın
Bunu yapmasının sebebi sadece utandigindanmi
Yoksa başka dertlerimi var
Sen ağır bı anlaşma hazırlattır avukata
Avukat ile konuşarak
İmzalarsa imzalar üç gün sonra sinirin geçince rahatlarsın
İmzalamazsa her türlü yayını yaparsın çekişmeli ye gitsin
Üzerinizde ev araba vs var mı belki onları vermek istemiyor ondan öyle diyor
Soran+1 yılCokk teşekkür ederm dediklerinizde çok haklısınız😥bn kendi emegimle aldığım ev bile onun üstüne onun ayrı evlerde üstüne var araba vs 😥ama bnce o bunları düşünmüyor sadece kariyerini düşünüyor rezil olmaktan korkuyor ve bu yüzden beni psikolojik olarak etkilemek istiyor
- +1 yıl
Vur gözüne sende evini iste arabanı iste herşeyini iste boşandıktan sonra da merak etme her şey açığa cikar
Melettiriirm ben olsam
En büyük vuruş nerden acitir
Paradan
Önce parasını al
Boşanma davasını açmadan hemen git ev araba neyse kendi üstüne yaptır
Sonra anlaşmalı boşancam de
Yüklü nafaka iste onuda alırsın
Ondan sonrada boşan her şey çıkar açığa merak etme
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsn. benim derdim nafaka falan değil yemin ederm degill 😥😥bnim maddi durumum gayet iyi napicam bilmiyorum sadece çok tükendim cok
- +1 yıl
Terapiye gideceksin
O kardesinide artık naparsin bilmem
Bakımsız bir de değilsindir sanmam
Mevzu nafaka değil zaten
Acıtmak mevzu
Acır acitabildigin kadar
O seni acitmis sende onu acıt
Vur ses gelsin
Umursamayacak düzelecek sin yapacak başka bir şey yokk
Hayat devam ediyor
Sıkıntın olunca gelip böyle yazacaksin gidecek
Atacaksin icindekileri
Soran+1 yılNe zaman biticek bu sıkıntı 😥ne zaman😥😥😥😥😥uyuyamıyorum nefes almak bile cokk zor geliyor bana yemek zaten yiyemiyorum😥😥çocuğum ilerde babasız büyücek 😥😥çok kötüyüm
Soran+1 yılİnsalah her şey dediğiniz gibi güzel olur 😥bnim umudum bitti😥nolur dualarınızı eksik etmeyin nolur 😥😥😥
Soran+1 yılÇok haklısınız 😥Allah bin kere razı olsn
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim cokk😥
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl" eşime o kadar saygiliyken bağlıyken ve bu kadar güzel ve bakimliyken onun böyle bir şey yapmasinni aklım almıyor"
Demişsiniz açıklamanızın sonunda.
Evet kadınların aklı almıyor bu tür durumları. Çünkü kadınlar erkekleri gerçekten anlamıyor ve daha kötüsü de anlamaya gerek bile duymuyor. Erkekleri kendi değer ve yargılarına göre ölçüp değerlendiriyorlar. Ve sonuçta hemen hepsi ilişkilerinde hüsran yaşayıp nedenini de asla anlayamıyorlar. Hatta benim bu cevabımi okuyup saçma dönüşler, hakaretler yazan kadın üyeler de olacak. Onlar benim için sıradan, abtal insanlar. Ama arada sözlerimi anlatabilecek kişiler de olacaktır.
Şöyle bir örnek vereyim. Evinizde daha yavruyken alıp büyüttüğünüz, üzerine titrediğiniz, çok sevdiğiniz bir kediniz var. Birgün çocuğunuz çok istediği için evinize civciv aldınız. iş dönüşü bir baktınız ki kediniz civcivi parçalamış, etraf kan içinde çocuğunuz da travma geçirmiş şekilde ağlayıp duruyor.
Bu örnekte olduğu gibi eşiniz evinizdeki kedi, kız kardeşiniz de civcivdir.
Ve şöyle bir şey de var, özellikle belli yaşlardaki kadınlarda libido yüksek olur ve eniştelerine karşı yakın ve sıcak hissederler.
Bu tarz ilişkiler toplumda son derece yaygındır ama çoğu gizli kalır ortaya dökülmez.
Bu yaşadığınız durumda kimseyi suçlamayın derim. Teknik bir arıza yaşanmış ateşle, barut yan, yana konulmuş. Tavsiyem iyi bir aile psikologundan destek almanız olur.
00 Yorumla
+1 yılÇok üzücü ya ciddi bir tramva bir tarafta hayat arkadaşın çocuğunun babası bir tarafta senin kanından kardeşin. Allah sabır selamet versin. Yalniz kalmayın mutlaka avukata ve psikoloğa danışın. Çünkü başkasına anlatamazsınız bu olanları illa kulaktan kulağa geçer. Onlar da bu kötülüğün cezasını çekerler umarım. İkisi de adiymiş. Sen onun iyiliğini düşünürken belki de haberin olmayacaktı hiç. Kalbi temiz olanın her zaman karşısına çıkıyor işte. Kesinlikle o kardeşi ve koca olacak herifi hayatından sil. Temiz bir başlangıç yapmaya çalış bebeğinle birlikte emin ol yapanlar var benim de tanıdığım var hamileyken boşanan bile var. O gücü kendinde topla ve güzel bir şekilde devam et. Umarım hak ettiklerin çıkacaktır karşına. 🌸
33 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun nolur dualarınız eksik olmasın😥😥😥
- +1 yıl
Canım benim inşallah toparlarsın kendini Allah yardımcın olsun 😔💕
Soran+1 yılCokk teşekkür ederm Allah bin kere razı olsn 😥😥
+1 yılSöyleyin herkese.
Böyle karakterde olan insanlar, ilerde başkalarının içinide yakmasın diye söyleyin, duyulsun rezillikleri.
Yapmaya gelince yapıyorlar ama iş bu raddeye gelince, "eline ne geçecek?" Demesini biliyorlar. Sizin elinize ne geçti? Diye sorası geliyor insanın.
Çocuğunuz ilerde öğrenir ise o da ibret alır. Böyle insanlardan olmaz ve hayatın zorluklarını görmüş olur. Ve böyle bir şey gizli kalmaz, elbet ortaya çıkar. Sizi bu kadar üzmeyi göze alıyorlar ise siz neden bunların oyununa geliyorsunuz?
210 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru 👏🏿
Soran+1 yılÇok doğru soyluyorsunuz😥ama neyi düşüneceğimi bilmiyorum bir yandan ailem annem babam bir yandan çocuğum ne yapicam ne edicem çok çaresizim😥😥😥
- +1 yıl
Onlar çaresiz kalsınlar siz değil. Siz her türlü doğru karakteriniz ile ayağa kalkarsınız. Onların kalkmasına izin vermeyin.
Soran+1 yılKorktuğum her şey başıma geliyor çocuğum babasız büyücek 😥😥belkide herkese anlatınca ailem düşman olur bana😥😥
- +1 yıl
Aileniz size niye düşman olsun? Böyle bir şeyde düşman olan aile olma şerefine bile laik değil.
Soran+1 yılHaklısıniz 😥dicegim hiç bir şey yok gerçekten 😥Allah razı olsn
- +1 yıl
Sizden de Allah razı olsun.
Bu hayatta korkanlar kaybeder. Korku ile yaşamayın, duruşunuzu gösterin onlar korksun!
Soran+1 yılKorkuyorum çünkü çocuğum ilerde ne yapar bilmiyorumm ne eder elimde delik yok çok çaresizim içimde boğulacak gibiyimm😥😥😥
- +1 yıl
İleriyi ilerde düşünürsünüz. O zamana hayatınızda çok şeyler değişir. Sadece anne yetiştirmesi ile çok güzel bir evlat edinirsiniz.
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim çok😥
Okurken daha en baştan boğazım düğümlendi.. Çok üzücü. Ve o şe*refsiz utanmadan çocuğunu düşün diyor aşağılık kendi çocuğu düşünmüş mü. Kız kardeşini de dayaktan gebertmek lazım. Kahroldum. Allah sabır versin acını paylaşıyorum. Çok ağır çok... Böyle şe*refsiz ırz düşmanı bir babayla büyütme çocuğunu. En şerefli kararı almışsın. Hala evlilik sürdürmek hata böyle biriyle. Yüzünü şeytan görsün. Adımından asla geri dönme. Ne ilksin ne de son olacaksın zevk alırken iyiydi. Cezasını çeksin aşağılık yaratık!
24 Yorumla
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsn sizden çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için😥keşke ayakta kalmaktan başka çarem olsaydı
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😥
- Aile & Toplum konusunda 971 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Öncelikle bu işi psikolog destekli yapmalısın. O ikisini de rezil kepaze et. Madem böyle o. rospuluk yaptılar cezalarını çeksinler. Aile, akraba, arkadaş kim varsa artık bilsin. Herkes suratlarına tükürsün. Elimde delil yok deme mahkeme inceler mesaj kayıtlarını vs. Çocuğunu da kesinlikle alamaz zaten. Sakın olayı saklama sakın. Hem tazminatını fazla alırsın hem millet sana yüklenmez hem de ileride keşke söyleseydim demezsin. Kardeşinle bir daha görüşeceğini sanmıyorum. Allahın belaları. Rezil rüsva olup psikolojileri seninkinden çok daha fazla bozulur umarım.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısıniz Allah sizden razı olsun dualarınızı eksik etmeyin😥😥bn onların rezil olmasını bıraktım çocuğum ilerde ne düşünür böyle bişi yapacak diye bana tepkisi ne olur bilmiyorum çünkü eşim eğer duyurursan ilerde çocukta sana düşman olcak diyor napicamm bilmiyorum😥😥
- +1 yıl
Çocuk sana kesinlikle düşman olmaz. Aksine o itlerden tiksinir. Sana da der ki helal olsun anne ne güçlü kadınmışsın. Çocuğunu kullanarak seni manipüle etmesine müsaade etme. Mahkemeye gerçek boşanma nedenini söyle. Ciddiyim söylemezsen içinde kalacak. O it de ileride bir şey olmamış gibi davranıp, suratına gülecek.
Soran+1 yılHaklısınız galiba ama ailem ne der bilmiyorum ne yapar onu kestiremiyorum çok çaresizim 😥
- +1 yıl
Aileni boş ver. Sen bunu psikolog ve avukatla hallet. Onların duygusal yaklaşımı seni etkilemesin. Susturmaya çalışabilirler saçma sapan
Soran+1 yılPsikologa gitmedim daha ama avukatım biraz bekle diyor benim bekleyecek düşünecek mecalim kalmadii😥😥
- +1 yıl
Anladım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBak güzel kardeşim, senin o zillli kardeşin gelip namussuz kocanı ayartmış. Sen ekmeğinizin peşinde çalışırken ikisi de sana acımamış. Aptal yerine koymuş. Hala sen rezil olursun diye seni baskı altına almaya çalışıyor. Sen neden rezil olacaksın ki? Sen naptın ki rezil olacak? Acıma, bakma göz yaşlarına , rezil et bu pislikleri, çekişmeli boşan, tazminatını ve çocuğunu al, pişman olursun, bırakmaz bunlar çocuğunu da sana.
56 Yorumla
Soran+1 yılÇocuğumu asla aslaa bendennn alamazzz aslaaaa kafayi yerimmmmm kafayı yerim. elimde delil yokk o an hiç bir şey yapamayı şok oldm ve dışarı çıktım elim ayağım titriyordu. şu an da bana elinde delil yok kendini boşa yipratma kendini de bizide çocuğumuzuda rezil etme diyorlarr ailen sana düşman olur diyor çok çaresizim Allah'ım nolurr al canımı😥😥
Cevap sahibi+1 yılO zilli kardeşin üste de çıkar, ahlaksız olmasa zaten bunu yapmazdı, anlat ailene, bak sonra dört dörtlük kocasını boşadı diye sana saydıracak millet, yarın bu arsızlar seni bile aldatmakla suçlayabilir.
Cevap sahibi+1 yılDelil olmasına ne gerek var , bu kadar mı sözüne güvenilmez bir imajın var , ailene anlat , haya etmesi gereken rezil olacak kişi sen değilsin
Soran+1 yılHayır öyle değil ben şu an dersem ztn herkes inanır ama mahkemede bunu dersem inkar eder delilimm yokk😥😥😥😥😥
Cevap sahibi+1 yılMahkemeyi boş ver, reel hayat daha çok yoracak seni, mahkemeyi avukatına sorarsın,
Soran+1 yıl😥😥ben kendime geldiğimde tekrar düşüncem çok teşekkür ederim cokk😥😥😥çok çaresizim o kadar çaresizim ki
- Aile & Toplum konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bişey ya. Allah yardımcın olsun. Kardeşini de o adamı da hayatından def et gitsin. Gerekirse rezil et ikisini de yaptıkları yanına kalmasın ailene anlat yaptıklarının cezasını çeksinler. Senin rezil olacagın utanacağın bişey yok. Asıl rezil onlar.. Ne güzel elinde mesleğin de var cocugunla beraber kendine bir yol çiz derim
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim nolur dualarınız eksik etmeyin😥
En azından senin ki yabancıya gitmemiş. 😃 Ne ciddiye alıyorsun ki bu kadar, ilk senin mi başına geliyor. Kimler kimlerle yatıyor. Biriyle berabersen ya onu iyi tanıyacaksın ya da bu riskleri göze alacaksın. Kimse sahipli malımız değil. İnsan dediğin şeyden ne bekliyorsun. Onunlada yatar bunlada yatar. Senle yatan başkasıyla da yatar. Ama beraberken yatar, ama ayrılınca yatar. En son gider toprakla yatar. İnsan hep yatar. Etik bulmuyorsan boşan geç. Ne dert ediniyorsun kendine. Bu senin sorunun mu? Başkasının sorunlarını üzerine vazife gibi düşünüp durma. Kimin kiminle yattığı senden daha değerli mi ya. Evliliğin bir kanunu var. Seninde yasal hakların. Bir yerden kendi sorumluluklarını almaya başla. Bu güne kadar hep mala bağlamışsın kendini aç gözünü artık.
10 YorumlaÇok şaşkın ve üzgünüm. Aldatılmak başlı başına bir yıkım..! Kardeşinizin olması daha da kötü. Davanızı açmışsınız zaten. Çekişmeli olsun, yapınca utanmamışlar reziller. Psikolojik destek alın lütfen. Evladınız için de güçlü olmaya çalışın lütfen 😔
33 Yorumla
Soran+1 yılNapicam bilmiyorum elimde delil yokk o an hiç bir şey yapamadim çünkü donmustum napicam bilmiyorum herkese anlatırsam ailem bana düşman olur ve çocuğum ilerde ne tepki verir bilmiyorum😥😥
Soran+1 yıl😥😥😥
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılvay alçak vay Allah cezasını versin yay aileye rezil olsunlar kızım hiç İslam aile hukuku da mi okumadın erkek kadın nikâh düşerse aynı ortamda duramaz diye. Senin eve girmesine neden izin verdin. Ah be kızım. Bosamali anlaşma değil yay mahkemede de herkes duysun kardeşini de annene babana söyle
10 Yorumla Anlasmali bosanmayida olayi gizlemeyide aklindan cikar. Birak herkes herseyi bilsin, bilsinki kendi kafalarindan urettikleri sebeplerle sana yuklenmesinler
24 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorum böyle bir şey yaparsam ailemde bana düşman olurr napicam bilmiyorum çocuğum ilerde bana kizarmi ne der bilmiyorum yemin ederm bilmiyorum😥😥😥
Soran+1 yılPeki ben ne dicemmmm bennn 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥
+1 yılİyi bir avukata git, güzelce bir anlaşmalı boşanma protokolü yaptır, çocukların ve kendi hayatını güvence altına al, kardeşine ve kocana bas tekmeyi gitsin.
26 Yorumla
Soran+1 yılOnlara ztn bastım tekmeyi Allah onların belasını versin çok kötüyüm napicam bilmiyorum herkese anlatmalıyım bu olayı elimde delil yok 😥😥😥😥
- +1 yıl
Anlatma kısmı kalsın, önce boşanmaya bak. Mesajla falan itiraf ettirebilirsen iyi olur.
Soran+1 yılMesajla itiraf ettiremem bana delilin yok deyip duruyor kime anlatsan inanmaz ve herkes sana düşman olur çocuğun bile ilerde senle düşman olur deyip duruyor çok kötüyüm Allah'ım nolur al canimix😥😥
- +1 yıl
Psikolojik algı çekiyor, dişli bir kadın avukata git kendi başına iş yapma
Soran+1 yılDelil yokk elimdee 😥😥😥😥😥
- +1 yıl
Avukat bilir yapacağını
+1 yılYa o kardeşinin yaptığına ne demeli? Ablamın yuvası yıkılır demez mi insan? 2 yıl boyunca hiç bir şey sezmedin mi? Birbirlerine bakışlar, hareketler, telefon vs, ya çocuk kaç yaşında?
12 Yorumla
Soran+1 yılSezmedim sezmedimmm lanet olsn ayakta uyutmuslar ya da ben çok saf yaklastim hayatımda böyle bir şey düşünmedim düşünmezdim de kendi gozlerimle görmesem asla inanmazdım eve sakalasiyordi arada bende ne bileyim her enişte baldız ilişkisi sandım 😥😥😥😥😥canım çok yanıyor 😥😥kızım 3 yasinda
- +1 yıl
Kıyamam sana bebeğim. Üzgümüm
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl21 yaşına kadar sıradan bir insanın 35 - 40 yılda ettiği tecrübeyi ettim ve kesinlikle anlaşmalı boşanma rezil et ikisini de insan içine çıkacak hal bırakma sonra ayakta dik dur
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum yemin ederim cokkk çaresizim o kadar çaresizim ki anlatamam. çok yoruldum çok yoruldum bana eğer herşeyi söylersen olan sana olur diyor ailen san düşman olur çocuğunda ilerde sana düşman olur ve elinde delil yok boş ugrasms diyor çok kotuyummmmmm gerçekten Allah'ım al canimii😥😥😥
- +1 yıl
Öyle deme çocuğun sana niye düşman olsun sonra bunları sana mesajla veya telefonda sesli söyledi ise onların kaydı var al sana delil
Soran+1 yılHayır ben mesajla yazarken inkar etti ne diyorsun dedi bunları iş yerime gelip soylediii 😥😥😥😥😥😥😥😥😥
- +1 yıl
Bana takip atar mısın bu konuda sonuna kadar arkandayım
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nafaka tazminat ne varsa al. ikisini de rezil et. Allah yardimcin olsun. Ins onlar da allahindan bulurlar
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim cokk 😥😥😥😥herkese anlatsam çocuğum ilerde ne düşünür bilmiyorum ne yapsam bilmiyorum hiç kendimde deglm yemin ederm😥😥😥
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Eğer gerçekse onlar rezil olmayı hakediyorlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılKorkuyorumm çok korkuyorumm her şey daha kotu olcak diyee çok korkuyorum elimde delil yokk o an bir şey yapamadım nefes alamadım donmustum çünkü 😥😥ve bana eğer herkese anlatırsan kimse sana inanmaz elinde delil yok herkesi kendine düşman edersin ailende senle düşman olur ve çocuğunda ilerde sana dusman olur diyorlar çok kötüyüm kendime gelemiyorumm kafam hiç iyi değil yemin ederim çok kötüyüm Allahim nolur alsin canımı dayanamıyorum😥😥
Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Yolver gitsin başka insan mı yok. Kardeşine de yol ver ve herkese rezil et bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim Allah razı olsn düşünüp söylemeniz bile benim için destek 😥😥
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkurken kalbim parçalandı anlaşmalı boşan ama herkese anlat bacım yaptıklarının bir bedeli olmalı ama sen önce sakin kalmaya çalış kendin ve çocuğun için önemli olan senin sağlığın şu an ondan sonra sakin ve sağlıklı kararlar al ve lütfen bedelini ödet ona Allah yardımcın olsun 😓😓😞😢
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsn gervekten napicam ne edicem bilmiyorum tek bildiğim şey çok yoruldum nolur dualrinizi eksik etmeyin şu an ne desem bilmiyorum ne dediğimizde bilmiyorum 😥😥😥
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok gecmıs olsun allaha bırak üzülme sen guclu ol bosan allah sana sabır versın
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah bin kere razı olsn😥dualarınızı eksik etmeyin lütfen😥😥
+1 yılCok zor ya ne desem bilemedim, normalde ayrilma derdim ama gene diyorum ayrilmadan bir cozumu varsa oyle yapin
10 YorumlaBen 32 yaşında olmama rağmen bakirim, Kendimi eşime saklıyorum, İnsanlar eşini nasıl aldatır aklım almıyor
10 YorumlaGeçmiş olsun
Evet yanlışları büyük sen çocuğunu
Düşün. Boşan tabikii donuna kadar al
10 Yorumlarezil et, bi daha evlenecek olursa bilsin dünya alem
20 Yorumla
+1 yılasla susma ikisini de rezil et. igrenc insanlar
20 Yorumla
+1 yılYemin ederim hayatımdaki en büyük korku yaa yani sırf aldatılmamak için asla evlenmeyi düşünmüyorum. Sana yapılan bu midesiz, aşağılık tavırları kesinlikle siğneye çekme elinden geleni ardına koyma bırak rezil olsunlar abi yani fani dünya yaşattığı şeylerin cezasını çekmeden gebermesin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😥😥😥Allah razı olsn😥😥😥
+1 yılKardeşin nasıl yapar bunu asıl ben ona şaştım kaldım.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan Allah yardımcın olsun korkma çocuğa bişi olmaz boşan net
11 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak ister misin
+1 yılÇok üzücü bir durum. Dertleşmek istersen dinlerim seni
10 YorumlaAh güzel kardeşim ben de şu an derdinle üzüldüm. Ne denilebilir ki, hayat işte neler gösteriyorsun
10 Yorumlavar mı cidden böyle hayatlar ya hem baldıza hem hatuna
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok zor bir durum allah yardımcın olsun. Mesleğin elindeymiş zaten boşanmaktan çekinme her türlü yetersin çocuğuna. Ben durumu saklmazdım herkese derdim. Yaşarken iyiydi şimdi duyulmasın istiyorlar. milletin yüzüne bakamasınlar.
03 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle yapmayı düşünüyordum😥ama bana eğer öyle bişi yaparsan ailende snaa düşman olur elinde delil yok diyorr kendime geleemiyorum konuşacak mecalim kalmadı nolur dua edin nolur 😥
Cevap sahibi+1 yılEn büyük delilin herşeyi görüp duyan allah sonra gözlerin. Evet ailen içinde bu durumu kabul etmek zor. Evladı evladının yuvasını bozuyor. Başta ağır gelsede sonradan kafalarına dank gelir. İnsan durduk niye kardeşine ve eşine böyle iftira atsın. Gerekirse onlarlada görüşme sen kendi hayatın ve kendi doğrun için yaşa
Soran+1 yılÇok haklısınız evet😥😥ama her şey öyle durmuyor çocuğum ilerde anne neden teyzemke konuşmuyoruz ya da babam nerde ya da ailen bn ne ddicem😥😥 bilmiyorum 😥😥tekrar çok sağ olun cokk
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir tanemi çocuğunuz var. anlaşmalı boşanın ve ardınıza bakmadan gidin o şehirden onların yanından. kendinize yeni hayat kurun
10 YorumlaZor bir durum psikiyatri hemşiresiyim yardımcı olabilirim istersen
13 Yorumla
Soran+1 yılBuyrun 😥😥😥
+1 yılBen olsam herkese anlatırdım. Anlaşmalı boşanmak yerine donuna kadar alırdım. Savunmaları kabahatlerinden büyük ya resmen olay olmasın diye kimseye söyleme anlaşmalı bosanalim demis. Rezil
10 Yorumla
+1 yılKıçında ki kirli dona kadar al ve boşa. Sır olarak kalacak diye. Mahkeme falan bitene kadar sus. her şey bittikten sonra İNTİKAM💙
10 Yorumla
+1 yılBen olsam var ya onları o banyoda bastığım an s*kmiştim belalarını. Herkese öyle bir rezil ederdim ki yedi düvel duyardı, şerrolar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhayatın darbesi hangisine ne dicen ki
15 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende onu demek istiyorum ne yapicam ne edicem çocuğum ne olcak ilerde 😥😥😥😥
- +1 yıl
açıklama yapılacak akıl verilecek bir durum değil inan ki her türlü çıkmaz yol :(
Soran+1 yılEvet evet evetr 😥😥😥😥
Soran+1 yılSaat 4 uyku tutmuyor tutmuyor kafayı yedim kaldıramıyorum dayanamıyorum 😥😥😥
- +1 yıl
hım sohbet etmek istersen kafan dağıtmak yazabbilir ya uyuyamaz ki haftalarca o evde
+1 yılOnlar banyodayken senin kızın neredeydi
115 Yorumla
Soran+1 yılKızımı kendi keyifleri için eltimlere bırakmışlardii😥😥😥😥😥😥😥
- +1 yıl
Yok artık.. kaç yaşında kızın
Soran+1 yıl3😥😥😥😥😥😥😥😥
- +1 yıl
Olayı saklama özellikle mahkemede, utancak olan sen degilsin onlar. Öyle bi boşan ki hem kizinin hem kendi hayatıni garantiye al
Soran+1 yıl😥😥elimde delil yokkk😥😥😥😥
- +1 yıl
Bunlar telefonla falan yazısıp konuşmamış mıdır döküm çıkmaz mı ki
Soran+1 yılTelefonla neden konusunlar maalesef o kadar profesyoneller ki 2 yıl boyunca beni ayakta uyutmuslar ne yaptiysalar evde yapmışlar 2 yıl boyunca ama ayrı bir telefonda kullanmış olabilirler bunu bilmiyorumm ama bn eşime çok güvendim cokkkk telefonu bile şifreli değildi 😥😥😥😥
- +1 yıl
Eşini boşverde kardeşininki koyar insana
Soran+1 yılHemde nasıl şu an kendimi hissedemiyirum yemin ederm bn bitmisim haberm yok😥
- +1 yıl
Kendine sakın yüklenme senin bir suçun yok. Karaktersizlerin yüzünü görmüş oldun en azından hayatında boyle insanlar olmayacak. Bu arada utanmadan kanıtlayamazsın dio ya kardeşin şöyle bi sağlam dövemedin mii
Soran+1 yılHayır kardeşim şu an ortalikta yok karşıma çıkmıyor 😥😥
- +1 yıl
O an keşke pataklasaydın
Soran+1 yılPataklamayla olmuyor bu işler ben öyle şeyleri yapan biri değilim bir karincayi bile incitmem gerevkten yemin ederm namazimdayim dinimi yerinde yaşamak için elimden geleni yapıyorum bunu şu an kendimi ovemk için demiyorum ama o gün içmekle büyük hata yaptım hayatımda ilk defa içtim😥😥
- +1 yıl
Hata ve gunah farkli seyler , herkesin inancı kendine... Sen kebdine haksızlik yapma yıpratma kebdini meydabı onlara bķrakma yebi hayatın icin destek olacak sekilde sana ve cocuguna alacaklarini al defolsunlar gitsinler yeni hayat kur
Soran+1 yılAllah razı olsn😥
Şaka olmalı bu yaa nasılll
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke şaka olsaydı 😥😥bnde inanmazdım bendeeee keşke şaka olsaydı 😥😥😥😥
Soran+1 yılKeşke böyle bir şey olmasaydi bende hala inanamıyorum kafam yerinde değil çok kötüyüm yemin edemr çok kötüyüm 😥😥
Soran+1 yılKeşke böyle bir şey olmasaydi bende hala inanamıyorum kafam yerinde değil çok kötüyüm yemin edemr çok kötüyüm elimden hiç bir şey gelmiyorrrrr😥😥
+1 yılSusma anlat herkes bilsin öyle kardeş de kocada olmaz olsun
20 YorumlaKabahat %70 kardeşinde %25 sende %5 kocanda.
Bir kere aranızda problem olmasa kardeşinle niye ilgilensin ki?02 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam kimseye anlatmam, susman karşılığında benim gözetimim altında haftada iki kere birbiriyle zorla s. KS yaptırır ikisininde pskolojisini dibe kadar çökertirdim. Birbirinin yüzüne bile bakamaz hale getirirdim. Böylece evliliğide kurtarır, iki kere madur olan kocamıda kardeşimin elinden alırdım.
Soran+1 yılNe diyorsunuz yaa
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbir kardeşin evli mi
iki kardeşinde rezil olacak dolayısıyla sende rezil olacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabi bu gerçek olamaz demi gerçek olamz
15 Yorumla
Soran+1 yılKeşke gerçek olmasaydı bende böyle şeyler asla olmaz derdim ama şu an yemin ederm hayatimmm bitti tukendimm çok tukendimm😥😥😥
Cevap sahibi+1 yılAllahım... ALlah sana bol sabır versin. Bence ne yap biliyor musun kız kardeşinle ve eşinle ayrı ayrı konuşmaya git ve kendi cebinede bir ses kaydedici koy ama küçük olsun asla belli etme onlarla buluşmaya gittiğinde hemen onu aç mesela ilk eşinle buluşmaya gittin ya hemen ses kaydediciyi aç ve onu konuştur ilk önce yaptıgı rezilliği söyle ama ayrıntısıyla sen kardeşimle beni nasıl aldatırsın sizi banyoda yakaladım hiç utanmanız arlanmanız yokmu diye olayı tümüyle anlatarak sitem et olayı söyle mutlaka delil olarak sonra oda zaten pişkin pişkin anlatacak şu yüzden yaptım bu yüzden yaptım diye sonra onu tehdit et herkese söylicem yaptıklarınızı diye oda muhtemelen sana kimse inanmaz diye savunmaya geçecek. Eşinele yaptıgın kkonuşmanın aynını sonra kardeşinle yap kayda alarak. Ama çok dikkatli olmalısın böyle yaparak elinde bir delil olacak mahkemede. ve aynı zamanda onlar rezil olacak. İnşallah işe yarar lütfen üzülme çok zor bir süreç hayatta herkesin bir imtihanı var sen şu an eşn ve kardeşnle sınanıyorsun her şey hallettiken sonra psikolojik terapi al mutlaka birde bi filmden görmüştüm ne zaman üzgün oldugumuzda her şey yolunda dersek daha iyi oluyormuş her şey. bende üzgün olunca hep bunu yapıyorum ve şunu unutma beynmize iyi oldugumuz gerçeğini sürekli söylersek gerçekten iyi oluruz eminim çok güçlü ve iyi niyetli bir kadınsın o kötü insanlar cezasını bulacak emin ol...
Soran+1 yılCokk teşekkür ederm Allah razı olsn sizden dediğiniz o ses kaydı şeyini bende düşündüm fakat avukatım biraz bekle dedi şu an öyle bişi yaparsan anlarlar dedi bende bekliyorum işte nolur dualarinzii eksik etmeyin😥😥
Cevap sahibi+1 yılne demek bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Avukatınızı dinleyin o zman. Ama ben olsam kendi bildiğimi okurdum bence avukatından gizli yapmaya çalış önceden itiraf etmişler zaten gene ederler kendi kendine ama yaparsan eğer bunu sakin olma onlarla konuşurkenrol yaptıgın anlaşılır kız bağır çağır ki gerçekçi olsun. Bunlar benim düşüncelerim genede sen bilirsin nolur adalete inan olur mu sen çok değerlisin bunu unutma :(
Soran+1 yılTekrar çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsn sizden😥😥
- Aile & Toplum konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılHain kostok
10 Yorumla
+1 yılTek bir şey söylim kocan sorun yok kardeşin adamı yoldan çıkarmış
00 Yorumla
+1 yılrezil et direk affetme..
ikisini de sil..20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılCiddiysen psikolojik destek al
01 Yorumla
Soran+1 yıl😥😥😥
Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. yabancı değilmiş üzülme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll soru değilse bu konuda napıcağın çok kolay aslında
00 Yorumla
+1 yılAyrıl hayatım kimse merhameti hak etmiyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah bosanirsin
10 Yorumla Bence eşin değil bacın yollu
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCiddi bir soru ya da gercek bir soru degil bu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılsıkıntılı durum
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki çok teşekkür ederim Allah razı olsn
+1 yılİnanmak istemiyorum
00 YorumlaHep kadınlar aldatacak değil
02 Yorumla
+1 yılonların #### ..
00 Yorumla
+1 yılNasıl yani
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKardesinle nasıl yakinlasmis ya
00 Yorumla- Devamını Gör (3)