Eşim beni kız kardeşimle aldatıyor, ne yapacağım?

Öncelikle nasıl konuya girecem bilmiyorum bildiğim tek şey çok yoruldum hemde çok. psikolojim alt üst oldu. nerden başlasam bilmiyorum öncelikle evet eşim olacak kişi beni kız kardeşimle aldatıyormus hemde 2 yıl boyunca 😥ben devlet memuruyum. kizim küçük olduğu icin işe giderken kardeşim benim eve gelir kızıma bakardi ki en azından ben öyle sanıyordum taa ki bir hafta önceye kadar. kiz kardeşim çocuğuma bakıyor diye ben ona ne hediyeler sürprizler yapardım neyse 1 hafta önce kardeşimin doğum günüydü bende işten erken çıktım ve pasta hediye alıp eve gittim keşke girmeseydim de o şeyleri görmeseydim😥eve gitrim ve sessizce kapıyı açtım çünkü sürpriz yapicaktm.😥ve gittim kız kardeşim ve eşim banyoda beraber çıplak bir vaziyette gördüm ve sesleri o iğrenç konuşmaları duydum 😥😥keşke duymasaydim keşke görmeseydim ve içerde eşim olcak kişi kardeşimin doğum gününü kutlamış her yeri güllerle süslemis dayanamadım nefes alamadım şok geçirmiş gibiydim ve ordan sessizce ayrıldım 😥arkadaşımda kaldm meseleyi kimseye anlatamadım neyse iş donus vakti olunca eşim aradı açmadım mesaj attı nerdesn diye bende bitti bosaniyoruz dedim ağladı neden falan dedi gururuma yediremedim soylemicektm ama dayanamadım çünkü alkolluydumve hayatımda ilk defa alkol içmiştim ve ağzıma geleni söylemişim. ona bosanicagimizi soledim herkese rezil etmek geliyordu içimden ama yalvardilar hem bana herkese söylersen ne geçecek eline olan sana olcak çocuğunu düşün bilmem ne bilmem ne ilerde çocuğun büyürse ne diceksn falan neyse boşanma davayı actim hala yalvariyor anlaşmalı bosanalim kimsenin bu şeyden haberi olmasın diye ne yapicam ne dicem bilmiyorum o kadar doluyum ki şu an yazmak istediğim bir sürü şey var ama asla sığmaz buraya içim paramparca kalbim sızlıyor bütün vücudum ağrıyor bedenim ruhum ben bunları hakedecek naptım. eşime o kadar saygiliyken bağlıyken ve bu kadar güzel ve bakimliyken onun böyle bir şey yapmasinni aklım almıyor çok yoruldum napicam ne edicem şu an tek düşündüğüm şey çocuğum
Eşim beni kız kardeşimle aldatıyor, ne yapacağım?