Aile & Toplum Arkadaşlarınızla yapmaktan keyif aldığınız aktiviteler nedir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Herkesin ilgi alanı farklı tabi senin arkadaşlarınla yapmayı en sevdiğin etkinlik nedir?Benim ne olduğunu demem gerek yok sanırım bilen biliyor😀😀 Arkadaşlarınızla yapmaktan keyif aldığınız aktiviteler nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Kahve ve gündemdeki gıybetleri masaya yatırıyoruz😀 1 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Öyle aktivite uygulayacağım bi arkadaşım yok efendim.. 1 tane dostum var o da şu an burada değil.. 0 0 Yorumla
nilsee Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 89% +1 yıl Herkesle farklı genelde anlastigin insanla her şey zevkli oluyor 0 0 Yorumla
Ragnarøkkr Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 91% +1 yıl Hanım arkadaşlarımızın tezahüratları eşliğinde gerçekleşen halı saha maçları. 0 0 Yorumla
Murtifes Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Plansız yaptığımız her şey mükemmel. Planlayarak yaptığımız her aktivite hüsran. Sebebini bilmiyorum ama durum bu. 0 0 Yorumla
İtalyanKürdo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 504 cevap paylaştı. Oturup saatlerce bira içmek 0 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 899 cevap paylaştı. Dedikodu 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yemek yemek😂 0 0 Yorumla
aylinbirgunn Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sabah güzel bir havada parka gidip sohbet etmek. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kahve ve gündemdeki gıybetleri masaya yatırıyoruz😀
Öyle aktivite uygulayacağım bi arkadaşım yok efendim.. 1 tane dostum var o da şu an burada değil..
Herkesle farklı genelde anlastigin insanla her şey zevkli oluyor
Hanım arkadaşlarımızın tezahüratları eşliğinde gerçekleşen halı saha maçları.
Plansız yaptığımız her şey mükemmel. Planlayarak yaptığımız her aktivite hüsran. Sebebini bilmiyorum ama durum bu.
Oturup saatlerce bira içmek
Spor , macera yapmayı seviyorum
Dedikodu
Karaoke
Yemek yemek😂
Sabah güzel bir havada parka gidip sohbet etmek.
Grup eglencesi
Kahve sohbet