Açıkçası ben seçemedim, karaoke ve beraber tatile çıkmak dışında hepsini yaptık. 😄 Yapamadıklarımızı da bu sene yapacağız inşallah. İnsanın arkadaşlarının olması çok özel, güzel ve değerli hissettiren bir şey özellikle böyle bir soruyla da yine bir farkındalık oluşturmak istedim. 😇 Dostlarım ve arkadaşlarım iyi ki varlar, iyi ki varız.. 😎 🎈 Peki siz en çok hangisi veya hangilerini seviyorsunuz? ☄️ ✨ 🎤 🎆
Arkadaşlarınızla yaptığınız/yapacağınız aktivitelerden en çok hangisini seviyorsunuz?
En çok kuzu ızgara olayını seviyorum. Yılda bir iki kez toplanır yaparız bu etkinliği. Sonra gecenin ansızında hadi lan çorba içmeye gidelim derim takarım peşime. Günübirlik şehirlere gideriz gezer içer döneriz. Aramızdan kimi ne eksiği varsa onu tamamlarız asla mahcup durumuna düşürmeyiz. Birbirimizle dalga geçer, üçüncü şahıslara karşı koruruz. Birlikte film dizi izlemeyi, parklara gidip çekirdek kola dedikodu yapmayı severim. Ama en güzel olanı evde toplanıp, çayı demleyip her konudan sohbet etmek oluyor. O samimiyetin verdiği huzur apayrı.
Normalde kola sevmediğim için içmem ama çekirdek, kola ve arkadaş olunca nasıl iyi gidiyor meret ya bak aklıma geldi de bizimkilere söyleyeyim bir gün yapalım. :D
Fatih Terim ile devam edeceğini söyledi başkan seçildi. 1 ay sonra Fatih terimi kovdu. Alakasız karaktersiz insanları kulübe getirdi. Abuk subuk hoca getirdi şimdi tazminat için kovamıyor. Başkanlık nasıl yapılmaz çok iyi gösterdi. Kanser etti bizi
Haberlerde bazen nadir de olsa kulak aşinalığım oldu. Sorunlu bir adam olduğuna dair şeyler söylendi de Fatih Hocanın gidişine onun sebep olduğunu bilmiyordum. Her zaman söylerim bir insan kendini kötü yönde ya da sırf ün kazanmak için gösterecekse eğer -gerçi bu da bir kendini bilme sanatıdır zor yapılır ama- perde arkasında kalmayı üzerine vazife edinmesi lazım. Aksi durumda o üzerindeki unvan çok sakil duruyor.
En cok sevdigim arkadasim ile orman evine gideriz orada atlari alip ormanda birbirimizi kovalariz. Atlari o kadar zorlariz'ki catlayacak durumuna gelirler. Gece ormanda dagin tepesinde olan kiliseye ilk varan kazanir. Kendisi tek motorlu/pervaneli ucak kullanir o ucak kullanirken yan cami hafiften acip sigara icmek ayri bir keyif :) Birde gece ansizin onunla araba ile baska bir sehire/ulkeye gecebiliriz. Genelikle paris oluyor oda 300Km bize. Ah Yannick ozledim kendisi Şu an israil'de.
birlikte ortaköy beşiktaş sokaklarında yürüyüp gülmek bana çok eğlenceli geliyor birçok aktiviteye bedel benim için. yapmak istediklerim var ama çok keyif alacağımızı düşündüğüm beraber büyükler için olan lunaparka gitmek tatile çıkmak bir yarışma programına seyirci olmak sokakta sokak müzisyenlerine eşlik edip şarkı söylemek vs. vs...
Bu yüzden yazları çok seviyorum.❤️ Yazın güzel Mersinimin o eşsiz sokaklarında beraberce gülüp eğlenmek sohbetler etmek. Paha biçilemez..☺️ İyikiiiiii varlar...🎈🎈🎈🧿🧿🧿
eğlenmek ve dışarda sosyalleşmek bunu seviyorum arkadaş dedin mi bir araya gelince Eğlenebileceğin mutlu olabileceğin sohbet edebileceğin farklı aktiviteler yapabileceğin Keyifli vakitlerdir ❥❥
Milletin ne guzel dostlari var ya... ben lise sinif arkadaşımla beraber şehir dışına gittik okul gezisiydi, beni birde zorla götürdü:) ve beni sattı diğer kızlarla ben ml ml dolaştım tek başım telefonum bile yoktu :(