Aile & Toplum Arkadaşlarınızla yapmayı en sevdiğiniz aktivite nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 60 Yapay Zekaya Sor Sadece arkadaş olarak sormuyorum bu sevdiğiniz kişi (ler) de olabilir? Arkadaşlarınızla yapmayı en sevdiğiniz aktivite nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Görsel ya😂😂😂😂😂😂Arkadaşlarımla mekânda kahve ya da sahilde çekirdek keyfi.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl keyfisi* 😄 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kediii? Bu ne ablacımm, başka fotoğraf mı bulamadın? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben bş sorun göremiyorum jdkd Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Gezmek sohbet ve dedikodu yapmak alışveriş yapmak yemek içmek pijama partisi falan 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Dedikodu olmadı. Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Erkek ortamını biliyorsundur. Agalarla insan olmanın verdiği gücü zekayı vs sonuna kadar kullanmak derim 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Toplu şekilde s.. mak değil en azindan ahahah 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Hsjdjs Yorumla
Dépaysement_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kutu oyunu oynamak 😛 1 9 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Mangolu fırozın içmek 😋 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Vapura binip ruslarla konuşmak 😝 Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kumpir gömmek (ağızda tuhaf tat bırakanlardan sjdj) Yorumla Dépaysement_ 1 yıl En bombasıııııı geliyo hazır mısın Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Kısmetini kapatmak sjfkakdkfkcökfksmcöd Yorumla Soran 1 yıl YA ALLAHhhhh Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Bismillah Allahuekber Yorumla Soran 1 yıl Lübnanlı hocamızın lafı vardı, "allah give me ya صبر" kdkd Yorumla Dépaysement_ 1 yıl Inshaallah حبیبی ınshaaaallah Yorumla
ЛҽЬula_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Sohbet etmek (benim sevdiğim bir konuda 😅) 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Hangi konuları seviyorsun 😃 Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl Din felsefe bilim wjsjdh ya da dedikodu dışında herhangi bir konu Yorumla Soran 1 yıl Aha tam yerine bastın jsjdhd Yorumla ЛҽЬula_ 1 yıl 😄 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gezmek, sohbet muhabbet 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sohbet etmek 1 8 Yorumla Soran 1 yıl En sevdiğin konu neyy 👀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hiçbir konuda en'im yok. Genelde birbirimizin ilgi alanları olan konulardan muhabbet açılır vee devam eder Yorumla Soran 1 yıl Heımm Yorumla Soran 1 yıl Az önce kulağın çınlamış olabilerr 😸 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çınlamadı, niye ki🦦 Yorumla Soran 1 yıl Aslında çınlamaması normal çünkü ucundandı jdjd amcam oraya gelmiş 😃 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Wow amcan senden hızlı çıkmış Yorumla Soran 1 yıl Jdkdjd belki çoktandır geldim 👀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Birlikte sıçma aktivitesi mi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Soruyu ben sordum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bu ne bicim foto canim s1cmak istedi 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tutan mı var abla 🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Görsel ya😂😂😂😂😂😂
Arkadaşlarımla mekânda kahve ya da sahilde çekirdek keyfi..
keyfisi* 😄
Kediii? Bu ne ablacımm, başka fotoğraf mı bulamadın?
Ben bş sorun göremiyorum jdkd
Gezmek sohbet ve dedikodu yapmak alışveriş yapmak yemek içmek pijama partisi falan
Dedikodu olmadı.
Erkek ortamını biliyorsundur. Agalarla insan olmanın verdiği gücü zekayı vs sonuna kadar kullanmak derim
Toplu şekilde s.. mak değil en azindan ahahah
Hsjdjs
Kutu oyunu oynamak 😛
Mangolu fırozın içmek 😋
Vapura binip ruslarla konuşmak 😝
Kumpir gömmek (ağızda tuhaf tat bırakanlardan sjdj)
En bombasıııııı geliyo hazır mısın
Kısmetini kapatmak sjfkakdkfkcökfksmcöd
YA ALLAHhhhh
Bismillah Allahuekber
Lübnanlı hocamızın lafı vardı, "allah give me ya صبر" kdkd
Inshaallah حبیبی ınshaaaallah
Sohbet etmek (benim sevdiğim bir konuda 😅)
Hangi konuları seviyorsun 😃
Din felsefe bilim wjsjdh ya da dedikodu dışında herhangi bir konu
Aha tam yerine bastın jsjdhd
😄
Film izlemeyi severim
Gezmek, sohbet muhabbet
Gezmek alışverişe çıkmak
Fotoğraf bağırıtti🤣🤣🤣
Sohbet etmek
En sevdiğin konu neyy 👀
Hiçbir konuda en'im yok. Genelde birbirimizin ilgi alanları olan konulardan muhabbet açılır vee devam eder
Heımm
Az önce kulağın çınlamış olabilerr 😸
Çınlamadı, niye ki🦦
Aslında çınlamaması normal çünkü ucundandı jdjd amcam oraya gelmiş 😃
Wow amcan senden hızlı çıkmış
Jdkdjd belki çoktandır geldim 👀
Gezmek
Gezmek
Birlikte sıçma aktivitesi mi
Soruyu ben sordum
Bu ne bicim foto canim s1cmak istedi
Tutan mı var abla 🙄