Is yerim Basaksehir'de
Ev Arnavutkoy'de. Otobusler gelmiyor. Aktarmali goturecek otobusler de hep yolda kaliyor kar yuzunden.
Bir arkadasta kaliyorum kalbimi kirdi. Is cikisimda onun evde olmadigi saate denk geliyordu. Disarida beklersin evde bekleyemezsin dedi hirsiz oldugumu dusunur gibi. Sanki isteyerek keyfimden kaliyorum. Yakinlarda sehir hastanesi var. Birkac gune de yagmur gelecek kar erir diyor zaten mteoroloji. Orada mi kalsam?
Ev Arnavutkoy'de. Otobusler gelmiyor. Aktarmali goturecek otobusler de hep yolda kaliyor kar yuzunden.
Bir arkadasta kaliyorum kalbimi kirdi. Is cikisimda onun evde olmadigi saate denk geliyordu. Disarida beklersin evde bekleyemezsin dedi hirsiz oldugumu dusunur gibi. Sanki isteyerek keyfimden kaliyorum. Yakinlarda sehir hastanesi var. Birkac gune de yagmur gelecek kar erir diyor zaten mteoroloji. Orada mi kalsam?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Çalışıyorsun madem git bi öğretmen evine ya da otele. Minnet etmeye ne gerek var
Param hic kalmadi. Maas gunume 4 gun var.
Bence bi konuş yüz yüze bilmediğin bir durum vardır pişman olma böyle bi hata yapıp
Yuh ne kalpsiz ya ben yürüyerek eve gider bi daha yüzüne bakmam onun
ay ne biçim arkadaş öyle nasıl laf o ben bile kırıldım şu an terbiyesiz bi otelde kalamaz mısın bi geceden nolcak
tabi pansiyon zaten orası :)
Sandalyede falan.
Bombos onunden gectim
O insanı hayatından çıkar muhabbetini kes
Cami hastane ne var git orada kal
Hastane ne alaka git motel e kal misler gibi
Param kalmadi maasa 4 gun var.
O zaman arkadaşını çekeceksin hastane riskli
Otelde kal