Hayatımda böyle biriyle ilkkez karşılaştım söz oldu yüzükler takıldı 180 derece değişti. Ben ne istersem o olacak demeye başladı.
12 adet 20 şer gram bilezik
1 tane su yolu taki
1 tane hint işlemesi taki
Yüzükler küpeler istediler aldık
Birde tutturdu altin kemer. Eşya meselesinde sadece beyaz eşyayı alacaklardı sonradan ona da yok dediler neymis kız evine düşmezmis sadece fırın ve bulaşık makinesi alırmış kız evi. Esyalar altınlar dugun salonu derken 500 bini buluyor masraf. Dedim bak butcem kaldırmaz dugun salonu bari normal bir yer olsun ne yaparsan yap beni ilgilendirmez cevabini aldim. Neymis erkek tarafı hazırlıklı olmalıymış kız ne isterse yaomaliymis. Bu neyin kafası ya
12 adet 20 şer gram bilezik
1 tane su yolu taki
1 tane hint işlemesi taki
Yüzükler küpeler istediler aldık
Birde tutturdu altin kemer. Eşya meselesinde sadece beyaz eşyayı alacaklardı sonradan ona da yok dediler neymis kız evine düşmezmis sadece fırın ve bulaşık makinesi alırmış kız evi. Esyalar altınlar dugun salonu derken 500 bini buluyor masraf. Dedim bak butcem kaldırmaz dugun salonu bari normal bir yer olsun ne yaparsan yap beni ilgilendirmez cevabini aldim. Neymis erkek tarafı hazırlıklı olmalıymış kız ne isterse yaomaliymis. Bu neyin kafası ya
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer