Sevmediğim tanımadığım daha önce görmediğim biriyle evlendirildim?

Babam pislik adamın teki varlıklı bir aileyiz bulunduğumuz şehirde varlıklı ailelerin ileri gelenlerinden biriyiz ama buna rağmen görgüsüz ve paraya doymayan birisidir. Henüz 19 yaşındayım liseyi bitirmiştim daha yeni okuma hayallerim vardı avukat olmak istiyordum, babam okumama engel oldu. Şehirde diğer varlıklı ailelerden birisi bana talip oldular oğlu şehir dışında İstanbul da tip eğitimini bitirmiş doktor olarak bir devlet hastanesinde çalışıyormuş, annem ve ablam benimle konuştu bu durumu babama ağlayarak okumak istiyorum dedim. Babam şiddet uygulayarak buna izin vermedi. İstemeye istemeye 2 hafta sonra o çocuk ve ailesi beni istemeye geldi ilk orada gördüm çocuk çok egolu şımarık yetiştirilmiş ukala bur tip. Ve üstüne sevdiğim ve görüştüğüm bir çocuk var, o da esnaf çocuğu Oluru yok ama oldurmaya çalışıyorduk birbirimizi seviyorduk. Çocuk beni görünce beğendi aynı gün yüzüklerle gelmişler yüzüklerin takıldı çocuğu daha yeni gördüm üstelik çok kötü hissettim ağladım, babam olacak aşağılık mutluluktan ağlıyor kaynanası dedi tek kelime edemedim. Sonra onlar gidince babamla kavga edip yüzüğü çıkarmak istediğimi söyledim. Babam asla izin vermedi şiddet uyguladı. Bunun üzerine gerekli işlemler yapıldı kan verildi nikah günü alındı evlendik. Sonra benim eski sevgilim beni rahatsiz etmeye başladı sevmediğimi biliyordu babamı tanıyordu zorla olduğunu her şeyi biliyordu. Sürekli arıyordu, bir günde aradı ne kadar engellesem de farklı telefonlarla arayıp buluyor ya da yeni telefon numarası alıyordu kendine. Mesaj atmış eşim görmüş bunu. Bana sen kendini ne sanıyorsun okuyup eğitim görmemiş birisin, sadece güzelliğin için evlendim dedi telefonumu aldı eski sevgilimle küfurleşip kapattılar bunu yapmaya hakkın yok diyip bir tokat bastım. Gittim oturma odasında uyuyorum 2 gündür konuşmuyoruz kapı sesini duyuyorum gittiğinde uyanmış gibi yapıyorum, kim haklı bu konuda?

Sevmediğim tanımadığım daha önce görmediğim biriyle evlendirildim?