Tanımadığım biriyle evlenmek?

27 yaşındayım daha önceden hatalarım oldu evlenmek kısmet olmadı. Öyle bir isteğimde olmadı bir ay önce sosyal medyadan biriyle tanıştım tesadüf zamanla samimi olduk evlenmek niyeti ile arkadaşlığı Başladık. Kendisinin üvey anne yüzünden büyükbabasıyla yaşadığını amcaların ona kötü davrandığını anlattı. Tamam aynı senaryo yalan dedim içimden sonra belli etmeden devam ettim konuşmaya. Hicbir Zaman maddiyatla ilgili bir şey sormadı ev araba bir şey sormadı bende fotoğraf falan gönderdim bir çok kendisi aynı şekilde. Sonra samimi olunca kaçalım demeye başladı çok acele etmeye başladı altın istemiyor para istermiyor bana güvendiği söylüyor da ben bu kadar karşılıksız sevgiden korkuyorum geleyim seni yüzyüze tanışalım diyorum doğuda bir köyde yok zaten gördün diyor yakışıklı değilim çok sıradan hayatım var kafayı yiyeceğim kaç defa denedim para atayım zordaysan dedim yok dedi evlenince altında takmayacagimi biliyor sizce niyeti ney arkadaşlar kafayı yiyecem benim aklıma tek gelen hamilemi acaba diyorum onuda Bir kıza sormaya utanıyorum kaç defa söyledim bir şey sakliyorsan söyle yine kabul ederim dedim çok büyük yeminler ettim yok diyor lütfen ciddiye alın böyle bir şey başınıza geldimi sizce gerçekten sevmiş olabilirmi

Tanımadığım biriyle evlenmek?