Yaşadığım yer küçük. Annem burada kriterlerine uygun birini bulamazsın diyor. İyi de burada bulamıyorum diye anlaşamayacağım biriyle mi evlenmeliyim?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evlilik ciddi iş, anlaşamayacağın biriyle evlenirsen ömür boyu acı çekersin.
Annem 33 yaşında evlenmiş. Çok ince düşünmüş. Sonunda babam gibi biriyle evlenmiş ki gerçekten çok zor bir evlilik. Aynı şeyi yaşamamdan korkuyor şimdi. Bende babam gibi biriyle evlenmekten korkuyorum. Ama ben bunları düşünmek istemiyorum.
Düşünmek zorundasın, düşünmezsen beteri gelir. Evlilik çok ciddi bir iş, kimseye güvenmeden evlenme. Yuvan çabuk yıkılır. Sevdiğin kişi ile evlen.
Düşünmek istemiyorum derken. Sürekli evlilik düşünmek istemiyorum. Hayırlısı için dua ediyorum. Ama kalbim kimseye ısınmıyor
Hayırlısı ne ise Rabbim onu eylesin sizin için. Hayırlısı olsun diye dua edin hep.
Amin Allah razı olsun 😇
Sizden de razı olsun, İyi akşamlar
İyi akşamlar 😇
herkesi tanıdın mı ki anlaşamayacağıını düşünüyorsun?
Hayır tabi ki. Aslında ben çok kafa yormuyorum, yormakta istemiyorum. Ama annem çok ince düşünüyorsun, mükemmeli bulamazsın diyor. Ben mükemmeli aramıyorum ki. Tamam küçük yer ve genel bir profil var ve bu da çok hoşuma gitmiyor. İstemediğim biriyle görüştüm muhabbeti kesmek istiyorum. Onu istemiyorum diyorum annem hala şöyleymiş böyleymiş hemen karar verme diyor. 🙄 Ben mi yanlış yapıyorum anlamıyorum ki🙄
yoo sen doğru karar veriyorsun, sonradan mutsuz olacağın bi evlilik de olabilir.
Annem 33 yaşında evlenmiş. Çok ince düşünmüş. Sonunda babam gibi biriyle evlenmiş ki gerçekten çok zor bir evlilik. Aynı şeyi yaşamamdan korkuyor şimdi. Bende korkuyorum babam gibi biriyle evlenmekten. Hep hayırlısı için dua ediyorum ama üzerimde baskı hissediyorum. Yanlış mı yapıyorum diye hep kendimi sorguluyorum.
yazar mısın bana
Sırf evlenmek için evlenmem. Bunun sana ne yararı olacak?
Ben hep hayırlısını istiyorum, hayırlısı için dua ediyorum. Belki de hayırlı olan hiç evlenmemektir bilmiyorum. Kalbimin ısınmadığı biriyle görüşmek istemiyorum. Annem de hemen kestirip atma diyor. Kafamı karıştırıyor. Hata mı yapıyorum diye düşünüyorum. Ona da hak veriyorum. 33 yaşında evlenmiş. Çok ince düşünmüş. Sonunda babam gibi biriyle evlenmiş ki gerçekten çok zor bir evlilik. Aynı şeyi yaşamamdan korkuyor şimdi.
Çok da anlayarak okumadım, özür dilerim ama doğal seçilim gereği belki de evlenmememiz gerekiyor, belki de neslimizin devem etmemesi gerekiyor ben bunu düşünüyorum..
Sorun değil 😁
Allah razı olsun. 😃
Amin cümlemizden 😁
Ecmain..
Neden neslimizin devam etmemesi gerektiğini düşünüyorsun? 🤔
Öyle düşünmemem için geçerli bir sebebim yok da ondan. Neden devam etmesini düşünmeliyim?
Yani her şey bu kadar kötüye giderken, bunca karanlığın kötülüğün arasında devam etmemesi daha iyidir belki de. Ama muhakkak en hayırlısını Rabb'im bilir. Zaten kıyamet yakın gibi görünüyor.
Gelse de kopsak. 😃
Asla böyle bir şey yapma, var olan durumun daha iyi dediğine kıyasla.
cut.
Annem 33 yaşında evlenmiş. Çok ince düşünmüş. Sonunda babam gibi biriyle evlenmiş ki gerçekten çok zor bir evlilik. Aynı şeyi yaşamamdan korkuyor şimdi. Bende korkuyorum babam gibi biriyle evlenmekten.
Korkun, evlenmek için evlenmek olsun.
Birisiyle evleneceğin zaman, temel şeylerin yanında aranızdaki uyuma ve saygı seviyesine bak.
Evlenirken geri dönüşü yok diyerek de evlenme, yürümediği yerde bitirmeyi bilmek gerekir.
Çok teşekkür ederim 😇 saygıya bende çok önem veriyorum. Ben fazla ince düşünceliyim dolayısıyla düşüncesiz bir insanla yapamam. Ama annem haklı biraz da buralarda düşünceli birini bulmak zor.
Uyumlu kimse yoksa gerekirse yalnız kal ;)
Bende anneme tam olarak öyle söyledim ama o yalnız kalmamı da istemiyor 😁
Tabiki hayir
Annem 33 yaşında evlenmiş. Çok ince düşünmüş. Sonunda babam gibi biriyle evlenmiş ki gerçekten çok zor bir evlilik. Aynı şeyi yaşamamdan korkuyor şimdi. Bende babam gibi biriyle evlenmekten korkuyorum 🙄
33 e kadar bekleyip baban gibi mi
Yoksa 33 e kadar bekleyip daha iyi biri mi
Kismet bu isler
Öyle tabi beklemeye devam o halde? 😁
Nasip yani cok kasma iyi tani insanlari
Sevmedigin ozellik varsa ayril
Meslek. ne senin