biraz kriterlerim farklı. maddiyatcı değilim ama bi türlü hoş niyetli insana rastlamıyorum,, güzel bi kızım buda sanırım başıma bela oldu,
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaşınız doğru ise bunun etkisi çok fazla olur. Hep söylenir yaş geçtikçe kriter çoğalır kimseyi beğenmemeye başlar insan, evlilik gözde büyümeye başlar ve her şeye bir kulp bulunmaya başlanır. Ben buna katılıyorum. Zaten mükemmel erkek veya mükemmel kadın denilen kalıpların gerçek olduğunu düşünmek çok saçma geliyor. Dinlediğim bir evlilik terapisti diyorki kriterlerinizi düşünün, konuştuğunuz insanı düşünün. Yüzde altmış civarında uyuyorsa evlenin. Daha iyisini bulamazsınız.
Bir diğer etken bu yaşta benim bile hissettiğim bir etkendir. Bazı insanlar kariyer, o an istememe ya da istediğini bulamama sebebi evlenmek için geç kalıyor. O sırada zaten evlenilecek karakterde olan düzgün insanlar kapış kapış kapılıp evleniyor. Biz armudun sapı, üzümün çöpü derken gerçekten sap ve çöplere kalıyoruz.
Derler ya gençken evlenin, çünkü yaş aldıkça insanın aklı başına gelir, aklı başında insanda evlenmez 🙂
Son olarak toplumda herkes evlenmek zorunda gibi bir algı var ama kesinlikle yanlış. Herkes evlenecek diye bir kaide yok. Kendinizi buna şartlayarak değilde tanışalım, görüşelim bir şey olmak zorunda değil diyerek görüşmenizi tavsiye ederim.02 Yorumla
Soran+1 yılcok tesekkur ederim katiliyorum hepsine yok asla toplum baskisinda degilim olsaydim coktan evlenmistim, evlene bilirdim, biraz kulp takma var evet ama kotu evliliktense olmasin daha iyi dedim hep. karyer de var ask aarayisi var ve olmadi iste
- +1 yıl
Mükemmel evlilik bulmakta zor, ama aşk olmasa bile sevgi önemli. Karşılıklı birbirini çekebilmek için sevmek gerekli. Umarım karşınıza en kısa zamanda işte bu, ben buldum diyebileceğiniz birileri çıkar ☺️
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Keşke Pazara gider gibi kısmetimizi de orada seçip bulsa idik ne güzel olurdu.
Belli ki hayatında bir kaç kişi olmuş. Ama neden bu yaşa kadar umduğunu bulamadın bilmiyorum. Sorun sende mi yoksa karşı tarafta mı? onu da bilemem.
Normalde insan hayatına alacağı insanda kriterler arar. Hayatına almadan önce uzaktan ya da çok samimi olmadan tanımaya çalışır. İnsan zaten kendine uygun görmüş ise onu hayatına dahil eder. Ben hayatımda kimseyle gezmedim. Hiç gönle de girmedim. Sadece hayatıma bir kişi olsun o da eşim olsun istedim. O yüzden hayatıma bir kişi aldım ve sadece onun elini tuttum. Onun haricinde de kimsenin elini bile tutmadım. Benim fıtratım böyle. Ama hayat bazen de başkalarını da gaflete düşürüyor işte. On beş yıllık bir evlilik bir şekilde bitti maalesef.
Bazen doğru insan tanıdığımızı sanırsınız ama sonra size ihanet eder. İnsanlar az çok kendilerini belli ederler. Çok uzun süre ilişki sürdürmek sevgiyi bitirir. Sizin olmayan hiç bir zaman da olmaz. Sevdiğiniz insan imza atmaktan korkuyorsa onunla bir yola çıkılmaz.
Aşk kıymetli bir nesnedir, herkese emanet edilmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılcok guzel konustunuz evet ama bende belki hep deneseydim biri tutardi bende cok denemekten hoslanmiyorum. onunla gez bununla gez istemiyorum , belkide o yuzden firsat vermemis oluyorum
- +1 yıl
Kalp kalbe karşıdır. İnsan ne ararsın onu bulur. Sen yeter ki kalbin temiz tut ki, gelende huzur bulsun.
Senin gibi birçok insanla güzel hasretli olan insan aramakta. Bu zamanda kim ne derse desin paradan daha üstün olan güzel ahlâk vardır. Kişinin tek elbisesi güzel ahlâktır.
Sırtına istediğini giyinsin, istediği kadar para döksün ama ne güzel ahlak yoksa beş para etmez onun kalbi.
Çıktığın yolda yanındaki insanda güzel ahlâk, merhamet, vicdan, Güven, Sadâkat, ve temiz bir kalp yoksa yarı yolda kalırsın, seni yolda bırakır.
Rabbim inşallah gönlünden geçen muradına nail eder seni. Ve yine İnşallah aradığını bulur mutlu ve huzurlu bir yuva kurarsın.
Bir omuzda beraber hüznü, sevince paylaşmadıkça ben mutluyum diyemezsin
Gizli Üye(18-24)+1 yılÖncelikle bak bur da sana ben çok iyiyim şu bu diyecekler bende bulamadım falan ki iyiler de çıkabilir elbet ama dikkat et yine de derim. Ben yine de uyarı olarak yazayım dedim çünkü bunların genelinin niyeti kötü ve seni anlıyorum ki bulabilirsin ama sabret bence
03 Yorumla
Soran+1 yıltesekur ederım çbiliyorum farkındayım ki bulamadım diyorum
Cevap sahibi+1 yılAbla yani bekle sabret diycem de yaşın 35 olmuş bilmiyordum bak geç diyemem bunun için ama yavaş yavaş yaşn ilerliyor yani.
Soran+1 yılkısmet ısı yanı ne bılıyım ıstesem evlenırım de ıstedıgım ask ı duzgun ınsanı bulamıyorum oylesıne de evlılık ıstemem, ayrıca yasımdada sorun yok ıkı unıversıte bıtırmıs master yapmıs bırısıyım ve yasımı da gostermıyorum asla
Yaşın kaç bilmiyorum fakat insanların yaşı ilerledikçe kriterleri ve istekleri daha çok artıyor ve insan beğenmemeye başlıyor. Belki bu sorundan muzdarip olabilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılolabılır evetç35 yasındayım ama ılk bastan da bıraz tıtız davrandım cok evlılık canlısı degıldım ökotu evlılıktense olmasın dedım hep o yuzden
Soran+1 yılaynen
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 670 cevap paylaştı. arkadaş kadınlar bulamıyor şikayetçi yüksek beklentileri yok (yersen)... erkekler bulamıyor şikayetçi hiç bir beklentileri yok (nefes alsın yeter)... en sonunda hepsini bir odaya tıkacağım da gene bulamayacaklar diye tırsıyorum :D
114 Yorumla
Soran+1 yılsen evlımısın
Soran+1 yıldur sana yuruyım yakısıklısın ahahaha :D
Soran+1 yılbende ask acısı cekıyorum bugun bıttı , hemen yurumem korkma, cıdııye alma oyle yuruseydım coktan sevgılım olurdu, ask ıstıyorum ben asık oldugum ınsanı cok sevıyorum sanırım kendını bısey zan edıyor ve gıdıyor
- +1 yıl
vakti zamanında bir ruh eşim olsun diye çok çabaladım didindim... ama baktım olmuyor hata bende veya onda bir yerde mevzu sarpa sarıyor... baktım yalnız bir sorunum yok hayat düzeninde gidiyor... hiç uğraşmadım uğraşmaya da niyetim yok... eskiden günü birlik eğlenceler kovalardım... artık onlar bile lüzumsuz geliyor...
söylediğini anlıyorum ama inan hiç kimse ama hiç kimse benden önemi değil.. aşık olduğum insan kendini bir şey zannediyorsa ötede zannetsin beni karıştırmasın...
Soran+1 yılben en son 3,4 sne once asık olmustum ıkız alevımı buldum dedim ama gitti hic bir sebep yokken ve 3 sene sonra yeniden ilk kez kalbim carptı zor birisiyim hemen asık olmam 3 sene sonra ve 10 ay flort surdu ve baslamadan bitti dun , artık inancimi kayb ediyorum aska , asksızda kimseyş yanastıramam kendime, bundan sonra da olmaz artık sanırım ,
- +1 yıl
aşk dediğin şey bence zaten komple yok artık... gençken bana bir şırınga yeterli miktarda oksitosin ve dopamin verin istediğiniz kişiyi kendime aşık edeyim derdim... sadece hormonlar içinde yüzen beyinin oynadığı oyunlar... artık ona bile inanmıyorum... gerçekten çok "mantıklı" veya kafaya ciddi bir darbe sonucu gelişen teklifler olmadıkça SEVGİLİM bile olmaz...
Soran+1 yılsende benım gıbı baya sogumussun asktan, bencede yok ama ıste o heyecan ın adı neyse o cekım onu ıstıyorum olmazsa olmaz ,
- +1 yıl
aşktan soğudum evet... evlenmeye soğuk bakıyor muyum hayır... o ergenlik hevesi aşk dediğim manasız üreme dürtüsünden ziyade daha çok beraber zaman geçirmekten zevk aldığım entellektüel olarak birbirimizi zorlayabileceğimiz. ortak hobilerimizin olduğu biri olur... bu niteliklere sahip bir kadını bulma ihtimalim ise yüzde 1den biraz daha az :D
Soran+1 yılbulursun umudsuzlasma ama ben sanirim 70 yasindada olsam ask arayacagim :D
Soran+1 yılahahahahahaha deme oyle bazi insanlar 70inde kudurur :D :D :D
+1 yılHayatında istediğin kişi için ayrı tanıştığın kişiler içinmayrı kriterlerin olmalı. Bunları belirlemezsen yanlış kişişerle tanışırsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sabret zamana bırak her nasip vaktine esirdir sonuçta
10 YorumlaEger kriterlerin cok dazla ise bulamazsın. Hem fiziksel hem karakter olarak süper diyecegin bir kişı cok zor. Ben sunu gördüm ki fiziksel yönü cok iyi olan kizlar şımarık ve kendini beğenmiş oluyor. Bu nedenle hiç içim isinmiyor onlara. görünüşü nitmal oluo sempatik, pozitif bir kızla hayat cok daha güzel. Bu nedenle görünüşüyle normsl olup, karakteriyle adam olan biri dogru secim olscaktır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence kriterlerin yüksek o yüzden kendine kimseyi yakıştıramıyosun ya da güven problemin var buda olabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılkriterlerim var evet ama zenginlik falan değil karakter açısından titizleniyorum
- +1 yıl
Hepimiz aslında kendimizi arıyoruz ama bizden bir tane var dünyada O yüzden bazı şeyleri görmemek gerek
Soran+1 yıldogru ama bazı seylerın de olması ve ya olmaması lazım
- +1 yıl
Olmak ya da olmamak İşte bütün mesele bu 🙂
Soran+1 yılIste bu dusunceden dolayi. erkekler guzel ozguvenli ve guclu kadinlardan korkuyor uzak geziyor kibirli simarik olduklarini dusunuyorlar , o yuzden allah herkese cirkin sansi versin tam tersi cirkin kizlar akillariyla erkekleri elde etmeye calisiyorlar ve daha politikler. ve siz kendinizce sizden asaga olduklari icin onlari mutevazi bulluyorsunuz. bu dogru degil
- +1 yıl
Ben sana bişey demedim niye kiziyosun 🙂Hem ben güçlü kadın severim Güçlü kadın kompleksiz olur ağlak olmaz İstediğini elde edecek gücüde vardır. Bence senin şansına hep değişik modeller çıkmış
- +1 yıl
Savcı filanmisin ya yazdıkların iddianame gibi olmuş 😎
Soran+1 yılyok degilim ama oyle. guclu ve guzel kadini erkekler tasiyamiyor en kolayi zayif ve cirkin kadin secmek ve onun yaninda guclu hiss etmek
- +1 yıl
Ben sırtıma küfe koyar yine taşırım 😎 Beni hiç rahatsız etmiyor tam tersi hoşuma bile gidiyor Ben güçlüysem yanimdakide güçlü olmalı Aslanın yanın da aslan olur
+1 yılDüzgün insanı nasıl aradığına nasıl insanlara baktığına bağlı
013 Yorumla
Soran+1 yılvalla karsılastıgım ınsanlar arasından arıyorum
- +1 yıl
Nasıl birine bakıyorsun ki sen
Soran+1 yılasık oldugum bırısı olmalıöduzgun karakterlı kulturlu
- +1 yıl
Sen hangi ildesin
- +1 yıl
Ne iş yapıyorsun
Soran+1 yılİstanbul . yl ogrencisiyim
- +1 yıl
Yl ne demek
Soran+1 yılyuksek lisans
- +1 yıl
Okul konusunda cahilim biraz kusura bakma hangi bölümü bitirdin yüksek lisans bitince ne olacaksın ne zaman bitecek mesela
Soran+1 yılseneye bitecek bilgisayar muhandisiyim doktora yapacam akademisyen olmayi planliyorum
- +1 yıl
Şansın bol olsun adına sevindim bilgi işlem departmanı kurarız belki sizin bahanenize 😂
- +1 yıl
Ama akademisyenlik bizdeki bilgi işlem müdürlüğünden daha havalı sanki
- +1 yıl
Eeee aradığını bugün bulabildinmi bari
+1 yılmantık evliliği yap bence, en azından samimi ve ben bunun sadıkane olucağını düşünüyorum
04 Yorumla
Soran+1 yıloda kısmet olmadı
- +1 yıl
yani bence bunu çok aramadın
- +1 yıl
ondandır
Soran+1 yılolabılır
+1 yılevlenesin pek yok belki de o yüzden denk düşmüyor olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yıldüzgün biri olursa neden olmasa
+1 yılKaç yaşındasın çocum? 45 mi? Baya yaş geçmiş maşallah
09 Yorumla
Soran+1 yıl45 mı
- +1 yıl
36-45 arası yaş gurubunda olunca maksimum olanı tercih ettim. Vah evladım, yaşın baya geçmiş senin
Soran+1 yılhaha cok guldum, utanmıyormusun mılletın yasıyla dalga gecmeye35 yasındayım sankı sen kac yasındasın herkes her yası yasayacak ne var bunda
- +1 yıl
Yok yahu ben yaş kısmında değilim baya gecikmişsin ona takılıyorum, ne var evladım seçiverseydin birini bu kadar beklemiş olmazdın
Soran+1 yılıkı unıversite bitirdim ben bi master cok sey yasadım hayatta bazen kısmet olmadı bazen ben ıstemedım bazısı benı ıstemedı belkı
- +1 yıl
İyi bari senin durumun yine iyi. Evli çocuklu olan 50 ye dayanmış profesörler var hala evli mi değil mi fatkında olamamış! Böyle evlilik yapacağına hiç evlenme faha iyi
Soran+1 yılzaten o yuzden kolay secemıyorumökotu evlılık yapmaktansa yapmamayı tercıh edıyorum
- +1 yıl
Aklın yolu bir
Soran+1 yıl:)
+1 yılDoğru insanı bulmak çok zor.
14 Yorumla
Soran+1 yılbana hak veren oldu
- +1 yıl
Diyelim ki doğru insanı buldun, o zaman da sen onun için doğru insan değilsin. Olmuyor bir türlü. Ben aramayı bıraktım o yüzden.
Soran+1 yılaynen oyle zaten bende arayısta degılım kı
- +1 yıl
Ya tabi ki. Arayış derken umudu kestim manasında.
Ayni durum kriterler farkli sonuc yok hep. boş insanlar cikiyor
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyaş aralığına bakarsak geç kalıyo gibisin.. güzellik herzaman başa beladır zaten.
00 Yorumla
+1 yıl30 yaşındayım evliyim , 44 yaşında sevgilim var gayet mutlu benle hatta bugün bulusacaktik aksilik çıktı... Sanssizsin üzdün gece gece.
021 Yorumla
Soran+1 yılhem evlısın hem sevgılın mı var:
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılmarıfetmıs gıbı anlatıyorsun bıde bende oyle sevgılılerden 50 sını bulurum ya da o evlılıklerden yaparım , hercayı degılım ben
- +1 yıl
Sen beni yargilayamazsin bu 1
Sen benim neler yaşadığımı bilsen oturur ağlarsın. Bu 2
Kaç yaşındasın bilmem ama ilerde seninde başına gelebilir seyler
Soran+1 yılozaman marifet miş gibi hava atarcasına anlatmicaksın , sassızsın ben hem evliyim hem sevgilim var diyip hava atan sensin
- +1 yıl
Hava atmıyorum yani zor birsey değil hayatina birini al dene ölç biç
Soran+1 yılbegenmıyorum kolay kolay herkesle takılamıyorum
- +1 yıl
Anladim , yaş kaç
Soran+1 yıl35
- +1 yıl
Uykun yoksa konuşabiliriz biraz
Soran+1 yılevlisin sagol
- +1 yıl
Sohbet dedim konuşalım dedim evlenelim demedim :)
- +1 yıl
Benden 5 yaş buyuksun sana bir tavsiye kimseyi tanimadan yargılama bence
Soran+1 yıltam tersıne ben yargılamam senın yargılaman ve hava atman uzerıne cevabını caktım sadece
- +1 yıl
O zaman bekliyorum
- +1 yıl
Ordamisin
Soran+1 yılNEYI
- +1 yıl
20 dk olmuş 😂 neyi diyorsun
- +1 yıl
Ekleyen senmisn?
Soran+1 yılhyr
- +1 yıl
Üzüldüm
+1 yılBeni tanımak ister misin?
Görüntüsü düzgün, ahlaklı, ibadetini bilen, üniversite mezunu, özel güvenlik işi ile uğraşan bekar iyi hoş bir adam00 Yorumla
+1 yılbende düzgün bir bayanla evlenmek istiyorum bakalım tanışalım mı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin şansı kadar güzel bir şey yok bir tane karakterin için seven birini bulmak kadar zor bir şey yok onu anladım
013 Yorumla
Soran+1 yılaynen, herkes guya sevıyor ama kım dogru kım yalnıs anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTek bi ölçü var ben ona bakıyorum o yokss hayatta konuşmam sende ölçü edin anlamaya çalış
Soran+1 yılnasıl yanı
Cevap sahibi+1 yılMesela ben göz temasına dikkat ederim ince düşüncelere diklst ederim seven kişi
Önemse böyle şeylere dikkst eder sadece dış görünüşe bakmaz test etmek gibi bi nevi
Soran+1 yılbende karaktere bakıyorum mesela kulturune konusmasına falan da yok rastlamıyorum sevdıklerım de sonuca varmıyor
Cevap sahibi+1 yılKültür dediğin ne ki ben iki üniversite bitirdim öyle arkadaşlarım var boş teneke ama ilkokul mezunu bi arkadaşım var bilmediği şey yok o kadar geliştirmiş ki kendini
Soran+1 yıltabikide öyle ama ben hem universiteli hem kültürlüyü tercih ederim
Cevap sahibi+1 yılKaderimiz kendi çabamıza bağlı biliyor musun kimi uygun görürsen kimin yaşantısı sana daha uygunsa ona gidersin
Soran+1 yılbazen de ıstedıgımız olmuyor bızım elımızde degıl bılmıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen benden 10 yaş büyk biriyle konuşuyordum ama çok eski tanıdığımda görsen hayatta 33 drmrzsin 25/26 gösteriyordu çok istedim olmadı o yapamadı bitti gayret etseydi olurdu hayat böyle işte etmedi onun gayretsizliği benide yprdu yoksa ben devam ederdim
Soran+1 yıldemek okadar sevmemıs
Cevap sahibi+1 yılEvet ben her şeyi göze almıştım aileme bile kabul ettirmiştim yarı yolda bırakıldım
Soran+1 yılkotu bi his anlaya biliyorum
+1 yılNe ki senin kriterlerin
01 Yorumla
Soran+1 yılkarakteri kulturu adamlıgı onemli
Peki yaş kaç matmazel
010 Yorumla
Soran+1 yılyasım 35 ama gercekten 22,23 gosterıyorum herkes oyle der, cok enerjık bırıyım ama sorun ınsanların yaklasımı
Soran+1 yılhayır tabıkıde ama herkesın agzından bi evlilik cıkıyor , bazısı egosundan cekemiyor beni bazısı da anladıgım gibi yalandan evlenecegiz diyorlar ama baska seylerin pesindeler
Soran+1 yıletme boş ver
Soran+1 yıletsen nolacak kımseye resim falan gondermem
Soran+1 yıltamam ıste bende o yuzden merak etsen nolaacak dıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Olmuyorsa hiç uğraşma bundan sonra
07 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılzorlamam zaten
Soran+1 yılyok maalesef, flortlestigim biri vardı buyuk bi kavgayla bitti oda okadar deger verdıkten sonra
Soran+1 yıloyle sagol
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Garip demekki kriteri baya üç seviyede
06 Yorumla
Soran+1 yılkarakter olarak biraz titizleniyorum
Soran+1 yılyanı sımdı anlatılmaz, gerçekten düzgün sadık kültürlü beni tasıyacak biri olsun
Soran+1 yılbilmem gercekten rastlamadım rstladıgım da sonuca varmadı
+1 yılBencede Evlenme boş ver 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenme boş ver bende hiç evlenmedim
012 Yorumla
Soran+1 yılama ask ıstıyorum ben
Cevap sahibi+1 yılBen de istiyorum ama sadece sevilme duygusunu gerçek ten tatmayı
Soran+1 yılben cok seviyorum karsımdakini buda sanırım agır geliyor onlara
Cevap sahibi+1 yılAşk kadınısın yani
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılBurcun ne
Soran+1 yılbalık
Cevap sahibi+1 yılSeninle saatlerce mesajlasilir
Soran+1 yılahahaha yuruyormusun
Cevap sahibi+1 yılGizlisin
Soran+1 yılevet ama oyle bı koku geldı :D
Cevap sahibi+1 yılKim olduğunu bilmiyorum mesaj bile atamam nasıl olacak o iş
Bende
30 YorumlaEvlendiğime pişmanım
04 Yorumla
Soran+1 yılyaaa bende evlenıp bosanmak ıstemıyorum o yuzden tıtızlenıyorum
Soran+1 yılcok fecı sorunların yoksa cocugun varsa bosanma yasınla ve hedeflerınle ılgılı hem bosandıktan sonra hayat kolay olmaz ama hangısı daha zor onada bakman lazım
+1 yılego seviyem 💁
04 Yorumla
Soran+1 yılego degıl gerceklerı soyluyorum gorseydın boyle demezdın
- +1 yıl
görme şansımız var da sanki salla işkembeden oh 😅
Soran+1 yılnasıl ıstersen oyle dusune bılırsın sanan bisey ispatlamak zorunda degılım
- +1 yıl
👍
+1 yılDüzgün diye bi kavram kalmadı ortada
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç
03 Yorumla
Soran+1 yıl35 ama cok genc gosterırım
Cevap sahibi+1 yılKocani mi aldattın?
Cevap sahibi+1 yılYanlış kişiye yazdım sorry 😂
+1 yılgüzelin sahibi olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılneden acaba
- +1 yıl
güzele her erkek acilir asik olur
+1 yılYas kac
01 Yorumla
Soran+1 yıl35 ama en az 10ö12 yas genc gosterırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılburada mi arıyorsun?
010 Yorumla
Soran+1 yılBURADA MI HAYIR TABIKIDE, sokakta duzgun ınsan bulunur burada degıl burdakı ınsanlar en pıs hallerıyle buraya takılıyorlar
Cevap sahibi+1 yılPeki şu senin aklına gelmiyor mu sokakta gördüğün o düzgün insanlar burada o hakaret ettigin halde olan insanlar neticede burdakiler başka bir galaksiden gelmiyorlar
Soran+1 yılmısalen soyledım sokak dıyeçyoksa sokaktada aradıgım yok , aslında arayısta degılım ask ıstıyorum ask ta aramakla olmaz
Cevap sahibi+1 yılAşk karşına çıkar aranmaz
Cevap sahibi+1 yılYaşın doğru mu senin?
Soran+1 yılbende arayista degilim ki
Cevap sahibi+1 yılSana bir arayış yuklemiyorum yanlış anlaşılma olmasın
Çalışıyor musun sen
Soran+1 yılhyr yuksek lisans yapiyorum su an
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç senin
Cevap sahibi+1 yılSelâm naber nasılsın
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı