Sokak ortasında eşini darp eden bir adama müdahale eder miydiniz?

- Çok arada bir durum müdahale etsen kadın kocasını savunursa sen haksız çıkacaksın kocam değil mi döver de sever de tarzı konuşmalar ile karşılaşacaksın ben müdahale ederim sanırım fiziksel şiddet uygulamasam da sözlü olarak sert şekilde uyarırım ayırmaya çalışırım polis vesaireGörüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
- Hayır etmezdim, kadınlara güvenim sıfır, kimi bu durumdan zevk alıyor, hatta bu tip bir sürü insanla konuştum, ezilmek hoşlarına gidiyor, araya girersek suçlu oluruz, herkes kendi seçimlerini kendi yapıyor kendi sonuçlarına da katlanmak zorunda diye düşünüyorum sonuçta evli insanlar gününü kurtardık diyelim sonra ki günler peki? Ama birinin bir kediye bağırdığını görürsem onu oracıkta asarım.Görüş hala geçerli mi?
- spordan arkadaşlarla böyle bir olaya şahit olduk adamı aramıza aldık güzelce paketledik polis geldi :D kadın bizden şikayetçi oldu kocamı dövdüler diye halbuki çığlık atıyordu kurtarın diye... şimdi bu olaydan sonra ne yapmalı?Görüş hala geçerli mi?
- Burası Türkiye müdahale ettim diye ceza bile yiyebilirim cidden şaşırmam ama ben vicdanlı bir insanım ve yanı başımda bir kadını darp etmesine izin veremem o yüzden elbetteki müdahale ederim sonuç ne olursa olsun.Görüş hala geçerli mi?
Öyle olursa devletin ak sk Ulan burada iyilik Ediyor sun kadını darptan kurtarıyor sun buda suç ise ben böyle suçun yani başımızda da ki devlet rezil ötesi zaten nefret ediyorum
Türkiye Güzelim Toprağımızi Kirlettiler bozdular Şeref yoksunlari ve devlet Hani Adalet var ya Türkiye de işte yazıyor Adalet sarayı Behzat ç dizisini biliyor musun Behzat Amir Geçerken Adalet sarayın görüyor Görünce adaletini sk diyor dizi bu Ama adam çok doğru söyledi Adalet denen bir halt yok Türkiye de sözde öyle lafta yani Kadın masum birisi darp edilir Cinayet işlenir suçsuz yere kadına kıza tecavüz edilir devlet serbest Bırakır böyle mi olacaktı o masumlara yapılan Şerefsizlik hiç mi Hakketiği cezayı bulmayacak Allah'ın belası devlet utanıyorum böyle yerde olduğuma Başımızdan def olup gitmesi gerekiyor bu devletin yerine Adalet sistemini isleten tecavüz darp idam ağır cezalar gelmesi gerekiyor
- Hepsini Göster Daha Az Göster
Yani cidden o kadar çok şey değişmeli ki anlatamam. Ülkede zaten bu kadar suç olmasının en büyük nedeni zaten olmayan bu adalet sistemi. Yani bilmiyorum cidden umudum yok düzelir mi falan bilmiyorum ama umarım bir gün düzeldiğini görürüz ama diğer türlü gerçekten daha fazla can gereksiz yere yanacak bu ülkede maalesef
Kardeşim ben sana şunu Söyleyim artık varya gerçekten bıktım bu rezillikleri Şerefsizlikleri görmekten haberin yarıdan çoğu Cinayet Darp tecavüz Ulan bazen diyorum ki hayvanlar daha akıllı insan da akıl ama kullanmayı bilmiyor cahil Cehalet çok var yaptıkları doğru bir şey sanıyor keyif alıyorlar ak çocukları umarim düzelir artık masumlar olmesin tecavüz olmasın olursa Şerefsizler işi bitirilsin lanet olsun bu devlete
Yaa hayvanlar dedin ya bunlar artık o kadar şey olmuş ki hayvana bile tecavüz edenler var ki gerçekten iğrenç. Cidden bunlara hadım lazım hatta işkenceyle. Haberler konusuna girmiyorum ki bıraktım bile izlemeyi çünkü gerçekten kaldıramıyorum. Bir şeyler değişse bir umut ama bakalım...
Aynen kardeşim Ben Hele hiç İzlemiyorum haber çünkü izleyince devrelerimi Yakıyor Şerefizler Bunlar insan Değiller Allah'tan korkulari yok allahtan korkusu olan yapmaz ulan artık öyle noktaya geliyorum ki seri katil olup bu itleri teker teker islerini bitirmek geliyor içimden ya sabir diyorum
Vallahi siyasilerden nefret ediyorum. Bir de dine sığınıyorlar ya daha bir iğrenme geliyor. Allah Allah derler ama hiçbirinde Allah korkusu olmaz bunların. Adam bir ülkeyi sattı her parçasını ve halan uyuyan o kadar insan var ki gerçekten pes diyorum ve onların gerçekten hakkı bu ama olan bize de oluyor onlar yüzünden.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1922- kafanızı çevirip geçin ya müdahale etsen dayak yiyen kadın bu sefer kocam benim o döver de sever de gibisinden sinir zıplatıcı cümleler söylüyor karakolda şikayetçi olmuyor, adam karısını yaralasa ceza almadan çıkıp gidiyor sen döven adamı yaralasan bu sefer adalet sana hoop kardeşim sen karısını öldürmeye calısan adama niye engel oluyon deyip ceza veriyo. Uğrasılmaz yani kısacasıEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Gizli Üye4 aySuç Olmasa O Şerefsizin Arkasından gelir Bıçağı Saplardim en azından kadın eziyet böyle it kocadan kurtulur Ulan Kadına şiddet uygulayan Pislik herifler Amacınız ne sizin onlari zayıf olduğu için mi şiddet uyguluyor sunuz yanılıyor sunuz Kadınlar zayıf değildir böyle devam ederse Cinayete kurban gidersiniz masumlara dokunmayın onun da Sabri varEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Araya girsem gücüm yetmez zaten bunu yapmak mantıklı değil bıçağı falan olabilir arada ben kaynarım
Zaten gücü yeten de girmesin araya kadir şeker olayını herkes biliyo
Görmezden gelip yola devam etmek de insanlık değil bu olayın benzerini yaşadım siz de yaşayabilirsiniz ölseniz yanınızdan geçip giderler
O yüzden polisi aramak en iyisi..Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
3 Kişi
- O anki ruh halime bağlı ama büyük oranda olayın büyümesini engellemeye çalışırdım.
Her ikisi için ağır sonuçları olacağı iyilik dolu ses tonu işe uyarırıdım.
Şiddet halindeyse ayırırdım.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kesinlikle müdahale etmem.
Polisi aramam.
Hatta kafamı çevirip bakmam.
""Kocam o beni döver de sever de hi-hi-hi-hi-hi""
Psikopat Erkeklerin kucağına koşan kadınlar dayak yerler.
Bu tip Erkeklerden uzak durmak varken kucaklarına koşarlar.
Siz hak ediyorsunuz.Emoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Darp varsa işin içinde kendimi tutabileceğimi hiç zannetmiyorum. Sağdan soldan bir kaç kişiyi yanım alır muhakkak atlardım. Seyirci mi kalacağız?Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- 30 kisiyi yigdirir aynı şekilde hem döverim hem dövdürurum sonra polise teslim ederim üstüne vukular bildiririm bide orada döverler.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kadir şeker ve bir olay daha vardı TV de onu gordukten sonra yanlarına bile gitmem ancak polis i ararım millete karışmaya gerek yokEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kimseya saldirmam ama ayırıp polis çağırmak en uygunuEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- yookkk yemez artık asla müdahale etmem
polisi ararımEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kadir şekerciden sonra karışmak bana hiç doğru gelmiyor.
Polisi aradımEmoji EkleSevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- kadın erkeği dövüyor olsa bile ayiririm. kavga hiç sevmemEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Polisi ararım. Çünkü ülkede kim vurduya gitmek çok kolayEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Önce polisi arayıp sonra araya girerim. Polis gelene kadar izleyecek değilim.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Kades yüklü telefonumda. Hemen konumu açıp kadese tıklardımEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Ettim yıllar önce, kadın kocam değil mi döverde severde sanane demişti😆😆😆Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Önce adama dalarım, ya dayak yerim ya atarım.. Sonra oturur durumu anlarım.Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Araya girerim ve polisi ararım, ama fiziksel bir müdahalede bulunmam, maksimum sözlü..Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Polise haber verin... eger tek basina isen müdahale etmek intihar, çünkü millet cani... kadını da harcar seni deEmoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
- Daha Fazla (21)
Detaylı bilgi
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş